|
Skákající a lechtající minimušky na terase - jak se jich zbavit?, 12.7.2016 Postřikem Vertimec. |
 |
Housenky na dřišťálu, 11.7.2016 Loni nám housenky také sežraly skoro všechno listí na dřiš\álu, stříkli jsme Decisem. |
 |
|
 |
Partenokarpické okurky fy Semo, 10.7.2016 Letos jsem zasela okurky Minisprint F1 od Sema. Jsou deklarovány jako partenokarpické... Leč okurky dorostly po střechu skleníku a plody nikde. V zoufalství jsem otrhala samčí květy z okurek ze záhonu a "dělala včelu", opylené květy samozřejmě... celý příspěvek > |
 |
Hnědé skvrny na rajčatech, 7.7.2016 Určitě pohnojte vápníkem na list, ke kořenům nemá cenu. |
 |
Robotická sekačka WORX Landroid WG755E, 7.7.2016 Podívejte se do katalogu zahradní techniky Bauhausu.
|
 |
Okurky ze seminek, 6.7.2016 Je pozdě, jako poslední termín výsevu se uvádí "na Antonína", což je 13.června. |
 |
Cherokeee Purple, 6.7.2016 Nízká? My je míváme na konci sezóny cca 1.5 m vysoké a oporu skutečně potřebují. |
 |
Housenky na paprikách a rajčatech, 4.7.2016 Po měsíci ta Actara fakt působit nebude, Proti škůdcům se jaksi preventivně nestříká |
 |
Idú do sladkovišne červíky? Aký podpník: colt alebo mahalebka?, 2.7.2016 Erdi máme prolezlou červíky docela dost. |
 |
Plody cukiny, 25.6.2016 Není opylená. |
 |
|
 |
Spodní listy česneku žloutnou, 25.6.2016 Mám nasázený nějaký španělský a příští týden asi budu vytahovat ze země. |
 |
O jaký druh borovice se jedná?, 19.6.2016 Je to limba |
 |
Co je to to za rastlinu?, 18.6.2016 Je to bazalka. |
 |
Kroucení listů u rajčat - proč?, 15.6.2016 Vlastní hnůj - čím podestýláte? Pokud slámou, ať už koupenou v balících nebo dovezenou od nějakého místního zemědělce, může být příčinou ona. Obilí se stříká selektivními herbicidy během vegetace, těsně před sklizní se stříká velmi často... celý příspěvek > |
 |
Opadané plůdky po odkvětu, 12.6.2016 No, tak ta Radana je skutečně cizosprašná. Pokud není v blízkosti nějaká hrušeň, tak se hrušek nedočkají. |
 |