Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skákající a lechtající minimušky na terase - jak se jich zbavit?, 12.7.2016
Postřikem Vertimec.
Housenky na dřišťálu, 11.7.2016
Loni nám housenky také sežraly skoro všechno listí na dřiš\álu, stříkli jsme Decisem.
Partenokarpické okurky fy Semo, 10.7.2016
Letos jsem zasela okurky Minisprint F1 od Sema. Jsou deklarovány jako partenokarpické... Leč okurky dorostly po střechu skleníku a plody nikde. V zoufalství jsem otrhala samčí květy z okurek ze záhonu a "dělala včelu", opylené květy samozřejmě... celý příspěvek >
Hnědé skvrny na rajčatech, 7.7.2016
Určitě pohnojte vápníkem na list, ke kořenům nemá cenu.
Robotická sekačka WORX Landroid WG755E, 7.7.2016
Podívejte se do katalogu zahradní techniky Bauhausu.
Okurky ze seminek, 6.7.2016
Je pozdě, jako poslední termín výsevu se uvádí "na Antonína", což je 13.června.
Cherokeee Purple, 6.7.2016
Nízká? My je míváme na konci sezóny cca 1.5 m vysoké a oporu skutečně potřebují.
Housenky na paprikách a rajčatech, 4.7.2016
Po měsíci ta Actara fakt působit nebude, Proti škůdcům se jaksi preventivně nestříká
Idú do sladkovišne červíky? Aký podpník: colt alebo mahalebka?, 2.7.2016
Erdi máme prolezlou červíky docela dost.
Plody cukiny, 25.6.2016
Není opylená.
Spodní listy česneku žloutnou, 25.6.2016
Mám nasázený nějaký španělský a příští týden asi budu vytahovat ze země.
O jaký druh borovice se jedná?, 19.6.2016
Je to limba
Co je to to za rastlinu?, 18.6.2016
Je to bazalka.
Kroucení listů u rajčat - proč?, 15.6.2016
Vlastní hnůj - čím podestýláte? Pokud slámou, ať už koupenou v balících nebo dovezenou od nějakého místního zemědělce, může být příčinou ona. Obilí se stříká selektivními herbicidy během vegetace, těsně před sklizní se stříká velmi často... celý příspěvek >
Opadané plůdky po odkvětu, 12.6.2016
No, tak ta Radana je skutečně cizosprašná. Pokud není v blízkosti nějaká hrušeň, tak se hrušek nedočkají.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika