Příspěvky uživatele - 240.105

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Klematis (clematis) Dufek, 6.4.2015
Zdravím. Klematisy mám prvně od loňska, výprodej Bauhaus. Daly se sehnat za polovinu i daleko méně jejich původní prodejní ceny, silné rostliny, jenomže už bez květů. To mi ale nevadilo, pokud byla uvedena odrůda, dalo se to dohledat na netu a... celý příspěvek >
Aplikace zelené skalice na mech ještě nyní?, 1.4.2015
Zdravím. Trávník máme mizerný, golf na něm ale nikdy hrát nebudeme, tak pro naše potřeby stačí. Ale trochu jsem mu přilepšit chtěla, koupila jsem hnojivo se skalicí i zelenou skalici zvlášť. Vyhrabaný od mechu už jednou je, ale nestačí to. Měla... celý příspěvek >
Růže v nádobách - větší, 31.3.2015
Díky za zkušenosti. Zimování nebude v teple, mohu ji dát do sklepa nebo do bezmrazé místnosti, kde je i světlo, teplota do 10 stupňů. Opadávání květů mi nevadí, květináč bude postaven na trávníku, zametat to nebudu. Odborník na růže v žádném případě... celý příspěvek >
Boční řez thuje, 25.3.2015
Tůje na rozdíl od tisů většinou neobrazí. Jestli už jsou hodně vzrostlé a vy budete řezat až do starého dřeva, bude tam díra už napořád.
Růže v nádobách - větší, 23.3.2015
Zdravím. Mám pozemek, kde to růžím moc nevyhovuje, půda, klima... uvažuju ale, jestli bych je mohla mít v nějaké větší nádobě, myšleno třeba 50 l a přenášet je na zimu jako např. oleandry. Na jaře dala ven, těšila se z ní a na podzim zazimovala... celý příspěvek >
Jiřiny - řízkování, 21.3.2015
Díky. Ona teda původně nechtěla narašit vůbec, obávala jsem se, že ji budu muset jít reklamovat. Trvalo to snad tři týdny, nakonec se probudilo očko na malinkatém zbytečku nějakého bočního stonku, drobném pahýlku ani ne půl cm. Hlavní stonek vypadá... celý příspěvek >
Jiřiny - řízkování, 21.3.2015
Zdravím. Tak jiřiny už zase pěkně raší a budoucí řízky rostou, ale mám problém. Na jedné hlíze, zrovna té nejdražší, vyrašil jenom jeden. Pochopitelně bych ji chtěla namnožit, mít aspoň dvě letos, než se bude dat rozdělit hlíza. Dá se ten řízek... celý příspěvek >
Společník k rododendronům, 18.3.2015
Kaliny (různé) jsou porůznu okolo v další výsadbě, taky berberis, trojpuky, pustoryly, svídy a ještě něco, co si teď nemůžu vybavit jméno. Šla by tam dat hortensie? Asi obyč velkolistá, modrá nebo růžová, to je jedno. Nebo ta bílá stromkovitá? S tím... celý příspěvek >
Nocenka, 18.3.2015
Díky. Zrovna dneska jsem je píchla do země, teda prozatím do menších květináčů, vysokých širších růžáků. Jsou v bezmrazé, ale studenější prostoře. Pak je dám ven i s tím, nakonec na záhon k posezení. Dno má docela velké otvory, případně ho odřežu... celý příspěvek >
Minileknín, 16.3.2015
Zdravím. Loni jsem měla a zahradě v zednickém kalfasu 60 l a 40 l dvě miniaturní jezírka. V každém bylo po jednom minileknínu (1 pygmaea rubra a 1 no name ze zahradnictví), k tomu nějaké další doplňkové rostliny - modrásku, kosatec, blatouch,... celý příspěvek >
Rajčata v kyblících, 16.3.2015
Zdravím. Projděte si místní diskuze, podobná témata už tu jsou. Záleží, jaká rajčata jste vysela a jak velký je kýblík. Na tyčkové, v mém případě Ildi nebo třeba Perun, mám 10 l kýblík na jeden kus. Na pidi rajčata jako Venus nebo Vilma mám 4-5 l... celý příspěvek >
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 16.3.2015
Na své tentokrát nic, ale na cizí dořezat mladé jabloně, černé rybízy, maliny, ostružiny, nasypat jim symbolicky Cereritu a prořezat staré a mrtvé dřevo v okrasných keřích jako svída, pustoryl a trojpuk (což se mělo dělat už po odkvětu, ale tchýně má... celý příspěvek >
Společník k rododendronům, 15.3.2015
Zdravím. Jaký okrasný keř přidat jako doplněk k výsadbě rododendronů? Jedná se o ty nejběžnější, stálezené. Vysazeny v rozmezí 30-20 let do jižního svahu, ale oslunění není celodenní, rostou a kvetou bez dalších zásahů dobře, takže půda jim... celý příspěvek >
Vysévání letniček, 11.3.2015
Zdravím. Zajímalo by mě vysévání sporýše - mám nasbíraná vlastní semena. Ovšem někde se píše namočit a něchat několik dní v ledničce a jinde zase, že je problém s domácím pěstováním, že chce hodně spodního tepla. Ta vaše už jsem vysel?
Fialové brambory, 11.3.2015
Zdravím. Taky jsem chtěla ochutnat fialové brambory. Ty české jsem ale ještě nikde v Brně nepotkala, tak jsem před nějakým rokem taky koupila na zkoušku francouzské. Barva po uvaření byla vtipná, příhoha k masu z vařených fialových a k tomu ještě... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika