Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Šípková růže - přesadit nebo namnožit?, 29.1.2015
Osobně bych z vyrytých keřů...zkoušel jste někdy přesazovat starší větší růže? Já ano,  nebyly to teda šípky, ale zato to byly keře různých odrůd a musím říct, že úmrtnost přesazovaných keřů byla skoro 100 procentní.
Maliny v květináči - přesazování, 29.1.2015
Chápejte to tak, že sice Standa nikdy maliny v květináči nepěstoval a ani o tom do doby položení vaší otázky neslyšel, a tak vám snad odpověděl podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Ovšem jestli je to správně, tak to budete muset nechat v tomto... celý příspěvek >
Kanadska boruvka, 28.1.2015
Kde jsem udělala chybu.??... chybu jste udělala akorát v gramatice. Na konci tázácí věty se píše jen jeden otazník. Teda, když pominu ty ostatní. Jinak s borůvkou snad ne. Zkuste zavolat do televize, třeba to dají do zpráv.
Jak zlepšit těžkou půdu?, 28.1.2015
Pak oceníte genialitu Cereritu...plky... neocením, lebo nerozeznám kvalitu hlíny, co je skrytá pod trávou.
Jaký vertikutátor?, 28.1.2015
GX je profi...a opravdu u něčeho co je v provozu 3 hodiny do roka potřřebujete profi motor?
Drtič větví Vares Shark, 28.1.2015
dá cpát 3-6 měsíců starý kompost a ten po týdením vydýchnutí je pak hotový...no, jo, ale když já na "kompost" sice semtam přihazuju, ale ještě jsem z tama nikdy neodebral ani lopatu kompostu (nebo si aspoň nevzpomínám), takže to nějak nedokážu... celý příspěvek >
Drtič větví Vares Shark, 28.1.2015
Tento myslite? Tak to je ina liga...no, kdo chce ten si nějakou práci vždycky najde. Já bych to nechal na kupě a počkal bych až se to zkompostuje samo, bez práce a zadarmo.
Jak vést výchovný řez hrušně?, 27.1.2015
Tak ono taky jde o to, jak má vypadat strom po letech. Lidičky tu sice cosi radí, ale bez toho, že se neví co chcete vypěstovat, to mohou být celkem nesmysly.
Popínavka 19m, 26.1.2015
Wistárie... macek...no já nevím, já jsem ji nikdy naživo jako macka neviděl. Viděl jsem fotky nevím odkud, kde tedy byla jako macek. My ji tedy máme asi 5 letou, a obvykle přes zimu trochu nebo víc pomrzne, což jí možná navždy bude bránit v rozletu v... celý příspěvek >
Šípková růže - přesadit nebo namnožit?, 26.1.2015
Divoká trnka... pokud se vypravíte během jara (březen duben) s rýčem k nějakému trnkvému houští, tak si tam narýpete plno odkopků trnky, teda pokud vás třeba nedopadne majitel pozemku. Šípek... jak je to z odkopky nevím, těch jsem si u šípků... celý příspěvek >
Mulcovac alebo bubnovu kosacku?, 26.1.2015
Zahradu 2000m2 sekám obyčejnou rotační sekačkou maximálně tak 10x do roka, trávu nesbírám, nechávám ležet na zemi, do týdne se vždy ztratí. V květnu a červnu je třeba sekat tak jednou za 2-3 týdny, aby to sekačka zvládla, Pak se to prodlužuje a třeba... celý příspěvek >
Co mi to vyrostlo na skalce?, 22.1.2015
Plevel... no, záleží i na tom jestli se vam to libi. Jestli jo, tak to nemusi byt plevel.
Mrazuvzdorné, husté stálezelené listnaté keře na živý plot, 20.1.2015
Můžete mi prosím doporučit nějaké opravdu osvědčené, mrazuvzdorné, husté stálezelené listnaté keře...no já bych doporučil procházku po okolí, hlavně v tomto období,  no a jestli někde uvidíte nyní zelené listnaté keře, tak si můžete zjistit co... celý příspěvek >
Jak se stříhají ovocné stromy?, 17.1.2015
Proč ty fotky nedáte sem?
Náhrada trávníku, 17.1.2015
Tož napiště jak vysejete záhon mechu? Zryjete, uděláte řádky, nasypete semínka... Nebo jak?
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika