Příspěvky uživatele - 240.105

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Reklamace semen, 18.2.2015
Zdravím. Máte někdo zkušenosti s reklamací cibulovin a spol. v nějakém tom obrovském zahradním centru? Ptám se jen tak předem, dneska jsem si koupila jiřinu, kus za 89 Kč, šílené. Ale už ji sháním několik let a konečně jsem se k ní dostala (letos... celý příspěvek >
Lilie - zimní nákupy, 18.2.2015
Díky za rychlou radu. Loni jsem je měla taky v lednici, v truhlíku na zeleninu, ale to byly všechny ještě spící. Letos už mám pár narašených. A zem je tu ještě na kámen.
Lilie - zimní nákupy, 18.2.2015
Zdravím. Chci si rozšířit na zahradě sortiment lilií. Teď už se prodávají v superhyper zahradních centrech, koncem týdne je bude mít i zdejší zahradnictví. Nákup je potřeba urychlit, protože zejména ty zajímavé jsou rychle pryč. Co s cibulemi... celý příspěvek >
Kniha o okrasných keřích?, 10.2.2015
Zdravím. Poradíte nějakou dobrou knihu o okrasných keřích - popis, požadavky, řez a množení? Na trhu je spousta publikací, ale přijde mi, že to jsou spíš jen obrázkové knížky pro děti - krásné fotky, ale naučných odborných informací málo. Díky za... celý příspěvek >
Hortenzie latnatá ´Vanille Fraise´, 10.2.2015
Zdravím. Pro porovnání fotek z katagolu a reálu se chodím dívat na internet, stačí zadat do vyhledávače jméno rostliny. Osobně jsem na tuto hortensii taky zvědavá, loni jsem si ve výprodeji pořídila podobnou, Sundae Fraise, tak jsem zvědavá,... celý příspěvek >
Kniha o roubování, 4.2.2015 Obsahuje fotku
Základy roubování jsou i v knížce Řez ovocných stromů a keřů, řekla bych jednoduchá pro laiky.
Vhodná keříčková odrůda rajčat do nádob, 3.2.2015
Zdravím. Do těch 3,5 l bych dala Vilmu a Venus, ty mám vyzkoušené, že i ve volné vyhnojené půdě jsou opravdu zakrslá. Ovšem produkce odpovídá velikosti, kila z jedné rostliny nečekejte, pár čerstvých ke chlebu s máslem na snídani není problém.... celý příspěvek >
Velmi rané brambory, 3.2.2015
Moravský Kras, 500 mnm, půda běžná plus nějaké pěstování v posekané trávě (v rodině s tím máme dobré zkušenosti) a koších nebo kýblech jako experiment. Sázet kdy - podle rad na netu, na Josefa nebo později, něco možná pokusně dřív do květináče, kolik... celý příspěvek >
Odolná žlutá růže, 2.2.2015
Zdravím. Poradíte odolnou žlutou růži? Nadmořská výška 500 mnm, Jeseníky, svah orientovaný k jihu. Na vzrůstu až tak nezáleží, jestli parková nebo sadová nebo záhonová nebo jak se to různě označuje, jednoduchá nebo plná, klidně i drobnější květy,... celý příspěvek >
Staré šeříky - omlazení, 2.2.2015
Zdravím. Na chalupě je vysazeno několik keřů šeříků, odhadem kolem 30 let. Jsou to ty klasické obyčejné, co mají hodně nových výhonků. Někdy v předchozích letech byly všechny jednorázově redukovány na polovinu, tedy žádný prořez, ale seřezané... celý příspěvek >
Velmi rané brambory, 2.2.2015
Zdravím. Letos bych chtěla zkusit (poprvé) pěstování brambor. Na uskladnění nepotřebuji, to mám dobrý zdroj jinde, ale nějaké ty velmi rané pro vlastní spotřebu bych ráda. Na takové to krátké období, kdy už budou v obchodech rané brambory za rozumnou... celý příspěvek >
Popínavka 19m, 27.1.2015
No je pravda, že já tu rostlinu vedu od země nahoru, konstrukci mám k tomu opravdu bytelnou. Na fotkách na netu je mají vedené i vodorovně, třeba podél plotů nebo nad okny, i když pravda, opět s kořeny dole. Asi bude hrát roli, jak velký schodek dolů... celý příspěvek >
Popínavka 19m, 26.1.2015
Zdravím. Taky chci nechat porůst hodně metrů a vybrala jsem si na to plamének horský - Clematis montana var. rubens. V českých zahradnictvích byla běžně k dostání Mayleen nebo Marjorie, v zahraničí i jiné, třeba Superba, na tu jsem u nás... celý příspěvek >
Šípková růže - přesadit nebo namnožit?, 26.1.2015
Pro upřesnění, je to v CHKO, přes 500mnm, zahrada je rekreační, produkce nula nic už rozsahem výsadby. Hlavní slovo ve všem má tchýně. Podle ní tam všechno ožírají srnky a jeleni a nevím jaká zvěř, i když já jsem jich tam (ani jejich stop) za ty roky... celý příspěvek >
Neudržovaný starý černý rybíz, 25.1.2015
Zdravím. Na chalupě máme celkem dost velice starých, ale i mladších, keřů černého rybízu. Bohužel údržba po leta vůbec žádná, takže výnosy taky nic moc. Je možné jim řezem nějak pomoct? Někde jsem četla, že na rozdíl od červeného rybízu plodí... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika