|
O jakou jde chorobu slivoně?, 19.6.2016 Když už ty svině nespálí ani sýra tak co tedy? |
 |
O jakou jde chorobu slivoně?, 15.6.2016 Myslíte si tedy, že mám raději posříkat Sulkou? Díky pro mne za cenné informace. |
 |
|
 |
O jakou jde chorobu slivoně?, 15.6.2016 Myslím si, že máte s tím háčlivcem višňovým pravdu. Mám to již na všech šlechtěných stromech, které jsem kupoval. Jen na odkopcích Durancie a Špendlíku se ten zametek navyskytuje. Jinak mám všechny konce letorostů zaschlé. Asi si o víkendu udělám... celý příspěvek > |
 |
O jakou jde chorobu slivoně?, 11.6.2016  Mám Toptaste a na koncích větví mi zasychají nové listy. Ví prosím někdo o jakou chorobu jde? A také jak postupovat? |
 |
Kvalita domacej palenky, 15.1.2016 Pokud pojedete druhou destilaci do 10 procent, pouštíte si do produktu už jen pachutě a přibloudiny. Pokud chcete destilát vyšší kvality, končí se druhá destilace již při 40 procentech. |
 |
Veľmi hustý kvas, 15.1.2016 Toby mne také zajímalo.
Zda po vyšším naředěním vodou, neztrácí výsledný produk aroma. |
 |
Kvalita domacej palenky, 10.1.2016 Je dost možné, že problém je v tom dvojplášti. Již několikrát jsem slyšel, že z jednoplášťového kotle je destilát s podstatně vyšším aroma. Chce to asi opravdu vyzkoušet a něco udělat ze stejného kvasu i v jednoplášti. Máte někdo s dvojplášťovým... celý příspěvek > |
 |
Vhodné odrůdy pro pálení, 1.11.2014 Úplně jednoduše-např. smíchám kvas popř. lajtr. |
 |
Vhodné odrůdy pro pálení, 30.10.2014 Ještě jsem letos zvědav na slivovici z Top taste... |
 |
Kvas - horní vrstva začíná mít takový divný povlak (asi plíseň), 13.9.2014 Vrchní část cca.2-3 cm odejmout a bečku uzavřít tak, aby tam nešel žádný vzduch.
Kvas ten bílý povlak nepoškodil. |
 |
|
 |
Gabrovská pro slivovici, 23.1.2014 No a jak kvalitní máte z těch Toptastů slivovici? |
 |