|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pravokořenné stromy, 31.10.2014 Vám to uniká, mně to taky uniká, ale hlavně, že je to jasné tazateli, který se zřejmě na jaře bude z paneláku stěhovat do domku. Až bude v tom domku bydlet dvacet let, tak mu nejspíš smysl toho počínání bude taky unikat.
Víte, že tím vašim... celý příspěvek > |  | Černá houba v trávníku, 26.10.2014 Není náhodou bídný stav toho trávniku z fotky způsobený velkým provozem na trávníku? To trávníku totiž taky moc neprospívá. |  |
|  | Černá houba v trávníku, 26.10.2014 1/3 dlzky ako maximum je bezne odporucana v literature...ano. v literatuře. Ale prakticky pokud nemáte zahradníka na plný úvazek, tak je to nesmysl. Takže je to praktický nesmysl, ale pár "odborníků", to bude stále papouškovat. To by bylo jak píšete:... celý příspěvek > |  | Poškozený dvouletý stromek, 24.10.2014 Měl opravdu minimální přírustky... kolem metrová tráva, mladý stromek, no jen jestli za ty malé přírůstky nemohla spíš ta vysoká tráva. |  | Černá houba v trávníku, 23.10.2014 Tak proč nenapíšete sekat 1 týdně a místo toho vypisujete blbosti sekat o 1/3 délky? Každý kdo má trávu, tak ví, že kdyby měl poslechnout tyto nesmyslné rady, tak nebude dělat nic jiného než sekat trávu. No hlavně, že jste poradil jako... celý příspěvek > |  | Černá houba v trávníku, 23.10.2014 Sekat vždy max 1/3 délky...můžete popsat, jak se to dělá a jak často se pak seká? Dvakrát nebo třikrát týdně? |  | Acer palmatum - řízkování, 13.10.2014 Před pár dny měli v Tesku v Těšíně Acer palmatum 'Atropurpureum' a Acer palmatum 'Little Princess' za dvacku, tak zkuste, třeba tam ještě jsou. Ale byly to malé rostlinky, z těch byste zatím asi šikovné řízky neodebral. |  | Hnojník na zahradě, 13.10.2014 To by snad nemělo platit pro hnojník obecný. |  | Co je to za strom, 12.10.2014 Nechápu, co všichni proti škumpě mají, Mívali jsme ji v trávě, časem vytvořila pěknu skupinku. Tam kde ji nechcete se případné výmladky přejedou sekačkou a žádný problém není. |  | Hnojník na zahradě, 12.10.2014 A jaký hnojník tam máte? Mladý hnojník obecný je dobrá jedlá houba. Talže likvidace je jednoducá: nasbírat dokud je mladý, hodit na pánev, osmažit, přidat pár vajec. No a toho všeho se pak zbavíte tak, že to sníte. |  |
|  | Thuja Smaragd - jaké pro neprůhledný plot?, 12.10.2014 To je jednoduche. V zahradnictvi si nechte vedke sebe postavit tak 5 tuji a uvidite jak maji byt vysoke a jak daleko od sebe, aby splnily vase pozadavky. |  | Málo zakořeněná tráva, 10.10.2014 nechápu proč Vás tolik pobuřuje ten mech... mne nepobuřuje mech, ale to, že jste původně napsal blábol. Jak jste i sám v dalším příspěvku připustil. |  | Málo zakořeněná tráva, 10.10.2014 ano mohl jsem napat místo bude se dařit může se dařit...no tak jste to měl napsat.
vytváří na povrchu této půdy ideální podmínky pro plísně...zase musím oponovat, v těch zahradách na jílu jsem nikdy neměl sněžnou plíseň ani žádnou jinou, naopak... celý příspěvek > |  | Nejlepší švestka, slivoň, 10.10.2014 Tak to gratuluji. A jak často k takovému zázraku dochází? |  | Málo zakořeněná tráva, 10.10.2014 Já jsem reagoval na bláboly o mechu a ten tam neroste. Jinak šlechtěný trávník mě nezajímá, nejsem pako, abych marnil čas "péčí" o trávník. |  |
 |
|
|
|