Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Agave a přezimování venku, 1.12.2014
To jsou jen takové nevyzkoušené bláboly. Proč rovnou neporadíte ať si postaví kolem agave skleník a najme zahradníka, který se o vše postará?
Vysazení třešně, 1.12.2014
Třešeň,tak tu máme taky.Čím si zasloužila u paní Safronie takovou péči.Nám je celkem na obtíž.Co je platné, že v obchodě stojí kilo50-90kč, když u nás např.děti to nevezmou do pusy, známí každou rozpůlí a pokud najdou červa je konec....buďte rád,... celý příspěvek >
Agave a přezimování venku, 1.12.2014
Přesně tak, taky jsem  řešil problém co s přerostlým ageve nebo opuncií tak, že jsem je přes zimu nechal venku zmrznout.
Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 1.12.2014
Jistě, že jsem tam byl, dokonce jsem z pomezí Valašska. Ještě před pár lety jsem v srdci Valašska vlastnil starou historickou dřevěnici. A to o těch kadibudkách je pravda, znám to z vyprávění pamětníků. Kadibudky se na Valašsku rozmohly opravdu... celý příspěvek >
Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 1.12.2014
No, vy opravdu potřebujete stále rady od nás zkušených. Samozřejmě močte jen ke stromům, kterým to prospíva. K těm, co by to mohlo uškodit ne, nebo jen v míře, kdy jim to nebude škodit. Třeba jedno vymočení i k čerstvě zasazenému stromku jistě... celý příspěvek >
Výsadba thují v prosinci?, 1.12.2014
A když zasadím, ted kdyz není zamrzlo a během 14 dní třeba zamrzne?...tak, to si můžete říct: "Uf, stihl jsem to."
Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 30.11.2014
Je obecně známé, že staří Valaši své exkrementy ze suchých venkovských záchodů vyváželi ke stromům-trnkám....to máte špatné informace, nevím komu říkáte staří Valaši, ale na Valašsku se začali suché záchody budovat až tak v padesátých letech 20... celý příspěvek >
Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 30.11.2014
Močte přímo ke stromu, bude to ještě lepší, když močíte na kompost tak už tam vám vyprchává dusík pryč ve formě amoniaku. Pokud budete močit přímo ke stromu, tak se dusík lépe využije. Chápu, že nemůžete vědět všechno a děláte chyby, ale to víte není... celý příspěvek >
Vysazení třešně, 30.11.2014
Předtím tam dlouhá desetiletí (dál než k válce historie naší rodiny na tomto vymezeném území nesahá) nebylo nic, čili tráva....tak já bych v takovém případě udělal jamku 30 x30 cm, tak na rýč a strčil bych tam tu třešeň a bylo by. A tu co už jste... celý příspěvek >
Vysazení třešně, 30.11.2014
Aby se to dalo správně okomentovat, bylo by třeba vědět, co bylo na místě, kde jste prováděli ty kopáčské práce předtím. Případně i to jaká je tam půda atd.. Bez toho se to správně okomentovat nedá. kolem stromu kudělali cca do 20 cm "hrobeček",... celý příspěvek >
Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 29.11.2014
Tož moudivláčku můžete udělat pokus, chodťe   močit přímo na zahradu a zapisujte si kam a kolikrát a pak můžete za rok poreferovat jaké to mělo účinky. Ovšem někdy si lidi ztěžují, že jim někam třeba močí psi a má to pak účinky spíše... celý příspěvek >
Jak na pěstování olivy, 28.11.2014
s teplotami cca 0 až 10°C, kde je současně i maximum světla, kterého je možno v našich zeměpisných podmínkách dosáhnout. Je vhodné současně zmírnit zálivku téměř na minimum...nemám tušení, jak se má správně pěstovat olivovník: Jen bych podotknul, že... celý příspěvek >
Potaš, uhličitan draselný K2CO3, 28.11.2014
Ovšem těžko se slovo potaš dostalo do češtiny z angličtiny, to už spíš z němčiny. Ovšem slovo pot se dostalo do angličtiny z francouštiny a tam možná z latiny nebo keltštiny.
Stando, potaš má původ v angličtině?
potash, co je anglicky vyraz pre uhlicitan draselny. Skuste rozdelit na Pot - Ash. Ash znamena popol a z popola sa bezne ziskaval. Pot je asi skratka potassium...ha, ha, to je fakt dobré, asi píše nějaký mladý nadějný jazykovědec. Akorát ho... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika