Příspěvky uživatele - 220.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Magnólie 7 let nekvete. Ví někdo proč?, 20.6.2014 Obsahuje fotku
Není účelem tazatele vyděsit. Tripetalu v supermaketu neseženete a pokud kupujete v zahradnictví, často k nákupu dostanete základní informace. Roztažení větví nic nestojí a vykopat ji může, když se i měsíc po olistění neobjeví alespoň náznak... celý příspěvek >
Magnólie 7 let nekvete. Ví někdo proč?, 20.6.2014
Podle vzhledu, udaného stáří a toho, že nejde o nějako speciální u níž by jste si zapamatoval jméno... předpokládám že se jedná o obyčejnou ´Suzane´. Ta kvete jakmile jsou větve přepadlé do vodorovné. Tedy nyní do konce července zkuste co nejvíc... celý příspěvek >
Pomoc o identifikaci rostliny, 20.6.2014
Pokud ten kompost bude využit k prohození trávníku po vertikutaci, tak se to kompostovat dá, ale máte pravdu, pod brambory je takový kompost úplná katastrofa.  Z kulturních rostlin to ještě zvládají gladioly a česnek. Jinak, na jeteloviny... celý příspěvek >
Příprava půdy před založením sadu, 18.6.2014
Tu před založením sadu zaorat, tu vysetou místo trávy po výsadbě stromků mulčovat a nechat normálně ležet, aby se rozložila.
Černé listy rajčat po postřiku, 18.6.2014
Já bych to neviděl tak pesimisticky, prostě na olejový přípravek v přehnané aplikační dávce se nachytala špína a po zpolymerování olejových složek je na listech pevně fixována. Při velikosti rostlin na začátku kvetení by Vám, paní Jano, měl litr... celý příspěvek >
Sekačka, 18.6.2014
On to může být stejně tak traktůrek Toro z Vares Mnichovice jako licenční Gutbrod traktůrek z Roudnických sléváren a strojíren (ROSS), který v MF nikdy neviděli.
Sekačka, 18.6.2014
MB 1000 poznáte i podle fotky, tím jsem chtěl nazančit, že nápis může být zavádějící, ale fotka mnohým napoví víc. Nebo se aspoň něco dozvíte o vizuálně a konstrukčně podobných strojích. Vždyť vy jste položil téměř otázku "Dostal jsem auto a má... celý příspěvek >
Olej do sekačky, 18.6.2014 Obsahuje fotku
Je to většinou na opačné polovině (levá×pravá) než je víčko nádrže na benzín a na straně u klikové skříně. Protože válec a hlava jsou vpředu, je olejová zátka v zadní půlce. Ale může to být stejně tak do stany (Tecumseh, Honda. GGC) jako v rohu... celý příspěvek >
Příprava půdy před založením sadu, 17.6.2014
nic jsem neříkal o tom dát pryč... prostě uvedl jsem to jako alternativu trávníku (z lipnic, kostřavy i jílku) a taky jako trávník při mulčování nechat rozložit v místě, kde dopadla posekaná.
A co vaše višně?, 17.6.2014
Já jsem letos stříkal tři týdny zpátky višně a třešně co budu sklízet o tomto víkendu TM Mospilan + Horizon. Zatím bez červiků a i bez monilie. I kosáků je letos nějak pomálu (zatím) tak doufám že nepřilítne hejno špačků.
Příprava půdy před založením sadu, 17.6.2014
Výpar vody vojtěškou záleží na listové ploše. Protože však vojtěška vytváří biomasu i formou mohutného kořenového systému, využívá se toho, že nízko a často sekaná nespotřebuje tolik vody na vytvoření biomasy, kterou už není potřeba zaorávat. Při... celý příspěvek >
Odběr roubů v červenci - jak je uchovat do jara?, 16.6.2014
Předloni se mi vylomil jediný ujmutý roub od odrůdy, tak jsem byl nucen experimentovat s polodřevitými rouby. Nejlíp se ujmuly ty roubované kopulací na polodřevité prodloužení slivoňové podnože. Stejně ale příští rok lépe rostly stromky o něco... celý příspěvek >
Lískové ořechy, 15.6.2014
Jejda, nebude letos na postřik proti Nosatci Lískovému pozdě? Vždy když jsem měl čas, foukal vítr (moc) nebo bylo pár hodin před deštěm. Zítra/dnes by počasí mělo vyjít ale je už hranice druhé poloviny června a letos je navíc vše o 2 týdny napřed... celý příspěvek >
Jak na Mandelinku bramborovou?, 14.6.2014
dokonce může jít o dravou kněžovku, která hledá vajíčka a larvy mandelinek...
Pracná, avšak levná a účinná ochrana jahod před slimáky, 14.6.2014
mám otázku, o kolik dní předcházela aplikace F výsadbě/výsevu a jestli jste F dával už v době kvetení jahod. Ano, nepříznivou vlastností V a M je, že dokud není slimák dokonale dehydrován, snaží se doplnit tekutiny žírem. Protože však už nemá sil... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika