Příspěvky uživatele - 0.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jednoosy malotraktor z Mounfieldu či Vari/Terra, 27.2.2013
nebojte se rotavátor rotační plečku a pojezdovou převodovku osadit čtyřtaktem ani ten rozdíl nepoznáte je problém v tom že na tom čtyřtaktu generálku neuděláte
Čerpadlo Sigma, 30.1.2013
jednoduší je koupit někde v kovošrotu kus učka jeho plochu přebrousit a napasovat čerpadlo a motor
Servořízení TZ4k14 foto pro p. Chrástka, 26.1.2013
Dobry den mam takovy problém uvažuji o koupi traktoru nebo malotraktoru tovární vyroby abych s ním mohl přejet mezi vesnicemi asi 4km mam 4 ha pole 2/3 pronajmu a na 1/3 mam v umyslu zasít vojděžku a par řádek brambor v současné době vlastním komplet... celý příspěvek >
Jsme ještě národem zahrádkářů?, 14.1.2013
Važení všechno přijde krize se prohloubí dcera už plánuje co da do skleníku, pařníku a na záhony a jaké zvířátka pořídíme
Jsme ještě národem zahrádkářů?, 13.1.2013
zdravím a přeji v letošním roce urody na zahrádkách nyní po letech slyším od dcery jak vzpomíná co si jako děti před 20 lety užívali nejvíc na zahrádce a nyní ji brázdí vnoučata jak vysavače jahod malin a boruvek vnučka chodí s konývkou a říká musím... celý příspěvek >
Poraďte jaký skleník, 11.1.2013
co tam zapálit svíčku dělali jsme to v zimě jako pohraničníci a nevěřili by ste jak ten plamínek ve 20 stupních mrazu za pár minut zahřeje prostor
Možná že by se vyplatil koupit skleník starší popřípadě jeho konstrukce v prvních letech překrýt folijí v budoucnu polykarbonát nebo sklo ale kyž to sečtete tak zjistíte že je výhodnější koupit kompetní sadu měl jsem doma profily z fabriky na... celý příspěvek >
Jsou to dlohodobé investice jak ten skleník tak VARI a další někdy se něco vyplatí starší někdy je skutečně lepší zainvestovat dobudoucna a nepřepočítávat kdy se to vrátí je pravdou že je příjemné zajít do skleníku či na zahradu pro čerstvou zeleninu... celý příspěvek >
Poraďte jaký skleník, 8.1.2013
zdravím přeně to jsem řešil před čtyřmi roky myslel jsem že koupím z polikarbonátu za 6000,- zajel jsem na výstavu do litoměřic každým rokem tam vystavují ZD Dolní Ujezd cena skleníku d 3m š 2,6m v 1,9m za 11 000,- 8% sleva při obědnání na výstavě a... celý příspěvek >
Slepičky a dravci, 3.1.2013
pořidte si jestřábí koš
Plíživá vytrvalost starých odrůd, 2.1.2013
zdravím každym rokem vysazujia obnovuji stromky na zahradě v lonském roce jsme měli 11husí a nyní slepice pořídíme ovečky a kozu na mléko pro vnoučata když mi zemřel před 5 lety otec debilně pronajmul pole pronájemce mne poslap do -- a abych si... celý příspěvek >
Kroužek, 31.12.2012
jestli pracujete jako myslíte tak nic nedělejte
Kroužek, 31.12.2012
je vidět že si pletete pojmy
Kolik utrácíte za semínka?, 30.12.2012
vnučka se s jídlem louda ale když jí to dcera nazdobí ruznymi tvary a barvami tak to ma motovaci a ji dobře
Kolik utrácíte za semínka?, 30.12.2012
nejvíc si sortiment odrud vychutnala vnučka když k jídlu dostala barevnej sortiment rajčat a paprik
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika