|
Příspěvky uživatele - 122.155
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
kroucená vrba - větve dolů, 19.3.2008 Děkuji, už je v květináči a jak bude hezky dám jí na zahradu |  | Pěstování hortensie, 18.3.2008 Jěště žádnou namám, zatím se ptám abych jí nekoupila a pak nešla.Dám určitě vědět, děkuji.Dá se sehnat tato hortensie?H.MACROPHYLLA ENDLEES SUMMER? |  |
|  | hortensie, 17.3.2008 Dobrý den, kde jste jí koupila? |  | Pěstování hortensie, 17.3.2008 Jak široká bude, dá se upravovat do určitého tvaru?Mám malou zahrádku na kterou pořád svítí slunce a chtěla bych jí dát k cestičce, po které chodím k záhonkum |  | kroucená vrba - větve dolů, 17.3.2008 Přinesla sem si domů větvičku kroucené vrby, dala jí do vody a ona zakořenila, můžu jí takto dát do země? Poroste? |  | Pěstování hortensie, 17.3.2008 Jak se pěstuje hortensie a so potřebuje? Svědčí jí hodně slunce? |  | poradite mi?, 7.3.2008 Není to bobkový list? |  | Kde koupit pamp. trávu na JM?, 6.3.2008 Dobrý den, v každém zahradnictví, pokud máte u Vás květinářství, poproste je ať Vám jí koupí. |  | Macešky, 6.3.2008 Dobrý den, chci se zeptat, vydrží macešky na hřbitově? Nebo co doporučujete na hřbitov? |  | Přímé slunce, 4.3.2008 Zeleninu nebo umělé, mám stejný problém. Zkusila sem vše. Jěště mi jdou domácí ibišky |  |
|  | magnolia grandiflora, 4.3.2008 Dobrý den, půda nůže být normální v Chorvatsku nemají moc živnou zeminu. |  | Venkovní ibišek, 4.3.2008 Děkuji za radu, žádná jízda |  | kroucená vrba - větve dolů, 4.3.2008 Dobrý den, jaké má mít podmínky? Může nít hodně slunce? |  | Venkovní ibišek, 4.3.2008 Je venkovní. |  | Venkovní ibišek, 1.3.2008 Dobrý den, chci se zeptat, kdy je dobré dát ibišek s květináče ven na zahradu? Děkuji |  |
 |
|
|
|