Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vari - nádrž, 9.12.2013
a)ne hledám železnou né plastovou! b)nehledám železnou, ne(ani) plastovou! c)hledám železnou, a neplastovou! d)hledám úplně něco jiného! Které zdělení nejblíže vystihuje optimum?
Pivoňky - zmlazení?, 9.12.2013
No tak hlízu, když chcete,už se to rozporovalo u gladiolů,mečíků.Každopádně tam, kde překáží ji po odkvětu uřežu u země, abych se nemusel více starat.V zimě hlízy nezmrznou, jsou odolné.Na jaře se můžete vsadit, že zase obrazí.
Pivoňky - zmlazení?, 9.12.2013
Já se pokud možno pivoní zbavuji-samozřejmě né všech.Mají tu nevýhodu(alespoň ty naše, odrůdu neznám),že krátkodobě kvetou, a po zbytek sezony je to nevzhledný keř.Dělám to tak, že tam kde to jde po opadnutí květů je seřežu u země-například tam,kde... celý příspěvek >
Očkování, 9.12.2013
Vylupování dřevní hmoty ze štítku se mi zalíbilo do té míry, že jsem jej nenechal letos nikde.Dřevní hmotu jsem vylupoval směrem zhora dolů-šlo to báječně.Z dobře vyzrálých broskvoňových výhonů tato činnost šla velmi lehce, a terčíky zůstaly... celý příspěvek >
Vitamín B 17 - kyanid jako lék, 9.12.2013
Vůbec se nechystám podporovat něčí výdělečnou loby, ale zaujaly mě právě údajné léčebné, nebo preventívní účinky kyanidu... tedy toho, kterého jsme chtěli využít pro likvidaci hrabošů, krtků prostřednictvím dusíkatého vápna.Nakonec to bude krtek,... celý příspěvek >
Řez Rubínu a jeho dcer a mutací, 9.12.2013
K řezu Rubínu, a jeho příbuzenstva mám taky "něco".Už jsem to chtěl šoupnout do vlákna Rubín, ale tady to bude přece jen lepší. Viděl jsem před časem v Zahradkáři (asi 2011/1)fotografie s krásnými zapěstovanými stromky  Bohemia, Gold... celý příspěvek >
Wagenheimova nerodí, 6.12.2013
1)Švestky začínají plodit podle kondice, podnože 4-6 rokem.Stává se, že rok předtím shodí všechny květy, a zarodí málo, nebo nic. 2)Kvůli samoopelivosti jste se mohl rozhodnout i pro jinou, ta je taky dobrá. 3)Vhodný opylovač naroubovaný v... celý příspěvek >
Odrůda Admirál, 6.12.2013
Náchylnost k hořké skvrnitosti? U mě je nyní ještě brzo co se týče náchylnosti Admirálu proti hořké skvrnitosti.Mám ho cca zatím třičtvrtě roku-samozřejmě ještě nerodil.Ale podle článků z časopisu Zahradkář to vypadá docela dobře.Odrůdu... celý příspěvek >
Koreňový systém Myrobalánu, 6.12.2013
Napadá mě, že jedním z důvodů, proč soused pod každý zasazený stromek podkládá plochý kámen je zamezení vzniku terminálního kůlovitého kořene.Nepotřebujeme, aby stromek vytvářel terminál níž do země, ale vytvářel postranní kořenovou soustavu nižšího... celý příspěvek >
Rubín, 5.12.2013
A co my z toho, když obrázek neukážete?Není to pouze sezonně dobře osluněný Rubín?Má ještě jiné odlišovací znaky?
Roubování meruněk, 5.12.2013
Od zeleniny debata pokročila dál-zase rouby.Takže popořadě,zeleninu vynechám.  Jestliže rouby předčasně raší, není to teplým jarem, nýbrž pozdě nařezanými rouby...  Proč by to nemohlo ovlivňovat teplé jaro?Jistěže, vždy ovlivňuje(prostor lednice... celý příspěvek >
Kosti, močůvka a jiné alternativní zdroje fosforu, 5.12.2013
No já bych rád věděl, jak je to se fosfáty, které jsou přítomny v pracích prášcích, a v různých chemikáliích denní potřeby.Nejsou ony zdrojem fosforu?Zbytky chemikálii se kanalizací dostávají do septiků, do čističek odpadních vod.Slyšel jsem, že se z... celý příspěvek >
 při dlouhotrvající studené zimně nám mohou rouby předběhnout podnože a to je pak ten správný průšvih. To nepředpokládám, zima u nás většinou končí v březnu.Kdyby přeci jen končila v červenci, nic nám nebrání rouby přesunout ven.Potřebujeme... celý příspěvek >
Pupeny na výhonu nepotřebují k počátečnímu rozvíjení se tlak mízy z kořenů,viz předčasně rozvíjející se rouby v ledničce, nebo rouby volně zabalené ve sklepě, nařezané barborky,nebo už zmíněný nezakořeněný stromek ve skleníku(stromek nějaké zásoby v... celý příspěvek >
Předpokládám,že zesklovatění cibule asi není vratný proces. Stran teploty vidím velký problém v rapídně narůstající teplotní křivce, která na jaře v některé slunečné dny prudce stoupá-hlavně po popledni.Suma denních teplot může být celkově... celý příspěvek >
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika