Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Muškát převislý - zazimování, 17.2.2015
Ja myslim, ze muzete. My mame doma takto nekolik truhliku kazdorocne.
Vyuzené maso černé a nahořklé, 16.2.2015
ale když po deseti hodinách mezi 60 až 80 stupni bylo maso napůl syrové musel jsem pokračovat druhý den...já udím vždycky dva dny. dost černé s kůrčičkou a vůbec nevonělo spíš podivně nahořkle čpělo....to asi záleží na tom jak a čím topíte. Máte... celý příspěvek >
Muškáty ze semínek, 12.2.2015
Sundat nebo nesundat? Jde o to jestli nebude vadit, ze se budou vyklicene rostlinky kroutit pod folii.
Nové Slivoně na JV pozemku - převážně na pálení, 10.2.2015
Pokud by to melo byt na paleni, tak by pozdni nastup do plodnosti nemusel vadit. S par hrsti svestek z maleho stromku stejne nic nevypalite.
Živý plot u rybníka, 10.2.2015
Jo, jo, si nějak odjakživa myslím, že třeba ta vrba co ní rostou ty nejlepší kočičky je keř. Akorát mám dojem, že se blbě ujímá z řízků.
Krupobitie, 10.2.2015
A co kdyby na poli bylo místo řepky obílí, bylo by pak méně pylu?
Jak se zbavit břečťanu na zemi, 10.2.2015
Jen tip: co takhle zkusit v některé fázi plamenomet?
Dřevěná udírna - stavba svépomocí, 7.2.2015
Proč chcete dělat dvojitý plášť?...sice na funkci to nemá vliv, ale líp to zní. Když někomu řeknete, že máte na uzení dřevěnou bednu, tak neuděláte takový dojem, jako když řeknete, že to máte dvojité, pak můžete podiskutovat jaký je nejlepší izolant... celý příspěvek >
Živý plot u rybníka, 6.2.2015
Střemcha je perfektní keř k vodě, případně krušina olšová - nenáročné nevelké keře...střemcha běžně přes deset metrů. Krušina 5m najisto, možná až 10m? Bych připomněl: svída krvavá a bez černý.
Rychlerostouci zivy plot, 6.2.2015
Nerozumiem tejto logike, ked sa zahradne zvysky vyhadzuju a potom sa kupuju kadejake drahe substraty a hnojiva....to máte tak, má to kladný vliv na statistiky o průmyslovém produktu a výši životní úrovně. Když nakoupíte hnojiva, tak se příznivě... celý příspěvek >
Totální chloroza i přes použití chelátu železa, 5.2.2015
Můj dědeček kdysi vzpomínal...nebo je to blbost...No můj děda to určitě nedělal, právě naopak, dbal na to, aby nikde nezůstal pohozený žádný hřebík, protože by ho mohla sežrat kráva, koza nebo ovce, což by prý zdraví zvířete neprospělo.
Volně rostoucí živý plot - výška 3-4 m, 1.2.2015
No, jestli máte Lído nějak rozumově hendikepované děcka, tak se bojte.Když jsme byli děcka, tak jsme měli tisy u domu, u školy, všude bylo plno tisů, ale nebyli jsme pitomé děcka, věděli jsme, že je to jedovaté. Stejně tak nebyli pitomci naši rodiče,... celý příspěvek >
Šípková růže - přesadit nebo namnožit?, 29.1.2015
podarován různými, pro domácí nadbytečnými rostlinami-moje zahrada je osazena z poloviny takových...já jsem takto nabyl tak třičtvrtiny toho co máme na zahradě,  ujímá se vše, ale s vyjímkou těch růží, tak ze dvaceti se ujmula snad jedna.
Zavislost rychlosti tleni kompostu na velikosti haldy a poloze v halde, 29.1.2015
No teda vy si ale umíte vyhrát z kompostem. Trávu předsušíte, mícháte se starým kompostem... a tomu vy na Slovensku říkáte, že tomu věnujete málo času? No to budou asi ty rozdíly mezi národy,  já bych o tom řekl, že se při tom nadřete jak koně... celý příspěvek >
Zavislost rychlosti tleni kompostu na velikosti haldy a poloze v halde, 29.1.2015
No to je jednoduché, to byste mohli zvládnout i na Slovensku. Trávu posekanou rotační sekačkou nesbírám, za pár dní se sama ztratí, čili zkompostuje. A je tedy i hned rovnoměrně rozptýlena po trávníku. Kdyby se posbírala a dala na hromadu, tak to... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika