Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roubování meruněk, 14.2.2014
Mám zato, že na začátku vegetace jsou diferencované na výhonu dva až tři druhy pupenů-1)vegetativní,lístový,nebo 2)vegetativní,květní,lístový.Nějaké info jsem našel na dokumentu PDF.Mendelovy univerzity.Je třeba si uvědomit, jaký druh pupenu je... celý příspěvek >
Roubování meruněk, 14.2.2014
Nevím, jak jsou vedle sebe uspořádané pupeny na meruňce, a zda jsou v shluku vedle listového pupenu nějaký ze kterého vyraší výhon.Z lístového pupenu výhon nevyraší, zvolte vhodný, vyzrálý,růstový.Očkování narašeným pupenem bude pravděpodobně... celý příspěvek >
Katinka a jiné švestky, 13.2.2014
Mezi Katinkou, a Hagantou bych sadil, a vsadil na Hanitu,...a Gabrovskou, protože ta se Bulharům opravdu povedla, a budou z ní i dobrá povidla,povědla,povidl.
Množení vinné révy, 13.2.2014
Tak já jsem tak trochu blázen do peckovin, proto musím udělat místo pro sadbu nových broskvoní.Vyřadím nějaké hlavy, které mám na drátěnce u zdi, a udělám nové místo broskvoním.Některých nových odrůd révy se ale zbavovat nechci.Některé mám na těsno u... celý příspěvek >
Množení vinné révy, 13.2.2014
To by mě zajímalo, kde to všechno dáte?myslím zda je ještě místo pro zasazení nových sazenic, nebo je třeba před sadbou odstranit staré, nevyhovující hlavy? Jinak zakořeňování ve vodě považuju za nejlepší transparentní způsob, jak řízkům... celý příspěvek >
Roubování meruněk, 12.2.2014
1)Roubovat vytažené semenáčky v místě budoucí korunky?-můžete, ale raději bych narouboval o něco níže, a korunku zapěstoval až z narostlých výhonů.Výšku naroubování jednoduchou/anglickou kopulací na vytáhlý semenáč je třeba volit podle tloušťky... celý příspěvek >
Stanley, 12.2.2014
No..Vy to máte KUKY na myrobalánu, proto ten bujný růst.Jinak děkuji všem za ohodnocení Stanley.Na zakrslejší podnoži to může být pěkný, kompaktní stromek.Většinou si pořizuju potomky, kteří vzešli z odrůdy použité při šlechtění, a automaticky... celý příspěvek >
Stanley, 12.2.2014
dobrá věc, když si člověk vzpomene, co v minulosti založil.Jinak p.Richtr píše o Stanley, že roste umírněně, a o trochu méně.Podělte se se zkušeností, jak odrůda Stanley přirůstá.Nemyslím na myrobalánu, tam to bude vždycky kvalt, ale zajímá mě hlavně... celý příspěvek >
TopTaste?, 10.2.2014
Mohu porovnat pouze podnože Wangenheimová, a Krymsk 2.V důsledků stísněných podmínek mi nejlépe vyhovuje  kombinace -odrůda/podnož Toptaste+podnož wang.Toptaste je navzdory některým slaběji rostoucím recenzím , u mě je to odrůda silnějšího... celý příspěvek >
Jabloně a jiné do vysokých poloh, 8.2.2014
Někde se ve vyšších polohách nalézají lokální příznivé mikroklimata, která dovolují pěstování teplomilných plodin.A naopak-v místě stékání studeného vzduchu na upatí kopce dost často úroda zmrzne.Samotná nadmořská výška je pouze jedním z několika... celý příspěvek >
Kdy stříkat proti kadeřavosti v roce 2014, 8.2.2014
Předčasné?jak předčasné?Přečtěte si můj přízpěvek v tomto vláknu ze dne 13.1.2014 14:38.Ten Vám napoví, že se postřik proti kadeřavosti nedělá jeden, ale od podzimu několik ve vhodných termínech.
Postrik proti cervum, 8.2.2014
 myslim, ze o chemii nejde, jinak by je nemohl ve velkym prodavat... A proč by sedlak z deutschwaagramu nemohl prodávat třešně ošetřené chemii???vždyť se běžně prodává ovoce i zelenina mnohdy napuštěná mnoha postřiky, o kterých spotřebitel... celý příspěvek >
Jabloně a jiné do vysokých poloh, 6.2.2014
Já si myslím, že se ořešák těsně k obydlí nehodí.Když už ho někdo chce, ať si ho vysadí na velké zahradě někde do kouta, nebo v meziřadí, kde nepřekáží, a nestíní jiným plodinám.Největší obavu mám z ořešákových listí, které z poznenáhlu zaneřádí na... celý příspěvek >
Slivoň Hanita, 6.2.2014
Pokud je stromek na ZR, je třeba se podívat, jaké vysoké stromky ZR rostou po okolí ve Vaší jílovité půdě.Takový je předpoklad budoucí výšky Hanity na podnoži ZR. Tvar zákrsku nepřectavuje pro podnož problém vypěstovat z odrůdy vysoký... celý příspěvek >
Efektivnost ochrany proti hryzcům, 6.2.2014
Pokiaľ ide o mačky, je to najlacnejší a najekologickejší spôsob, ako sa zbaviť hryzcov, myší aj krtkov.... Tak to nevím, a dost pochybuju.Máme doma "mačku",lépe řečeno- macíka, a ten si s ulovenou myškou hraje, nepokládá ji za potravu... v zápalu... celý příspěvek >
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika