Příspěvky uživatele - 220.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak odehnat veverky, 12.9.2014 Obsahuje fotku
Vyberte si, jedno z těch dvou na přiloženém oprásku č1 nebo oprásku č2.
Rozmnožení lísky, 12.9.2014 Obsahuje fotku
Pane PP, dle mých informací by mělo být v Jihlavě na hřbitově 8-12 tureckých lísek. To by mohlo být dostatečně blízko, aby jste si dojel nasbírat oříšky pro výsev podnoží. V HK jsou v areálu Fakultní nemocnice před Gerontometabolickým oddělením, na... celý příspěvek >
Zelené hnojenie, 11.9.2014
pro brukvovité i hrách je optimální teplota k růstu zelené hmoty od 14 do 18°C což ale neplatí pro pojem teplo na opalování...
Drevené soudky obecne, 11.9.2014
no rychleji se odvětrávají nižší alkoholy = metanol a naopak glycerol zůstane téměř nezměněn
Co je to za švestku?, 11.9.2014
hmm asi budu muset zalistovat ve starých, ručně psaných poznámkách a "luštit hyeroglyF".
Trojramenný nůž do sekačky, 11.9.2014
Tady nejde o to, že by do temperované a mírně zakalené oceli nešlo vrtat, ale o to, že temperováním byly odstrněny vnitřní pnutí a nůž je odolný vzniku únavových trhlin. Při vrtání bych se bál právě vzniku nežádoucích sil a pozdějšímu vzniku... celý příspěvek >
Rozmnožení lísky, 11.9.2014
Jako přihlášený by jste mohl vkládat k příspěvku více obrázků. Jinak na druhé půlce obrázku je vidět, že lísky si přikájení provedou občas sami prostým srůstem přimáčkutých větví k sobě v místě křížení. To přikájení má tu výhodu, že jej... celý příspěvek >
Trojramenný nůž do sekačky, 11.9.2014
Njn a já si naivně myslel, že se nože nejprve vytvarují a pak zakali, Po zakalení je povoleno jen brousit ostří. Na pokusné vrtání děr bych si nedovolil ani pomyslet. Ale máte pravdu, na odlehčení se primárně používá zmenšení tloušťky materiálu a... celý příspěvek >
Rozmnožení lísky, 10.9.2014
Kdo hledá, ten najde. Hledá se na okraji keře mladý dvouletý výhon, který z kořenového krčku odbočuje pod zemí a má alespoň pár vlásečnicových kořínků. Ono se to v extrémním případě více podobá dřevitému řízku než odkopku, ale ty pletiva z nichž se... celý příspěvek >
Co je to za švestku?, 8.9.2014
Podle všech znaků se jedná o klon domácí velkoplodé. Pološvestky nemají takovou cukernatost, aby jste měl tak lihovitý kvas bez doslazení. Řídká koruna je typická pro klony Vlašky (tj. klony které se k nám rozšířily z itálie).
Libeček, 5.9.2014
Použijte výluh z tabáku nebo Mospilan.
Uzení makrel, 5.9.2014
Po vyuzení je potřeba dát tolstolobika vychladit a konzumovat studený. Ztuhlý tuk má tak vlastnosti uzeného špeku a je poživatelný. Za tepla je to pocitově houska namočená v oleji, všude se ten tuk matlá a andá se to umýt, spláchnout pívem,... Jo,... celý příspěvek >
Jak a kdy ostříhat hlohyni, 5.9.2014
Hlohyně je svými nároky na pěstování podobná okrasným jabloním. To zčernání je jako strupovitost u jabloní - bude potřeba když stříkáte fungicidem jabloně ostříknout i hlohyni. Obdobné je to i s řezem. Pokud zmlazujete, je nejlepší termín od jarního... celý příspěvek >
Lískové ořechy, 5.9.2014
jj máte pravdu, enzymy jako bílkoviny, jsou na to teplo citlivější... Sušené ovoce (třešně aj.) sterilujeme v troubě co má relativně přesný digitální termostat už od 40°C (na jogurty) přes pastrace 70°C a sterilace 90°C po klasické pěčení.... celý příspěvek >
Je na obrazku lipa, kridlatka ci neco jineho?, 5.9.2014
... sice tam pařízek nevidím, ale síla s jakou narostly letorosty odpovídá pařezové výmladnosti. Pro tazatelku, nemusel tam být statný strom, někdy jsou takto silné výmladky i po odstranění náletů s průměry kmínku kolem 2,5-5 cm (měřeno v místě... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika