|
Poraďte jaký skleník, 24.4.2013 Dobrý den to je úžasné, mohl byste prosím specifikovat jaká je spotřeba energie a z čeho je skleník vyroben? Rozhoduji se o stavbě skleníku k ... celý příspěvek > |
 |
Rajčata + papriky + okurky ve skleníku, 22.4.2013 Ano máte plnou pravdu, jenže ten rozdíl je v tom, že oni musí pěstovat odrůdy ,které vypadají 100% a dlouho vydrží - chuť je až na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Poraďte jaký skleník, 21.4.2013 Ono velmi záleží na tom, co kdo chce, mně například nevyhovuje, když bych měl pěstovat papriky od konce roku a pak je mít 5 týdnů v roce . Když... celý příspěvek > |
 |
Jaký vybrat skleník?, 14.4.2013 Ano poměr cena - výkon to je další dost důležitý parametr. Pokud si člověk koupí klasický pol. skleník v ceně dejme tomu 20 tisíc. A naistaluje na piloty za 5... celý příspěvek > |
 |
Vytápění skleníku, 10.4.2013 Ne to nejsou dotace , to je jen nápad a pár večerů mojí práce. Používejte hlavu a nekoukejte na TV.
|
 |
Vytápění skleníku, 10.4.2013 Ano správně, zemní reg. tam není. Jeho návrh a postup výpočtu ale zveřejňovat nebudu je totiž jiný pro každý skleník. Zemní registr má... celý příspěvek > |
 |
Vytápění skleníku, 9.4.2013 Ještě k tomu brázku zisk je v kWh na m2 skla za měsíc. Pomocí této tabulky stadno spočíttáte kolik kWh zisku má Váš skleník... Je to teoretický... celý příspěvek > |
 |
Vytápění skleníku, 9.4.2013  Dobře, tak tedy vysvětlím , ty procenta jsem bohužel napsal špatně, protože jsem to psal v jednu hodinu v noci. Když dopadne světlo na sklo, část... celý příspěvek > |
 |
Vytápění skleníku, 9.4.2013 Podívejte se na to tak , dejme tomu počítejme ČR 400-600 nad mořem (dle kraje) , aby člověk něco dokázal musí mít nejdříve sen , pak ... celý příspěvek > |
 |
Vytápění skleníku, 8.4.2013 Napadlo Vás někdy , proč se ty solární skleníky nestaví , vždyt to přece není žádný problém zvýšit jižní stěnu , upravit střechu a severní stěnu nechat kolmou ... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Vytápění skleníku podlahovým topením, 6.4.2013 Vytápění skleníku je pomocá trubek v zemi je relativně problém a to proto, že země je poměrně velký izolant. Deme tomu že má poloviční izolaci jako ... celý příspěvek > |
 |
Vytápění skleníku, 27.3.2013 Dobrý den, Ano máte pravdu tento typ vytápění skleníku vzduchem ohřátým od země může být velmi účinný. Bohužel potřebujete poněkud sofistikovanější systém... celý příspěvek > |
 |
Jaký vybrat skleník?, 24.3.2013 No to záleží na tom co a kdy chcete ve skleníku pěstovat. Já právě také vybírám skleník (už druhý). Chtěl bych jej využívat více z ... celý příspěvek > |
 |
Materiál na stavbu konstrukce skleníku, 14.3.2013 Ano je t o pravda, kdo si to může dovolit , pak je nejlepší koupit si pořádný žárově zinkovaný skleník s dvosklem nejlépe U=1.1. Žádné... celý příspěvek > |
 |
Vytápění skleníku, 13.3.2013 Jako nápad to není špatný , země je velký akumulátor, ale také velký izolátor. Zemi ochladíte- oteplíte v okolí trubek a systém pak bude fungovat hůře, záleži na ... celý příspěvek > |
 |