|
Příspěvky uživatele - 114.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradní traktor, 9.1.2015 Wimpi sorry.Já to tak nemyslel Nejspíš ta zpátečka bude kvůli bezpečnosti, aby si každý uvědomil, že před couvnutím se otočím a přepnu klíček a kouknu, jestli tam někdo nestojí. |  | Zahradní traktor, 8.1.2015 To jsou názory... srovnávat sekačku růčo s traktorem... Když táhnu sekačku růčo vzad, tak traktor tahám taky? Nebo přepnu pákou směr... |  |
|  | Zahradní traktor, 8.1.2015 Nejsem technik, ale podle mne to bude levnějším přepnutím zpět... aby nože nepřepínaly na opačný chod.Nevím jak je to technicky zvládnuto, ale při výběru sekačky to hrálo roli.. |  | Zahradní traktor, 8.1.2015 To jsem nezkoumal, snad jen na bezpečnost.Vždy ho raději vrátím na pojezd dopředu, když nepotřebuji sekat na zpátečku.Asi to má něco do sebe.Neděje se nic nenormálního, je seču, přijedu do oblasti couvání, přepnu klíček, při zapnutém noži a seču na... celý příspěvek > |  | Zahradní traktor, 8.1.2015 A k dotazu... ano, jsou traktory, které nesečou na zpátečku. |  | Zahradní traktor, 8.1.2015 Zdravím, tak to je, když jedu dozadu a nemám přeplý klíček na sečení zpátečkou, tak to chcípne.Asi kvůli bezpečnosti.Ale není problém mít nastartoáno a klíček přepnout na pozici, kdy možno sekat dopředu i dozadu. |  | Zahradní traktor, 8.1.2015  pro info
|  | Zahradní traktor, 8.1.2015  Jsem spokojen, ale není s čím srovnávat. Podle mne lepší značky jsou dražší a za stejný výkon a komfort. Utáhnu s tím i brány, vlečku s hlínou.Má to zpátečku, musí se přepnout klíčkem zapalování, asi kvůli bezpečnosti.Ale ta zpátečka je fakt potřeba,... celý příspěvek > |  | Zahradní traktor, 8.1.2015  Stál mě 48 tis.jsem s ním spokojen, jen není s čím srovnávat.Je to můj první traktůrek... a mám ho prvním rokem... utáhne vola a udělal jsem si k němu vlečku, ale to je o něčem jiným. Všechny stroje jsou vlastně dělané na jedno brdo.Akorát ten udělá... celý příspěvek > |  | Zahradní traktor, 8.1.2015 Trochó vážněji, mám Mc Culloch 125.97 a seče i na zpátečku, musí se sice přepnout klíček... je možno s ním jezdit pořád s přepnuto, ale nejezdím tak, nemám přeštudované jestli to má vliv na motor, převodovku atd... |  |
|  | Zahradní traktor, 8.1.2015 no jesli ti je jedno za stó litro nebo pede, tak si kup bulhara s kosó.To fakt uvažuješ jestli za 50 tisíc nebo 100 tisíc a nemáš páru, která má Zpátečku? |  | Provoz vytápěného skleníku, 29.12.2014 Pěkný den, zajímala by mně spotřeba klímy třeba za týden.Dávat za salát a ředkvičky tisíc korun za měsíc, by se mi nechtělo.Nebylo by lepší na měsíc a půl skleník netopit? |  | Zimní zahrada, 26.12.2014 Zdravím, nebyly by fotečky?
|  | Čistý uzený je to normální?, 19.12.2014  Originální klapka není na 100% zavřená, je tam kus klapky uřízlé.Bude pořád dost tahu, já mám klapku dělanou, že zavřu komín úplně a dým mi jde vraty ven a skutečně malou mezírkou něco málo do komínu.
|  | Kde sehnat pěkný dřevěný kompostér?, 18.12.2014 Zdravím, pokud by se pěkně vyzdil z betonových cihel, vypadal by pěkně.Doporučuji mezi cihlama nechávat mezery na třetinu cihly, bude přístup vzduchu a ušetříte namálo cihel.Chce to ale základy do nezamrzné hloubky.Ale stejně bych volil kompostér... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|