|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Šípková růže - přesadit nebo namnožit?, 29.1.2015 Osobně bych z vyrytých keřů...zkoušel jste někdy přesazovat starší větší růže? Já ano, nebyly to teda šípky, ale zato to byly keře různých odrůd a musím říct, že úmrtnost přesazovaných keřů byla skoro 100 procentní.
|  | Maliny v květináči - přesazování, 29.1.2015 Chápejte to tak, že sice Standa nikdy maliny v květináči nepěstoval a ani o tom do doby položení vaší otázky neslyšel, a tak vám snad odpověděl podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Ovšem jestli je to správně, tak to budete muset nechat v tomto... celý příspěvek > |  |
|  | Kanadska boruvka, 28.1.2015 Kde jsem udělala chybu.??... chybu jste udělala akorát v gramatice. Na konci tázácí věty se píše jen jeden otazník. Teda, když pominu ty ostatní.
Jinak s borůvkou snad ne. Zkuste zavolat do televize, třeba to dají do zpráv.
|  | Jak zlepšit těžkou půdu?, 28.1.2015 Pak oceníte genialitu Cereritu...plky... neocením, lebo nerozeznám kvalitu hlíny, co je skrytá pod trávou. |  | Jaký vertikutátor?, 28.1.2015 GX je profi...a opravdu u něčeho co je v provozu 3 hodiny do roka potřřebujete profi motor? |  | Drtič větví Vares Shark, 28.1.2015 dá cpát 3-6 měsíců starý kompost a ten po týdením vydýchnutí je pak hotový...no, jo, ale když já na "kompost" sice semtam přihazuju, ale ještě jsem z tama nikdy neodebral ani lopatu kompostu (nebo si aspoň nevzpomínám), takže to nějak nedokážu... celý příspěvek > |  | Drtič větví Vares Shark, 28.1.2015 Tento myslite? Tak to je ina liga...no, kdo chce ten si nějakou práci vždycky najde. Já bych to nechal na kupě a počkal bych až se to zkompostuje samo, bez práce a zadarmo. |  | Jak vést výchovný řez hrušně?, 27.1.2015 Tak ono taky jde o to, jak má vypadat strom po letech. Lidičky tu sice cosi radí, ale bez toho, že se neví co chcete vypěstovat, to mohou být celkem nesmysly. |  | Popínavka 19m, 26.1.2015 Wistárie... macek...no já nevím, já jsem ji nikdy naživo jako macka neviděl. Viděl jsem fotky nevím odkud, kde tedy byla jako macek. My ji tedy máme asi 5 letou, a obvykle přes zimu trochu nebo víc pomrzne, což jí možná navždy bude bránit v rozletu v... celý příspěvek > |  | Šípková růže - přesadit nebo namnožit?, 26.1.2015 Divoká trnka... pokud se vypravíte během jara (březen duben) s rýčem k nějakému trnkvému houští, tak si tam narýpete plno odkopků trnky, teda pokud vás třeba nedopadne majitel pozemku.
Šípek... jak je to z odkopky nevím, těch jsem si u šípků... celý příspěvek > |  |
|  | Mulcovac alebo bubnovu kosacku?, 26.1.2015 Zahradu 2000m2 sekám obyčejnou rotační sekačkou maximálně tak 10x do roka, trávu nesbírám, nechávám ležet na zemi, do týdne se vždy ztratí. V květnu a červnu je třeba sekat tak jednou za 2-3 týdny, aby to sekačka zvládla, Pak se to prodlužuje a třeba... celý příspěvek > |  | Co mi to vyrostlo na skalce?, 22.1.2015 Plevel... no, záleží i na tom jestli se vam to libi. Jestli jo, tak to nemusi byt plevel. |  | Mrazuvzdorné, husté stálezelené listnaté keře na živý plot, 20.1.2015 Můžete mi prosím doporučit nějaké opravdu osvědčené, mrazuvzdorné, husté stálezelené listnaté keře...no já bych doporučil procházku po okolí, hlavně v tomto období, no a jestli někde uvidíte nyní zelené listnaté keře, tak si můžete zjistit co... celý příspěvek > |  | Jak se stříhají ovocné stromy?, 17.1.2015 Proč ty fotky nedáte sem? |  | Náhrada trávníku, 17.1.2015 Tož napiště jak vysejete záhon mechu? Zryjete, uděláte řádky, nasypete semínka... Nebo jak?
|  |
 |
|
|
|