|
Znamena cily zivot v substratu jeho nezavadnost?, 25.5.2015 Že se to tam hemží mravenci znamená, že tam nejsou insekticidy. Co signalizuje přítomnost slepisio a žížal netuším. Ale nelze z toho usuzovat něco o herbicidech!
|
 |
Sršně - jak na ně?, 19.5.2015 Nejspis to stejne nebude srsen ale vosi samicka.
A co je to za blbost stříkat savo, proč ji nestříknete biolitem?
|
 |
|
 |
Smrk stribrny napadeny msicemi - da se zachranit?, 19.5.2015 Chudák lýkovec, se to na něho hodí a jak by on malý keřík mohl za reznutí smrku?
Jsem měl na mysli lýkožrouta. |
 |
Smrk stribrny napadeny msicemi - da se zachranit?, 19.5.2015 A nemůže za to reznutí třeba lýkovec? |
 |
Laický dotaz ohledně řezu slivoní, 19.5.2015 a které 4 kostrní větve tedy ponechat? ty nejsilnější? ...jestli jste dal na moji radu a ty svoje nůžky zahrabal do hnoje, tak je tam nechte. Máte hezké stromky, žádné prošmykávání nepotřebují.
Ta moje rada s tím hnojem nebyla správná, ty stromky... celý příspěvek > |
 |
Laický dotaz ohledně řezu slivoní, 17.5.2015 Jste me celkem pobavil. Myslim, ze vy zesileni vetvi dosahnete nejlepe tak, ze zahrabete vase nuzky co nejhloubeji nekam do hnoje.
Mozna byste mohl dostat lepsi radu, kdybyste pridal nejakou fotecku. |
 |
Málo třešní, 17.5.2015 Je to vůle:
a) Boží
b) Aláhova
d) Perunova
e) Jupiterova
f) uhranula to sousedka
...
Sama se vyberte vhodného pachatele. Je ale možné, že za to může i někdo jiný.
|
 |
Laický dotaz ohledně řezu slivoní, 17.5.2015 Samozřejmě, že nejvíce zesílí větve, které nebudete nikdy stříhat. Pokud někdo tvrdí opak, je to...
Slivoně budou mít plody, tím dřív, čím míň je budete stříhat. A jestli si myslíte, že je to naopak, je to sice váš názor, ale špatný.
|
 |
Boční výhoz, 15.5.2015 Co by se stalo, kdybyste uzavřel ten zadní výhoz? Tak aby tráva nelítala ven, ale zůstavala pod sekačkou. |
 |
Tekvice/Cukety - správna orientácia semien pri vysievaní, 14.5.2015 A co to tak dát na placato? |
 |
|
 |
Pozdní rašení moruše, 13.5.2015 A můžete prozradit jak velké byly kořeny a jak koruna? |
 |
Kde najit hermanek pravy, 12.5.2015 No ale ještě si to nepoplést se rmenem, který jako by heřmánku z oka vypadl. |
 |
Křovinořez pro ženu, 11.5.2015 Tím "pro ženu" jsem myslela co možná nejlehčí a s pohodlným postrojem, nic víc:....jen jestli je to to správné kriterium, ono na takovou plochu je třeba aby to mělo nějaký výkon. Sekání s lehkým slabým křoviňákem může být při vyšší trávě a větší... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez pro ženu, 11.5.2015 Jak byste takovou plochu sekal vy...nevím, naštěstí to nemusím řešit.
Ale u jednoho z minulých domů jsem měl asi půl hektarový pozemek a kus louky jsem prohlásil za Přírodní biosférickou rezervaci a nikdy jsem tam nevstupoval tedy ani nesekal a... celý příspěvek > |
 |
Jak zachránit včely které se usídlili ve vykopané jámě, 11.5.2015 Tak tam napusťte vodu, co uteče to uteče a můžete si říci, že jste pro ně udělala, co jste mohla. A aby se nevrátily, tak tam za chvilku po vodě naházejte rašelinu a máte.
|
 |