|
Příspěvky uživatele - 243.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 22.8.2016 Pokud nechcete moc investovat, tak docela dobrá je sušička Status STA 193100, dá se pořídit za dvanáct stovek.
|  | Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 22.8.2016  Loni jsem toho sušila strašně moc - nadúroda švestek, třešní, jablek, broskví. Nepálíme, tak co s tím. Dohromady se nasušilo něco mezi padesáti a šedesáti kily ovoce, minulý týden přišlo roční vyúčtování elektřiny, ta sranda přišla na patnáct stovek... celý příspěvek > |  |
|  | Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 22.8.2016 Loni jsem v ní nasušila cca 20 kg švestek (váha hotového produktu), sušila jsem Stanley a Čačanskou, půlené bez pecky... Naprosto bez problémů. |  | Co to je s kustovnicí?, 20.8.2016 Na kustovnici máte padlí. Pokud se zaregistrujete, můžete vkládat do příspěvku více fotografií najednou. |  | Pomozte identifikovat jehličnan, 19.8.2016 Thuje to není, je to nějaký kultivar cypřišku. |  | Zastavené kvašení u rybízového vína, 19.8.2016 Z čeho je to "šíleně sladké"? Máte třikrát zředěnou šťávu, která sama o sobě moc sladká není... |  | Divné houby nebo, rzi v mulčovací kůře?, 11.8.2016 Kotrč to opravdu není. |  | Všechno je děravé, 31.7.2016 Lalokonosec. |  | Kruhy v novom travnom koberci, 30.7.2016 Jeden rok jsme měli podobné kruhy v trávníku, rostly nám na zahradě špičky, po slovensky tanečnica. Kruhy se postupně zvětšovaly, jak se rozšiřovalo podhoubí, postupně, zřejmě po vertikutaci zmizely. |  | Rajčata 2016, 29.7.2016 Sela jsem je loni, semena jsem koupila myslím v Albertu, měli tam stojánky se semeny "Gardenson". Rajčata docela dobrá, ale praskala, šíleně, i ve skleníku. |  |
|  | Mravenčí hromádky v jeteli, 29.7.2016 Chodit v tom nemůžete, stříkat nemůžete, rozsypávat návnadu... Jedině nechat narůst křídla a vyzobat. |  | Choroby rajčat - nevíte, co to je?, 27.7.2016 A jak vypadají listy ze spodní strany? Mně to spíš připadá jak čerň.
|  | Co vysadit po čsneku?, 23.7.2016 Česnek se dává cca 10 cm v řádku, řádky 40 cm od sebe. Pak se dá mezi řádky okopávat a plít. Pokud jste sázeli paličák a včas neodstranili "květy", tak bývá výnos docela nízká. |  | Plísen bramborová na rajčatech 2016, 18.7.2016 Není. |  | Užvýkané konečky trávy, 16.7.2016 Možná ten nůž blbě brousíte? |  |
 |
|
|
|