Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na pěstování olivy, 28.11.2014
Zálivku upravit tak, aby kořenový bal dlouhodoběji nevysychal....tak to bych nesouhlasil. Oliva roste v končinách, kde i půl roku neprší, takže nějaké vysušení jí vadit nebude. Máme olivovovník asi třetím rokem, přes léto bývá venku na terase na... celý příspěvek >
Opravný řez renklódy, 26.11.2014
Moudivlacek zas syckuje. Casto zastrihavam na podzim stromky pri vysadbe a jeste se nestalo, aby to stromek neprezil. Moudivlacek je stary panikar, ktery siri bludy, ktere nekde vycetl nebo slysel, aniz by si je nejak prakticky overil.
Může zůstat smrk v květináči?, 26.11.2014
Smrky jsme měli v nádobě mnohem menší než 70 cm nejdéle asi deset let. Máme v květináčích na dlažbě kolem domu a na terase asi deset různých jehličnanů (smrky, zeravy, jalovce...). Na zimu s nimi nic neděláme (květináče se nijak nesanžíme chránit... celý příspěvek >
Neznámý keř, 25.11.2014
Mi to propada jako ruj, ale ta fotka je fakt bidna. Krk bych na to nedal. :-)
Kompost, 18.11.2014
Ale, ale to jsou veletoče Stando, no u vás nic neobvyklého, aspoň, že už netrváte na tom svém bludu. A Stando, co to znamená, že je to z energetického hlediska výhodnější? A potřebují zahradkáři, aby to bylo výhodnější z energetického... celý příspěvek >
Kompost, 18.11.2014
Metan nesmrdí, to se dočtete v každé učebnici chemie. Kdybyste ve škole dával pozor, tak byste si mohl pamatovat, že vám to říkala i soudružka učitelka. Proč myslíte, že se k zemnímu plynu v rozvodech přidává nějaká smrdutá látka? No, protože sám... celý příspěvek >
Čemu se bude dařit pod ořešákem?, 18.11.2014
Stejně byste přiživovala to, co pak spadne k vám.
Kompost, 18.11.2014
metan, který zapáchá.. a od kdy? Od teď? Další Standova perla. Tam smrdí něco úplně jiného.
Čemu se bude dařit pod ořešákem?, 18.11.2014
Pod ořešákem se v létě dobře dařilo mi. Měl jsem tam trávník, kus dlažby, lavičku, stolek, křeslo a lehátko. Strávil jsem tam hodně hezkých horkých slunečních dnů. Pod jiným ořechem byly stromkové angrešty a josta. Těm se tam taky celkem dařilo a... celý příspěvek >
Buxus - je to škůdce či choroba?, 13.11.2014
Nepoznam nikoho, kto by mal v tuto dobu zdrave buxusy bez postreku...škoda, že nepoznate ma, keby sme sa poznali, tak byste znali nekoho, kto ma krušpánky zdravé aj bez postriku.
Příprava pozemku na výsadbu vinice, 12.11.2014
No kdybyste někdy něco potřeboval rigolovat, tak se z důvěrou na mne obraťte, za ty výše uvedené ceny. Za cenu 2000 kč za m2 vám službu z radostí poskytnu a taky vám to pohnojím za 400 Kč za m2 a budu velmi rád, že se našel takový křen jako ty, který... celý příspěvek >
Příprava pozemku na výsadbu vinice, 12.11.2014
Boha Stando, kde jste zas vyhrabal ty ceny? Zas perla. Zdroj asi neuvedete.
Odrůdy jabloní, 11.11.2014
No jestli chcete dvě jabloně, pokud možno malé, tak aby se dali otrhat ze země, tak nemá cenu řešit skladovatelnost do února. To zbaštíte ještě ze stromu. Skladovatelnost do ůnora má smysl řešit v takovém případě, jen když jablka nejíte, ale pak zas... celý příspěvek >
Jakou vybrat ideální švestku na jidlo?, 11.11.2014
Smažil jsem se vybrat něco dle článků a diskusí na internetu, ale už jsem z toho úplně zmatený...tak to dělejte jako my. Byli jsme ve školce, manželce se zalíbil obrázek u nějaké slivoně, tak jsme to vzali. Papír s obrázkem ze stromu samozřejmě... celý příspěvek >
Pestovani kanadskych boruvek trvale v nadobach, 8.11.2014
Ta propustna textilie je spatne. Tam potrebujete v nadobe zadrzet vodu.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika