|
Příspěvky uživatele - 243.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jarne mraziky 2016, 28.4.2016 Lidi, a úplně nejlepší je to, že další úplněk je 21.5.. Nebojte, co jste teď zachraňovali/zachránili, má ještě šanci zmrznout... Je holt velmi nízké datum.
|  | Jak namnožit Krušinu úzkolistou (Rhamnus frangula), 27.4.2016 Na podzim vysét semena na záhon. |  |
|  | Jarne mraziky 2016, 27.4.2016 Tak pan Vysloužil má pravdu - málokoho zahrada živí. Loni byla nadúroda a k tomu na mnoha místech celé léto ani nekáplo. Buďme rádi, že stromy loňský rok přežily, i když mnohé s poškozením... Že by letos mohla být stejná naúroda jak loni,... celý příspěvek > |  | Jarne mraziky 2016, 27.4.2016 Petrolejka je na nic, je potřeba elektrický topný ventilátor, aby se vzduch míchal. |  | Mráz - malé plůdky meruněk, 26.4.2016 Tak ony hned spadnout nemusí, směrodatné je, jestli jsou plůdky světle zelené nebo tmavé (nemusí být už černé). Zmrzlé švestky mi také zatím na stromě drží, broskve přežily (Harbinger, Harbrite), třešně a višně kupodivu také. Kolik bylo nad ránem... celý příspěvek > |  | Jarne mraziky 2016, 26.4.2016 Škoda, čím v tom skleníku topíte? Zajímalo by mě, jak dopadli ti chytrolíni, co minulý týden tvrdili, že už je čas dát rajčata do skleníku. Nikdo z nich se neozval, jak se jim po dnešní noci daří. |  | Ochrana proti mrazu zadymenim, 26.4.2016 Nechápu, největší mráz je těsně před východem slunce (dlouhodobě pozorujeme) a vy jdete spát už ve dvě... |  | Jarne mraziky 2016, 26.4.2016 Tak na druhém konci Hané snad kromě kiwi nic nezmrzlo, ale to se uvidí během dne, zatím broskve, višně a třešně vypadají dobře. Ve skleníku mám termostat a teplovzdušný ventilátor, tam se nic nestalo. |  | Levny zavlahovy system z ciny, 25.4.2016 Nakoupili jsme loni jednotlivé komponenty, připojili na zahradní rozvod vody (ze studny, používáme jako jediný zdroj pro domácnost a zahradu), Fungovalo to výborně, nechávali jsme kapat třeba půl dne, občas bylo potřeba zkontrolovat kapače a seřídit... celý příspěvek > |  | Jabloně nerozkvetly je to normální?, 25.4.2016 Určitě odpočívají, starší stromy nám kvetou, mladší, které loni byly obsypané plody, mají letos dva, tři květy. Ono to loňské sucho udělalo své, mladší stromky zřejmě neměly dost "sil" na založení květních pupenů. |  |
|  | Jarne mraziky 2016, 23.4.2016 Zmrznou. |  | Papriky 2016, 22.4.2016 No, přes den je ve skleníku hodně teplo, v noci má být ještě k nule... Bydlím u Přerova ve stejné výšce a s paprikami ještě počkám, navíc ještě na ně nemám místo. |  | Jarne mraziky 2016, 21.4.2016 Tak buďte rád. U Přerova dnes mrzlo, ještě teď je ve stínu jinovatka. |  | Rajčata do skleníku - je už čas?, 17.4.2016 Taky si myslím, že je to předčasné. Ředkvičky už sklízíme, salát bude příští týden, rajčatům bude doma ještě dobře. |  | Postřik do jahod, 14.4.2016 No nevím, mně Stomp vzal i ty jahody, nerozdýchaly to do konce sezóny. |  |
 |
|
|
|