Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizeň ranných brambor, 23.7.2014
Kterou plodinu máte na mysli?...já bych raději brambory (ty jsou jednička*), nebo už zmíněný česnek.Vyhnojeno už mám od jara.
Neberte to doslovně, ale kus pravdy na tom je.Humus se nevytratí hned, ale dusík, a jiné živiny sublimují, nebo vyplavují do spodiny.
Od Brna hodně daleko.Mám prázdné dva patnácti metrové řádky, kde byly ranné brambory... a je to škoda, protože bylo na jaře řádně vyhnojeno uleželým hnojem, a co tam nyní pěstovat?Do jara se humus vytratí. Ještě mě napadá, že bych tam mohl na... celý příspěvek >
Favorita Morettini 3, 23.7.2014 Obsahuje fotku
U nás krapet později,ale i sýkorkám chutnají,a ještě né zcela zralé jdou od pecky. Souhlasím, je to zvěrstvo takhle nechat stromek, aby přeplodil.Je vám to líto protrhávat na vzdálenost deset cm(?), pak se musíte smířit se střídavou plodností, o... celý příspěvek >
...a já nyní nemůžu sehnat sadbu starých naklíčených brambor, abych opět osázel vykopané, řádně vyhnojené řádky co byly ranné brambory.
Nemoc revy, 22.7.2014
Padlí révy - Kumulus, Quadris, Sulikol K, Discus, Zato, nebo Prev-B2 se dá lecos zachránit.
Je tohle nějaká nemoc?, 22.7.2014
Proti padlí révy je třeba hlavně preventívní zásah před květem, a po odkvětu.Ale i já mám padlí na bobulích, proto opakovaně zasahuji silnějším postřikem přípravkem Sulikol K.Později nasadím PREV-B2,a mám dojem, že nepotřebuje OL.Najděte si... celý příspěvek >
Hnědé špičky rajčat San Marzano, 22.7.2014
Ano, mám stejný názor.Ač je potřeba hnojení u různých rostlin rozdílná, tak většinou deficiaci Ca podporuje nadlimitní K, N.Potřeba hnojení fosforem je u rajčat zvýšená.
Hnědé špičky rajčat San Marzano, 22.7.2014
vysoky obsah fosforu brani prijmu vapniku.... Nechcete ještě toto tvrzení opravit,nebo změnit?
Škůdce na listech, 18.7.2014
Na obrázku vlevo poškození listu jabloně podkopníčkem ovocným, jehož larvy minují na listech nejen jabloně.Významné hospodářské škody nečiní.V opačném případě jsou registrovány chem. přípravky na čele s CALYPSO 480 SC, DIMILIN 48 SC, CORAGEN 20 SC, a... celý příspěvek >
Jakou odrůdu, 18.7.2014
A pro fajnšmekry... Střihoruké Edwardy, kteří ovládají krátký, dlouhý řez, a rádi se k ovoci prostříhají, jsem připravil štíhlé vřeteno broskvoně, kde je vícepatrová korunka hned od podlahy možná.
Kvas přetekl, 18.7.2014
Sklep je ideální.
Réva ve skleníku, 18.7.2014 Obsahuje fotku
... a začala modrat.
Škůdce na paprikách, 17.7.2014
PREV-B2, pomerančový olej i proti padlí)...Neem Azal T/S - bio přípravky nejen do skleníku, Mospilan, Fast.
Svlačec - jde vyhubit mechanicky?, 17.7.2014
V malinách je to jednoduché.Při sekání zahrady posekanou trávu nastelu mezi maliník,a do toho pustím slepice.Ony mi to prohrábnou, že tam pak už neroste kromě maliníku nic,a jemu se daří. Pak mám ještě zbytky přípravku Casoron G, který už asi v... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika