Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Asimina - novy vyhon, 14.4.2014
...aby sa po vzajomnej zvade dohodli na tom ze ci...a to ste ma naozaj rozosmial,ďakujem pekne, ako ste to trafne, a po pravde formuloval.No já bi som to napokon hádal,ze to vyrásta priamo z vrubla,zo strednika odrody, čiže to nevyzerá, že bi to... celý příspěvek >
Choroba - mlade listy slivone, 14.4.2014
Zřejmě loňské listy, a v hlavní roli roztoč vlnovníka švestkového(eriophyes padi).U nás ještě listy švestek vyvinuty nejsou.
Jarní očkování - jaké máte výsledky?, 14.4.2014 Obsahuje fotku
Tak to jsem rád, protože bych mohl broskvoně očkovat na podnož Zelené rengloty, kterých mám hodně, a už raší. Na jaře jsem očkoval Forkertem Hanitu i Durancii,a vše zatím raší.Ono asi bude nejlépe očkovat Forkertem,protože se na jaře nemusí čekat... celý příspěvek >
Rez hrušňová - kdy je nejvhodnější doba k pokácení jalovce, 14.4.2014
Podobné to je s přípravky Baycor, Syllit.Oba se používají proti strupovitosti jádrovin.Člověk by myslel, že mají valnou většinu společné pole působení, ale v některých případech to neplatí.Baycor se používá npř. k ošetření meruněk proti spále, ale... celý příspěvek >
Pane J.R.zatím jsem ji nenašel, možná že ji budu hledat, ale hlavně se ten Syllit nikde neuvádí pro použití proti Rzi hrušňové, což se mnou uvedené přípravky nacházejí jako doporučení na většině stránek, a to je pro mě podstatné.Já to ověřené v praxi... celý příspěvek >
Campanula, 14.4.2014
A tož to já mám aji ženicha, aji tu nievjastů pěkně pospolů.Nievjasta sa mi pně nahore po bambusu, a ženich ten visíja zasa z květináča dolů.Ale nemají se na polovině cesty jak setkat,protože jsou o pár metrů dál od sebe...tož to bude panno Rozinko... celý příspěvek >
Co znamená "kuratívní"všichni víme, ale Vaše citace p.Stando náleží k ostatním houbovým nemocem, hlavně strupovitosti.Mě právě zajímá ta rez hrušňová.Nikde není explicitně uvedena spojitost rzi hrušňové se Sylitem, a to se pak můžeme jen domnívat.
Aromanuál:"Je možné použít přípravky, které se aplikují proti strupovitosti jabloní a hrušní a současně mají dobrou účinnost i na rzi. Chemická ochrana by se měla uskutečnit v době před květem a krátce po odkvětu hrušní. Dobře, našel jsem tuto... celý příspěvek >
Samozřejmě ten Syllit můžete na své zahradě, a zahradách svých známých použít proti rzi hrušňové.Připadá mně neseriozní dávat tyto doporučení na tento (seriozní) chat druhým, kteří zde hledají pomoc.I když původní dotaz byl zcela jiný,ale myslím,že... celý příspěvek >
Bohužel jsem nenašel nikde informace, které by vedly ke schválenému, ověřenému postupu ošetření přípravkem Syllit proti rzi hrušňové na jalovcích, ani na hrušních.Tedy ani ve Vámi zveřejněných zdrojích.Nikde tato informace neleží. Návod na... celý příspěvek >
Nenašel jsem nikde informaci, že by byl přípravek Syllit vhodný pro ošetření jalovců napadených rzí hrušňovou.Nenašel jsem ani informaci, že by se používal pro ošetření samotných hrušní proti této chorobě. Nejvhodnější postřiky na boj proti Rzi... celý příspěvek >
Jak strihat 3 letou Valjevku?, 14.4.2014
Je vidět, že řezu stromků rozumíte.Sympatické tvary vedené rovným terminálem s řezem na postranní obrost.Možná i letní řez byl proveden. Švestky, když jsou na slabších podnožích, v prvních létech výchovně řezány, plodí 3-5 rokem po výsadbě.Na... celý příspěvek >
Hostitelem rzi hrušňové je stejnou měrou nejen jalovec chvojka, ale často i jiné druhy jalovců.Jestliže zlikvidujete ten malý jalovec poléhavý, tak tímto úkonem se úměrně nezvýši vnímavost jalovce chvojky, ale zůstane stejná.Pokud zlikvidujete... celý příspěvek >
Nejvhodnější doba pokácení nastává, když se Vám to bude nejlépe hodit-né tomu jalovci, ani houbovým utvarům na větvích.Nemá smysl čekat na vegetační klid.Pokud musí jít rostlina ven, tak raději dříve než později, protože na jaře se houba přesouvá z... celý příspěvek >
Mráz - malé plůdky meruněk, 13.4.2014
Dobrá otázka Lucasi.Taky mě to dnes napadlo.Na okvětní plátky před zmrznutím možná Borax pomáhá.Ale už je tady malá pravděpodobnost, že zvyšuje mrazuodolnost nasazených mladých plůdků, které se poškodí už při teplotě těsně nad nulou.Udájně... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika