Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výroba moštu, 24.2.2015
 Jsem psal o imunitě, ne o kurdějích. Víte, že prý největší zdroj vitamínu C je v našich končinách jsou brambory?
Maliník, který neodnožuje, 24.2.2015
Mne by celkem zajímalo jestli: je zde někdo, kdo má takové zábrany nainstalovány je zde někdo kdo ty zábrany nemá a maliník se mu nekontrovatelně rozrůstá Nebo jestli to všichni mají tak stejně jako my, že teda maliník mají a že... celý příspěvek >
Výroba moštu, 24.2.2015
A víte vy milovníci vitamínů, že prý neexistuje žádná klinická studie, která by ověřovala vliv vitamínu C na imunitu? Takže se možná zabýváte nesmysly.
Naprostý začátečník - poradíte?, 22.2.2015
On je někdy problém u těch příruček napsaných němci nebo angličany takový, že autor to napsal podle toho jaké jsou podmínky někde u nich, no a počasí někde v Porýní nebo Anglii se dost liší od toho našeho, a to už nemluvím o tom, že by to napsal... celý příspěvek >
Naprostý začátečník - poradíte?, 22.2.2015
vysadite nejaku zeleninu 3 druhy. Dolezite je nepokusat sa hned pestovat 20 druhov zeleniny,...to se mi zdá dost nedobrá rada. Co je špatného na tom vysadit 20 druhů, když už máte připravené záhony a nakoupené semínka. To ty záhony necháte zarůst... celý příspěvek >
Chovani vlastnich opylovacu - samotarske vcely (mason bees), 21.2.2015
Možná by se tam mohly usídlit aspoň vosy.
Řízkování vrby jívy, 20.2.2015
Stando, co to zas meleš?
Řízkování vrby jívy, 20.2.2015
Mi taky ne. Ale už jsem to roky nezkoušel, třeba od té doby zmutovala  a včil už koření, když to říká Standa.
Rada při koupi živého plotu, 20.2.2015
Ono se snese vedle sebe všechno, na těch fotkách máme vedle sebe svídy(se světlými i tmavými listy,  se žlutými a červenýma větvíčkama), zlatice, vrby, růže, šeříky, jalovce, tůje, nějaké velké trávy, střemchy, kdoulovec, růže... A jak vidíte... celý příspěvek >
Rada při koupi živého plotu, 20.2.2015 Obsahuje fotku
Tak dejte různé křoví, každého kousek.
Přesazování větších stromů, 19.2.2015
No, to je možná vaše představa, ale to neznamená, že je správná. V praxi postačí tak 30 cm od kmene, stejně ten bal při stěhování opadá. No a pak je důležité to ořezání hlavních větví tak na 30cm velké pahýly.
S chutí do toho, půl je hotovo. Co chcete připravovat? Robota ukáže.
Jaká kvetoucí trvalka do severovýchodního pokoje?, 19.2.2015
Měli jsme na takovém okně celý rok muškáty, no a pokud se neostříhaly tak kvetly i v zimě.
Já bych tak úplně nesouhlasil, on takový starší přesaný strom mívá hned prvním rokem velké přírustky, zřejmě proto, že v tom tlustém kmeni a větvích má stromek uskladněno dost živin. Důležité je strom při přesazování hodně ořezat, nechat opravdu z... celý příspěvek >
Muškát převislý - zazimování, 19.2.2015
Vy teda naděláte s maškátama. Jestli jsou stonky ještě dobré, tož ty stonky nastrkejte do hlíny, moc to nezalévejte, ony do jara ještě v pohodě zakoření.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika