|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kde koupím kvalitní růže na kolínsku?, 29.12.2014 Možná spíše než zahradnictví byste měla vybírat druh růže (možná by vaše představy splňovala růže svraskalá) a tu pak koupit v libovolném zahradnictví. |  | Zavislost rychlosti tleni kompostu na velikosti haldy a poloze v halde, 26.12.2014 Až budu mít zahradu (snad příští rok),...až budete mít zahradu pár desetiletí tak vás taková blbost ani nenapadne.
Měl bych pár doplňujících otázek:
- kde bere zahrádkář slámu
- kde najednou naberete kubík materiálu do... celý příspěvek > |  |
|  | Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 20.12.2014 A proc cekat na jaro. Cerstve vyrasena redkvicka je samozrejme bude mit. Fotte tu bazalku.
Bazalka co ma manzelka na okne v kuchyni zadne delozni listky nema. A vcil je otazka jestli upadly uz davno samy, jak to delozni listky obvykle delaji nebo... celý příspěvek > |  | Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 20.12.2014 No jsou experti co najdou delozni listky i u stoleteho dubu. Zrejme k nim patrite. :-) |  | Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 20.12.2014 A kde máte u vzrostlé bazalky děložní lístky? Můžete dodat foto děložních lístků u bazalky, kterou koupíte v supermarketu? |  | Výsadba jabloní, 19.12.2014 U nás se říká: Na podzim lžíce vody, lopata bláta. Na jaře lopata vody, lžíce bláta. |  | Výsadba jabloní, 19.12.2014 Sice jsem nikdy nebo si nepamatuji, že bych sázel jabloně v prosinci (taky nejsou všude k dostání), ale zato jsem semtam sadil v podstatě v průběhu celé zimy, když nemrzlo různé keře, které jsem obvykle vymámil s někoho, kdo se během zimy zmínil, že... celý příspěvek > |  | Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 19.12.2014 rostlina vyjde na stejnou cenu jak semínka a nemusí se čekat až to vyroste....bože to jsou teda problémy, tak to upřesním. Semínka pořídíte za 15-20 kč, a květináč s bazalkou bývá v kauflandu za 29. A to už je v ceně i ten květináč, substrát a... celý příspěvek > |  | Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 18.12.2014 Bazalka je jednoletka, takže roky vám nejspíš nevydrží. Manželka to mívá v kuchyni na okně a nejspíš to semtam do něčeho i utrhne, takže to asi nepotřebuje nějaké speciální zacházení, jako že zima a tak.
A kupuje to taky vždycky někde v... celý příspěvek > |  | Kde sehnat pěkný dřevěný kompostér?, 18.12.2014 Bych myslel, že pro takovou 7 m zahradu stačí na kompost dva kýble, místo přehazování to můžete vždycky přesypat z jednoho do druhého. |  |
|  | Množení vinné révy, 18.12.2014 A kdy budou mít ty vaše řízky vegetační klid? Teda pokud nejste z Austrálie nebo tak nějak? |  | Kde sehnat pěkný dřevěný kompostér?, 18.12.2014 Dobrý levný hezký dřevěný kompostér můžete pořídit skoro v každém supermarketu od baumaxu po tesko. Koupíte 10 až 15 metrových tůjí po 80 Kč. Vysadíte je do řady kousek před obvodem zamýšleného kompostéru. No a za takto vytvořenou pohledovou bariérou... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 17.12.2014 Taky jsem kdysi zkoušel činit králičí kůže, ty směsi na činění jsem si zkoušel míchat podle nějaké učebnice, výsledkem byly kůže, které byly dobře vyčiněné, nesmrděly, nekazily ale byly stejně jak píšete dost tuhé. Jsem to tentkrát konzultoval... celý příspěvek > |  | Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 14.12.2014 Já jsem dnes dopoledne udělal na dvou venkovních stromcích vánoční výzdobu. Pak jsme si dali oběd, malé schrupnutí po obědě a když jsme pak odpoledne vyšli ven, tak jsme zjistili, že půlroční štěně huskyho vše zlikvidovalo, baňky srtrhalo a... celý příspěvek > |  | Pincot - neopadaly listy, 14.12.2014 Co se děje? Málo mrzne.
Mám taky ještě pár stromků, na kterých se ještě drží nějaké listy: jabloň, broskev, nějaké slivoně, plno vrb, plno zlatic. Jsou to hlavně listy na výhoncích, které narostly někdy pozdě v létě, případně ještě přirůstaly na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|