|
Příspěvky uživatele - 179.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mráz - malé plůdky meruněk, 18.4.2014 Jak složité je zvolit tu správnou lokalitu, která by vyhovovala pěstování všech, nebo většině plodin, a s tím spojené mikroklíma oblasti.Vypadá to,že byly mrazem více poškozeny níže položené oblasti.
U nás se přízemní teploty zdržovaly ze středy... celý příspěvek > |  | Insekticid Mospilan, 17.4.2014 Mospilan(etiketa mospilanu z agromanuálu) má široké spektrum cílových skupin nejen na mšice, taky na obaleče jablečného, a další...
®
20 SP
Systémově účinný selektivní insekticid ve formě ve vodě rozpustného prášku určený k hubení širokého... celý příspěvek > |  |
|  | Očkování za oknem na zkoušku, 17.4.2014 i větvě co zdroj oček jsou nějaký takový suchý. Přitom předčsnej obrost z meruńky který ležel od začátku prosince volně pohozený pod stromy je živej a ve vodě už mají větévky malé zeleé pupeny.Durancie vložená do skleničky s vodou se nechce probrat a... celý příspěvek > |  | Mráz - malé plůdky meruněk, 16.4.2014 Dnes už mladá generace mnohdy ani neví co znamená BoRo, ale máte pravdu ta pogroma o které mluvíte byla v pátek ráno(-6°C).Já sice mám nepatrnou obavu, ale kouřit kvůli tomu nebudu. |  | Pěstujte borůvky, 16.4.2014  Pro ostatní, na které předešlý odstavec působí tak trochu šarlatánsky nabízím
odkaz na webovou stránku,z níž je následující tabulka.
Ovoce A B C D E F G H
banány 4 3 4 4 4 4 4 3
borůvky 2 2 2 1 2 2 1 2
broskve 3 4 4 3 4 4 4 4
brusinky 3... celý příspěvek > |  | Asimina - novy vyhon, 16.4.2014 Ak ste mali na mysli ten žltý,ľahko prehliadnuteľný popik, tak to naozaj vyzerá na podložku.No v tomto čase pomože ťahať miazgu, a tým podporiť hojenie rany. A že čiže by nebolo v budúcnosti lepší ten popik odstránit, lebo može napriek dnešnej výhode... celý příspěvek > |  | Pěstujte borůvky, 16.4.2014 Pěstujte borůvky
Borůvky jsou zdravé a navíc spalují břišní tuk. Každý, kdo se někdy pokoušel zhubnout, ví jak obtížné je, zbavit se pneumatiky kolem pasu nebo pivního břicha a teď nám vědci nabízejí jednoduché a navíc chutné řešení: každý den si... celý příspěvek > |  | Van a Regina, 16.4.2014 dobrý nápad,...tak to beru |  | Katinka a jiné švestky, 15.4.2014 Šlechtická rodina prunus je poměrně široká, zahrnuje taky meruňku, broskvoň, třešeň, višeň, bobkovišeň, mandloň... rovněž i střemcha, mahalebka, sakura nebo broskvomandloň.Všechny tyto patří pod rozsáhlý základní rod prunus-tedy slivoň. Zajimavé... celý příspěvek > |  | Déšť a květy, 15.4.2014 Může pomoci s opýlením...,naproti tomu intenzívní dešť rychleji srazí okvětní plátky k zemi, květy se tak stanou méně atraktívní pro včely.
Copak déšť, ale před chvílí jsme měli u nás přívaly krupobití, a co ty teprve dovedou!...no a nyní už zase... celý příspěvek > |  |
|  | Čištění trávních traktorů, 15.4.2014 ...ano,myslel jsem to tak nějakdočista do čista.
|  | Je toto vlnovník?, 15.4.2014 Vlnovník hrušňový, co ten se mě loni natrápil.Měl jsem ho na dvou hrušních, a jednu mi skoro zlikvidoval.Byla silně postižená,...až tak, že mi uvadaly nové výhony.Letos jsem nasadil Sulku, je to jeden z nejspolehlivějších přípravků proti... celý příspěvek > |  | Čištění trávních traktorů, 15.4.2014 Nemám travní traktor,ale sekačku(tedy příbuzné téma), nějaký typ HQ, a jsem s ní několik let spokojený.Do koše nesbírám, pouze týden co týden mulčuju.Vím, že se to tak nemá dělat, ale obkošovat necelých sto stromků na zahradě s plným košem, to je... celý příspěvek > |  | Katinka a jiné švestky, 15.4.2014 Loňský nápor na kardiovaskulární systém Katinky zapříčinil, že loňského července nadiferencovala méně květních pupenů, než bych si přectavoval.A to přesto, že jsem ji během sklizně přihnojil kdečím-hnojůvkou, makro-mikroprvky ke kořenům, i skrz... celý příspěvek > |  | Choroba - mlade listy slivone, 14.4.2014 Následky poškození listové plochy stromů nebývají výrazné,a na plodech neškodí,ale pokud chcete ošetřit,tak...
Sulka na jaře před rašením, nebo akaricidy Sanmite 20 WP, Omite,Nissorun 10WP, nebo jiné.Postřik je třeba opakovat.Dravý roztoč... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|