Příspěvky uživatele - 240.105

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Šípková růže - přesadit nebo namnožit?, 25.1.2015
Zdravím. Tak jak to dopadlo? Chtěla bych také nějaký přírodní živý plot na chalupu k lesu. Počítám, že to srny prolezou, když budou opravdu chtít, ale zase by je to mohlo aspoň občas odklonit z přímého směru. Místa je dost, není potřeba nic... celý příspěvek >
Jabloňová stěna, 20.9.2014
Zdravím. Jaká směrová orientace je pro jabloňovou stěnu nejlepší? Mám v podstatě čtvercový prostor stěnami přesně na světové strany a je mi celkem jedno, kterým směrem řady natočit. Klidně i úhlopříčka. Ale který je ten nejlepší? Díky za radu.
Přezimování cibulovin v nádobě, 18.9.2014
Hm, tulipány dávám tak 15 cm, Holanďani tu na balení píšou taky 15, myslela jsem, že by jim 30 cm mohlo stačit. No možná tam dám některé z těch menších, botanických. Nebo něco jiného, mám tu ještě nějaké denivky třeba. Krokusy a spol. jsou sice... celý příspěvek >
Denivky ze semene - zkoušel někdo?, 18.9.2014
Hm, že budou pokřížené, to mi ani tak nevadí, spíš bych jich potřebovala ještě dost a kupovat je v květináči 9x9 za 150 korun... ty co už mám se tak rychle nerozrůstají. Takové ty staré, co jsou všude, oranžové, ty ano, ale takové ty novější nic moc... celý příspěvek >
Denivky ze semene - zkoušel někdo?, 17.9.2014
Zdravím. Má smysl snažit se množit denivky výsevem semen nebo radši čekat několik let, až se trsy rozrostou? Dočetla jsem se, že je možné vysévat semena na záhon v říjnu, ale nevím, jak dlouho bude trvat, až budou rostliny květuschopné.
Lilie v květináči, 17.9.2014
Která sorta lilií nevyžaduje plné slunce? Lilie mám ráda, zatím jich mám jen pár, kupovala jsme spíš podle barvy než jejich vlastností a potřeb. Ale ráda bych je dala na místo pod stříškou, do velké nádoby, ovšem jenom odpolední západní slunce.... celý příspěvek >
Přezimování cibulovin v nádobě, 17.9.2014
On to opravdu není truhlík, bližší je to vaničce na mimina. Objem zeminy myslím docela slušný. Teoreticky to mohu naspodu položit na polystyrenovou desku a tím to odizolovat od studené země (odtokové otvory budou kousek nad dnem po stranách). Možná... celý příspěvek >
Přezimování cibulovin v nádobě, 16.9.2014
Zdravím. Děláme u vchodu novou podestu a její součástí je i dřevěný "obal" na velký truhlík na květiny. Konkrétně to bude velké zednické vědro, 90 litrů, rozměr asi 80x50x30 cm. Plánuji do ní vysadit jarní cibuloviny jako tulipány, narcisy a asi... celý příspěvek >
Bataty, pestovani a obsah solaninu, 13.9.2014
Zdravím. Zkoušela jsem pěstování, ale bez valného výsledku. Hlízu jsem nechala v zimě narašit (na netu je hromada návodů), dala na co největší teplo, zalévala. Výsledkem byla hrst hlízek velikosti palce.   Možná v teplejších polohách Moravy... celý příspěvek >
Jak správně likvidovat napadené rostliny?, 13.9.2014
Zdravím. Dotaz vypadá hloupě, ale stejně mě to zajímá, jak mám správně zlikvidovat rostliny rajčat a tykví napadené plísní. Zakopat je do kompostu, aby proběhla záhřevná fáze, v mém případě nejde (už jsem ho letos přeházela a přesela a znovu to... celý příspěvek >
Neznámá rostlina "janeba", 11.9.2014
Třapatka dřípatá, ano, to je přesně ona. Díky moc za určení.
Neznámá rostlina "janeba", 11.9.2014 Obsahuje fotku
Tady pokus o vyfocení stonku. Květ je malý, je to pozdní výhon, takže je výrazně slabší než ostatní. Navíc už odkvetený.
Neznámá rostlina "janeba", 11.9.2014 Obsahuje fotku
Rostlina jde do dvou metrů i víc, to mi k popisu janeby nesedí. Žilnatina na listech je výrazná, ale jsou hladké, stonky také. Janeby jsou údajně jako slunečnice drsné. Květ poloplný až plný. Nevím, může to být třeba nějaký kultivar janeby, který je... celý příspěvek >
Neznámá rostlina "janeba", 11.9.2014
Zdravím. Prosím o pomoc s určením rostliny, foto bohužel nemám. Doouho jsem si myslela, že je to janeba, ale asi není. Rostlina vytváří 1,5 i 2 m vysoké stonky, větví se až v horní části. Květy jsou žluté, plné, tak 8 cm široké. Nakvétají... celý příspěvek >
Lískové ořechy, 4.9.2014
Zdravím. Taky mám dotaz k lískovým oříškům. Kdy je možné je sklízet? Jasně, optimální by bylo, když budou samy padat na zem, ale to tady není dost dobře možné. Lísky jsou to kulturní, typ s kalíškem přesahujícím oříšek i ten druhý, oříšky výrazně... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika