|
Příspěvky uživatele - 174.53
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pila kolem domu Dolmar, 6.2.2014 Díky za radu. Od té 45 upouštím, podle informací zvažuji momentálně 350C. Nebo možná i 420SC, ale to už je dost peněz navíc a nevím, jestli to na šuchtání není zbytečné. Jinak na Dolmaru netrvám, sháním spolehlivou hobby pilu, Vy jste mi dobře... celý příspěvek > |  | Papriky, rajčata na vatě?, 6.2.2014 Vážně nikdo neporadí s perlitem? Dala jsem do perlitu na zkoušku 4 semena rajčat, jsou ve stadiu vodorovně uložených děložních lístků. Co teď s nimi, slabounce přihnojit nebo přepikýrovat? |  |
|  | Vyvýšené záhony, 6.2.2014 Úchvatné! A jistě i vynikající A ještě lepší je, že na zahradu berete i ty dva šikuly. Dočista jste mě nadchl, pokud máte, prosím, přidejte fotky, je ideální čas nechat se inspirovat do další sezony. |  | Pila kolem domu Dolmar, 5.2.2014 Co je na ní tedy konkrétně špatného? Jediné, co jste zmínil, je vzhled a ten je mi docela fuk, pokud to bude jinak dobrá pila. Jak píši, hledám pilu na šuchtání kolem domu, nechci zbytečně přeplácet, nejsem dřevorubec. Ale zase ji nemíním dávat... celý příspěvek > |  | Pila kolem domu Dolmar, 5.2.2014 Poohlížíme se po pile kolem domu, na zahradu a do sadu, výjimečně do lesa. Líbí se mi Dolmar PS 45/35. Máte někdo, prosím, zkušenost? |  | Celer, 3.2.2014 Já jsem minulý rok zasadila až po děložní lístky, byly jak vlásky, až jsem se bála, jestli přesazení mohou vůbec přežít. Pak už rostly opravdu pěkně, měla jsem z nich radost. Pikýrovala jsem dvakrát. Nicméně takových bulev jako mívají v obchodě jsem... celý příspěvek > |  | Sklizeň rajčat 2013, 2.2.2014 Jak tuto odrůdu hodnotíte? Děkuji. |  | Papriky, rajčata na vatě?, 25.1.2014 Vždy jsem vysévala do výsevního substrátu, letos chci zkusit na pár rajčatech i perlit. Je nějaké specifikum, na které bych se měla připravit? Vím jen, že by se mělo začít brzy přihnojovat. Ale co je to brzy? A dál? Poradí někdo? Díky! |  | Mini, Bibi, Datlo od Semo, 23.1.2014 V Zahrádkáři dorazila dnes semena cibule, Datlo skutečně nebude, prý dají příští měsíc nějaké oranžové datlové rajčátko, přesný název neuvádí. |  | Mini, Bibi, Datlo od Semo, 21.1.2014 Zrovna jsem četla, že rajče Datlo by mělo přijít v únorovém vydání Zahrádkáře, tak uvidíme. |  |
|  | Meruňka do vyšších poloh, 21.1.2014 Prosím, neexistuje nějaká odrůda meruňky možná i do vyšších poloh? Jedná se o sad na kopci 400m.n.m., ze severní strany chráněný lesem.
|  | Rajčata pro sezónu 2014, 20.1.2014 Co to máte za odrůdu a co s ní budete provádět? Na vysetí balkonového rajčete je brzy, nebo ne? Vždycky vysévám únor/březen, tak jsem překvapená. |  | Papriky, rajčata na vatě?, 20.1.2014 Nějak mi uniká, proč nechávat semena klíčit na vatě, filtr. papíru apod. Má to, prosím, nějaké výhody? Proč semena nedát rovnou do výsevního substrátu? Měla bych spíš strach, aby se mi nepolámaly klíčky. |  | Česká rajčata, 19.1.2014 Perun velmi bujně roste, ale plody praskají, byl i problém s vyzráváním, ale zase dlouho odolával plísni. Už ho nepěstuji, máme raději Ildi. Radana neměla kdovíjakou chuť, ale plodila bohatě, dlouho, nepraskala, nechytla vůbec plíseň, prakticky nám... celý příspěvek > |  | Rajčata pro sezónu 2014, 18.1.2014 Prosím, nezkoušel jste někdo pěstovat Nastju Slast. a Sladkou Devochku venku? |  |
 |
|
|
|