Příspěvky uživatele - 114.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zabít rychle a účinně králíka, 17.12.2014
Pěkný den, ze zadních stehen, i celého králíka, je výborná pečínka... třeba v remosce na cibuli... ty kožky, se zeptejte u toho, co to vykupuje, jestli vám neporadí, jestli by je nedal vyčinit tomu, komu to vozí, sám bych se do toho nedal, je to... celý příspěvek >
Interaktivní hračky pro psy: kdo vyzkoušel?, 15.12.2014
devil měl být takový:
Jak zabít rychle a účinně králíka, 15.12.2014
Děláte to dobře, pro jistotu si udělejte palici, něco jako malou bejsbolku.Rukou to nemusí být ono.To že se škube, jsou reflexy.Jestli dobře omráčíte, nic už necítí.Nic si z toho nedělejte, není to nic příjemného...
Interaktivní hračky pro psy: kdo vyzkoušel?, 13.12.2014
Tak to vám neporadím, jen asi čekat až vyroste a uklidní se devil. Máme taky čerta a má rok a už je klidnější, ale jinak byla taky hyper a zrušila sedačku a dalších pár věcí.
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 13.12.2014
to sadíte po česneku?tak to vám pěkně uroste...
Interaktivní hračky pro psy: kdo vyzkoušel?, 13.12.2014
Pes potřebuje unavit, takže co nejvíce běhat po zahradě, pokud je doma, stačí staré hadry, ať si trhá a sem tam se s ním přetahovat, tenisák,gumovou kost.Schránka na granule mi přijde vhodná, když jde páníček pryč, ať si hraje a nesmutní.
Kolik slepic na kohouta?, 13.12.2014
Zdravím, biochovu jako takovému se nevěnuji, slepice dostávají co je... pšenici, travnatý výběh s kompostem, hnojiště a zbytky z domácnosti, vařené bramborové slupky, namáčené suché pečivo... slepice máme pořád, přes bílé, hnědé jsme skončili u... celý příspěvek >
Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 7.12.2014
Já používám kravský a králičí hnůj, lidské výkaly mi nejsou cizí, u dědy jsme je z pod kadibudky nosili na pole... v dnešní době s horm.antikoncepcí bych to nebral... ani technicky už to neřeším, v době kanalizace.Akorát ta debata nebere konce... a... celý příspěvek >
Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 7.12.2014
Už to ukončete... prosííím
Nesmrtelná myš v izolačním polystyrenu, 4.12.2014
Rejsky mám doma sem tam taky a chytám je na lískový ořech... Je v konstrukci i dřevo a je nějak ošetřené?...myslím místo, od kud jso slyšet zvuky.
Nesmrtelná myš v izolačním polystyrenu, 4.12.2014
Podkoví je vyklizené, domeček i zrní mám dávno u stěny... co tím myslíte? Pokud je tam zrní, tak tam budou myši. Nejlepší nástraha, co jsem otestoval, je vlašský a hlavně lískový ořech do pastičky, ale kyv té pastičce ho přidrátujte k tomu plíšku,... celý příspěvek >
Dřevěný soudek na slivovici - dozrání, 3.12.2014
je tady vlákno... tak si přečtěte a udělejte obrázek, v novém sudu lze slivovici i pokazit..."uskladnění slivovice v dubovém sudu"
Já to psal jako odpo.na předchozí reakci,...že je škoda dávat dobrou slivovici do soudku.Špatnou vylepší a dobrou zjemní a dobarví.Počítejte ale s odpařením přes dřevo tak téměř 10% za rok, nenechávejte soudek v suchu, ale spíše vlhku.Soudek můžete... celý příspěvek >
Přesně tak, soudek vám ještě část vstřebá a něco odpaří, dochutí a obarví, slivovici po odvětrání do skla.
Je prodej pálenky zákonný?, 3.12.2014
Zeptejte se známých a polovinu prodejte, polovinu si nechte i na 5 let.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika