|
Araucaria araucana (Blahočet čilský) - zazimování, 1.3.2008 Já mám zatím araucarii vysokou jen ke kolenům, přiletěla se mnou z Holandska.(za10 eur). Za léto udělala 1,5 patra, takže zatím jí budu mořit v květináči a pak půjde do selského dvora:-)) |
 |
řez hrušně, 1.3.2008 Děkuji...už jsou opravdu dost staré...2 Clappovky, jedna má nějakou pozdní odrůdu naroubovanou...a pak taky stará Madame Verde... |
 |
|
 |
doporučení jaký skleník, 1.3.2008 Mockrát děkuji za odpověď a za vhodné doporučení..vypadájí dobře a cena je je opravdu výhodná...hlavně aby vydržely.Ještě jednou díky |
 |
doporučení jaký skleník, 1.3.2008 Chtěl bych si pořídit skleník, který dlouho vydrží, je relativně finančně nenáročny a má délku 4,5-6 metrů. Nevíte nějaké stránky kde takové prodávají...takto dlouhé, kvalitní a levné? Díky |
 |
řez hrušně, 1.3.2008 to chci...nebyly chuděry řezány snad 30 let a jsou to Clappovky...takže nastal čas je trochu omladit...díky |
 |
ředkvičky, 1.3.2008 letos vyzkouším bílozelenou ředkvičku...tak se moc těším:-))) |
 |
pěstování lilku (baklažán), 1.3.2008 Každému chci doporučit, aby zkoušel vypěstovat zahraniční F1 hybridy lilků. Pokud vyzkoušíte semena Český raný či jiné maloplodé odrůdy tak budete poněkud zklamáni...nebudou to zdaleka ty veliké plody z obchodů... |
 |
praskání rajčat Start F1, 1.3.2008 Mě ne nejvíce oslovila co se týče praskání a pevnosti odůd u rajčat odrůda ZLATAVA...opravdu lepší u nás zatím není...letos vyzkouším zahran. barevné odrůdy (zelené, bílé, černé, fialové) tak budu zvědav... |
 |
ačokča, 1.3.2008 chuť ačokči mě příliš nevzala...a to mám rád exot. zvláštnosti...:-( |
 |
řez hrušně, 1.3.2008 Dobrý den, poraďte mi do kdy mohu zmlazovat hrušně? Je to nyní v zimě,ale približně při jakých teplotách se to provádí? Děkuji za odpověď. |
 |
|
 |
jiřinky ze semen, 29.2.2008 po sklizni by měly být někde, kde proudí vzduch, v průběhu zimy kontrolovat a jakmile se začnou hlízy scvrkávat tak je založte do MÍRNĚ vlhké rašeliny či písku... |
 |
Jiřiny mi nekvetou, 29.2.2008 Na škvory platí buď Vanish anebo pokud chcete něco ekologičtějšího tak si pořiďte perličky...milují je... |
 |
Poraďte co to je, 13.2.2008 Jedná se zřejmě o Šefleru,/Schefflera actinophylla/. Jasné osvětlení bez silného slunečního záření,zálivka od jara do podzimu vydatná,v zimě střídmá, je žádoucí časté rosení listů, minimální zimní teplota 13°C. Nemá ráda průvan. V mládí keř a v... celý příspěvek > |
 |
Jak se jmenuje?, 6.1.2008 Liriodendron tulipifera - liliovník tulipánokvětý, šácholanovité. Strom vysoký asi 30 m se širokou nepravidelnou korunou. Kvete v květnu až červnu. Teplé a chráněné stanoviště. |
 |
Okrasný listnáč, 6.1.2008 Já bych zkusila javor /Acer platanoides Globosum/, tento kultivar není moc vysoký a má deštníkovitou korunu. Výška asi 6 m. |
 |