Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Salisburyho, 4.8.2024
Salisburiova to zřejmě není, a do mých fotek vám také vůbec nic není. Jsou určeny pro toho, kdo by podle tvaru plodů mohl pomoci s určením odrůdy, nikoliv pro trolly vašeho ražení.
Rajčata 2024, 30.7.2024 Obsahuje fotku
Otrhal jsem vybarvená rajčata a použil jsem druhou dávku Ridomilu Gold (po 10 dnech) Koncentrace pro plíseň bramboru na rajčatech je v rozpětí 5 g na 0,4 - 2 litry vody. Použil jsem dávku 5 g na 1,5 litrů vody. Možná je to příliš slabá koncentrace,... celý příspěvek >
Co na plíseň okurkovou?, 30.7.2024
Když si vezmete, že každý člověk má v sobě tolik plastu, že by se z něho dala vyrobit jedna celá platební karta, tak nevím, jestli si dělat hlavu z nějakých ochranných postřiků proti houbovým chorobám. Navíc, jak píše pan Miloš, v potravinách, které... celý příspěvek >
Harbritte snad nikdy nezklame, 30.7.2024 Obsahuje fotku
Pokud je na stromě příliš mnoho plodů, tak zklame jako většina odrůd, ovšem v letošním roce se těch asi 8 plodů vyvedlo nebývale. Tyto poslední dva již zcela měkké plody vůbec, ale vůbec nezfádněly. Nevídaná věc. MH: Musím doposlat. Pravděpodobně se... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 30.7.2024 Obsahuje fotku
Nějaké plody rajčat se sklidí, ovšem plody často už za zelena sklízí také obávaná plíseň bramboru, která často "objímá" i stonky a jiné části rostlin rajčat. Neošetřit preventivně rajčata proti plísni bramboru byla letos trestuhodná nedbalost. Pro... celý příspěvek >
Jayhaven, 30.7.2024 Obsahuje fotku
Rarita v podání odrůdy Jayhaven, kdy společně s tvrdkou Romea to byly jediné dvě odrůdy, které si mrazu ve stádiu malých plodů moc nevšímaly.
Flamingo, 30.7.2024
Díky za reakci, pane 117.122. Nevím, jestli máte na mysli moniliovou hnilobu plodů nebo moniliový úžeh po odkvětu. Tady meruňky zmrzly, ale později na nových výhonech řádilo rakovinné odumírání větví peckovin, což je choroba způsobovaná bakterií... celý příspěvek >
Mechelenská, 29.7.2024 Obsahuje fotku
Mechelenská na "zababčeném" roubu
Azura, 29.7.2024 Obsahuje fotku
První měkké plody AZURY mají svoji typicky nedobrou chuť. Nedá se říci, že je to chuť "jalová", ale spíše navinulá s absencí švestkového aromatu. Jinak velmi úrodná, s atraktivním vzhledem.
Broskvoň Regina, 29.7.2024 Obsahuje fotku
MH: Poslední z několika plodů broskvoně Reginy. Dužnina velmi podobná například Princess, Elegant Lady a možná i Symphonii, kterou už delší dobu nemám. Nejlepší chuť měl první plod.
Flamingo, 29.7.2024 Obsahuje fotku
To se máte.  Já mám všeho všudy dva přeživší plody na tom novém dřevě starého stromu.Jsou sice ostřejš, í ale málo sladké. Prakticky úplně jiná chuť než na starém stromě. 
Broskyne 2024, 29.7.2024 Obsahuje fotku
Zdravím pana MH. Letos sebevětší plod Redhavenu nepředstihne v chuti Harbrite. Ten má jakoby koncentrovanější, broskvovější říz. Snad je i o něco sladší.
Procházkova, 29.7.2024 Obsahuje fotku
Už pár dní sbírám po večerech na zemi spadlé plody "Procházkovy" a momentálně jsou to nejchutnější plody ze zrajících odrůd jako je Hanka, Zimmerova (první měkčí plody), Temano. Nazval bych to po svém ve stylu: chuť staroodrůdově lahodná, aromaticky... celý příspěvek >
Mantet, 29.7.2024
Jsem potěšen, že alespoň pánové Mičurin a Hugovotr dokáží ocenit skvělé kvality Mantetu. 
Mantet, 23.7.2024
Mantet bohužel nemám, ale mám rezistentní letňák Allegro, ten teď sklízím. Walter Chápu, pane Waltře, že vy jste takový "univerzální voják", lépe řečeno svým velkým pěstitelským rozsahem je vás pro jedno fórum škoda, ale ten Mantet je opravdu na... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika