Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 22.8.2016
Pokud nechcete moc investovat, tak docela dobrá je sušička Status STA 193100, dá se pořídit za dvanáct stovek. 
Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 22.8.2016 Obsahuje fotku
Loni jsem toho sušila strašně moc - nadúroda švestek, třešní, jablek, broskví. Nepálíme, tak co s tím. Dohromady se nasušilo něco mezi padesáti a šedesáti kily ovoce, minulý týden přišlo roční vyúčtování elektřiny, ta sranda přišla na patnáct stovek... celý příspěvek >
Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 22.8.2016
Loni jsem v ní nasušila cca 20 kg švestek (váha hotového produktu), sušila jsem Stanley a Čačanskou, půlené bez pecky... Naprosto bez problémů.
Co to je s kustovnicí?, 20.8.2016
Na kustovnici máte padlí. Pokud se zaregistrujete, můžete vkládat do příspěvku více fotografií najednou.
Pomozte identifikovat jehličnan, 19.8.2016
Thuje to není, je to nějaký kultivar cypřišku.
Zastavené kvašení u rybízového vína, 19.8.2016
Z čeho je to "šíleně sladké"? Máte třikrát zředěnou šťávu, která sama o sobě moc sladká není...
Divné houby nebo, rzi v mulčovací kůře?, 11.8.2016
Kotrč to opravdu není.
Všechno je děravé, 31.7.2016
Lalokonosec.
Kruhy v novom travnom koberci, 30.7.2016
Jeden rok jsme měli podobné kruhy v trávníku, rostly nám na zahradě špičky, po slovensky tanečnica. Kruhy se postupně zvětšovaly, jak se rozšiřovalo podhoubí, postupně, zřejmě po vertikutaci zmizely.
Rajčata 2016, 29.7.2016
Sela jsem je loni, semena jsem koupila myslím v Albertu, měli tam stojánky se semeny "Gardenson". Rajčata docela dobrá, ale praskala, šíleně, i ve skleníku.
Mravenčí hromádky v jeteli, 29.7.2016
Chodit v tom nemůžete, stříkat nemůžete, rozsypávat návnadu... Jedině nechat narůst křídla a vyzobat.
Choroby rajčat - nevíte, co to je?, 27.7.2016
A jak vypadají listy ze spodní strany? Mně to spíš připadá jak čerň.
Co vysadit po čsneku?, 23.7.2016
Česnek se dává cca 10 cm v řádku, řádky 40 cm od sebe. Pak se dá mezi řádky okopávat a plít. Pokud jste sázeli paličák a včas neodstranili "květy", tak bývá výnos docela nízká.
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 18.7.2016
Není.
Užvýkané konečky trávy, 16.7.2016
Možná ten nůž blbě brousíte?
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika