Příspěvky uživatele - 168.161

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar olej 2t, 9.9.2014
Vďaka za info. Jaro Š.
Dolmar olej 2t, 9.9.2014
 V predajni tento olej ešte okrem mňa nikomu nepredali a vôbec k nemu nemajú informácie. Mailoval som minulý týždeň do Dolmaru.sk a zatial bez odpovede. Pred chvíľou som sa vrátil s kosenia /zmes s týmto olejom 1:50/ a čo viem zatial zhodnotiť... celý příspěvek >
Dolmar olej 2t, 9.9.2014 Obsahuje fotku
Ďalšie foto
Dolmar olej 2t, 9.9.2014 Obsahuje fotku
Mám na mysli tento olej- vid foto. Je to plná syntetika a jeho farba je modrozelená. V slovenskom katalógu Dolmar je pri ňom pomer miešenia 1:100. Jaro Š.
Dolmar olej 2t, 9.9.2014
Mne sa javí pomer 1:100 príliš slabý, nakoľko je olej riedky /Dolmar HP100 je oveľa hustejší/. Skôr som myslel napr. zanášanie katalyzátorov u píl Dolmar pri riedení 1:50.  S Pozdravom Jaro Š.
Dolmar olej 2t, 8.9.2014
Tiež som kúpil tento olej a na štítku je pomer 1:100. Po strhnutí štítku so slovenským prekladom je originál štítok v troch jazykoch /Ge Pl An/ s pomerom tiež 1:100. Namiešal som ho pre skúšku v pomere 1:50 a dymivosť je menšia ako pri klasickom... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika