|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sira sulka vseliek?, 17.1.2015 Předloni jsem praktikoval starou metodu neošetření proti kadeřavosti. Nestříkal jsem ničím! Výborný výsledek: Vůbec žádná kadeřovost!
|  | Náhrada trávníku, 17.1.2015 Bych si ymslel, že nesmysl je mech. Jak to chcete udělat, aby někde, kde je normální hlína, a není tam úplný stín, přestaly růst rozličné krytosemenné rostliny a začal růst mech? |  |
|  | Savý hmyz na rostlinách, 16.1.2015 Olivovník? Není to oleandr? |  | Náhrada trávníku, 16.1.2015 Možná to byl nějaký kec...možná. Viděla jste někdy hektarovou louku porostlou mateřídouškou? |  | Náhrada trávníku, 16.1.2015 Co myslíte?...myslím, že je to blbost, jednodušší je sekat trávu než ji na takové ploše plít, aby nezarostla ty půdopokryvné rostliny. |  | Prunus fruticosa globosa, 15.1.2015 Špatně by to nebylo, bylo by to horší o malé zanedbatelné nic. :-) |  | Jak se zbavit včel?, 13.1.2015 A jsou to opravdu včely? Včely určitě nikam na zimu neodlétají.
V čem je máte? Mají tam nějakou obydlenou dutinu? |  | Zastřihnout korejskou jedli?, 12.1.2015 Ten roční přírůstek je ale nerozvěrvený, jen s pár pupeny...ale s těch pupenů letos vyrostou větvičky.
I bez stříhání, ale na to ti radílkové, co vám tu radí nikdy nepříjdou.
|  | Rakytník - keř, nebo strom?, 8.1.2015 Jen by mne zajímalo, čím se rakytník hnojí, jestli hnojivem na plod nebo okrasné rostliny...ono taky záleží na tom, co chcete tím hnojením podpořit, jestli plody nebo růst rostliny. Asi nic nepokazíte, když to přihnojíte třeba nějakým NPK nebo... celý příspěvek > |  | Rakytník - keř, nebo strom?, 8.1.2015 Podle mne celkem hloupá úvaha. Ono není třeba hnojit žádný strom, že? A poroste! A když cokoliv pohnojíte, tak to může rúst líp. A po pohnojení to může mít i více a lepších plodů.
|  |
|  | Pěstování plodových růží - pro sklizeň šípků na zpracování, 7.1.2015 Jestli mi někdo vysvětlí jak mi v tomto případě funguje pajšl, budu drtit šípky jak o závod....no víte, ono se vám to na základce pokoušela určitě vysvětlit asi půl roku nějaká učitelka. Pokud jste to nepochopil za půl roku, tak to je škoda slov se... celý příspěvek > |  | Husi krky, 5.1.2015 Taky by zvetsilo povrch kdyby se rezalo co nejvic sikmo. |  | Husi krky, 5.1.2015 Stando, a co plocha řezu? |  | Pěstování plodových růží - pro sklizeň šípků na zpracování, 5.1.2015  Sklizeň šípků.
|  | Ako sadiť stromy od úplného začiatku, 1.1.2015 Nebude problém ak si miesto sadenia vyberiem niekde v lese a neprihnojím to? Bude strom aj napriek tomu niesť aspoň akú-takú úrodu?...tam nebude problém s tím nepřihnojením, ale s tím, že pokud to bude v lese, tak těžko vyroste ve stínu ostatních... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|