|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výroba moštu, 24.2.2015 Jsem psal o imunitě, ne o kurdějích.
Víte, že prý největší zdroj vitamínu C je v našich končinách jsou brambory?
|  | Maliník, který neodnožuje, 24.2.2015 Mne by celkem zajímalo jestli:
je zde někdo, kdo má takové zábrany nainstalovány
je zde někdo kdo ty zábrany nemá a maliník se mu nekontrovatelně rozrůstá
Nebo jestli to všichni mají tak stejně jako my, že teda maliník mají a že... celý příspěvek > |  |
|  | Výroba moštu, 24.2.2015 A víte vy milovníci vitamínů, že prý neexistuje žádná klinická studie, která by ověřovala vliv vitamínu C na imunitu? Takže se možná zabýváte nesmysly. |  | Naprostý začátečník - poradíte?, 22.2.2015 On je někdy problém u těch příruček napsaných němci nebo angličany takový, že autor to napsal podle toho jaké jsou podmínky někde u nich, no a počasí někde v Porýní nebo Anglii se dost liší od toho našeho, a to už nemluvím o tom, že by to napsal... celý příspěvek > |  | Naprostý začátečník - poradíte?, 22.2.2015 vysadite nejaku zeleninu 3 druhy. Dolezite je nepokusat sa hned pestovat 20 druhov zeleniny,...to se mi zdá dost nedobrá rada. Co je špatného na tom vysadit 20 druhů, když už máte připravené záhony a nakoupené semínka. To ty záhony necháte zarůst... celý příspěvek > |  | Chovani vlastnich opylovacu - samotarske vcely (mason bees), 21.2.2015 Možná by se tam mohly usídlit aspoň vosy. |  | Řízkování vrby jívy, 20.2.2015 Stando, co to zas meleš? |  | Řízkování vrby jívy, 20.2.2015 Mi taky ne.
Ale už jsem to roky nezkoušel, třeba od té doby zmutovala a včil už koření, když to říká Standa. |  | Rada při koupi živého plotu, 20.2.2015 Ono se snese vedle sebe všechno, na těch fotkách máme vedle sebe svídy(se světlými i tmavými listy, se žlutými a červenýma větvíčkama), zlatice, vrby, růže, šeříky, jalovce, tůje, nějaké velké trávy, střemchy, kdoulovec, růže... A jak vidíte... celý příspěvek > |  | Rada při koupi živého plotu, 20.2.2015  Tak dejte různé křoví, každého kousek. |  |
|  | Přesazování větších stromů, 19.2.2015 No, to je možná vaše představa, ale to neznamená, že je správná.
V praxi postačí tak 30 cm od kmene, stejně ten bal při stěhování opadá. No a pak je důležité to ořezání hlavních větví tak na 30cm velké pahýly. |  | Přesazování větších stromů, 19.2.2015 S chutí do toho, půl je hotovo.
Co chcete připravovat? Robota ukáže.
|  | Jaká kvetoucí trvalka do severovýchodního pokoje?, 19.2.2015 Měli jsme na takovém okně celý rok muškáty, no a pokud se neostříhaly tak kvetly i v zimě. |  | Přesazování větších stromů, 19.2.2015 Já bych tak úplně nesouhlasil, on takový starší přesaný strom mívá hned prvním rokem velké přírustky, zřejmě proto, že v tom tlustém kmeni a větvích má stromek uskladněno dost živin. Důležité je strom při přesazování hodně ořezat, nechat opravdu z... celý příspěvek > |  | Muškát převislý - zazimování, 19.2.2015 Vy teda naděláte s maškátama. Jestli jsou stonky ještě dobré, tož ty stonky nastrkejte do hlíny, moc to nezalévejte, ony do jara ještě v pohodě zakoření. |  |
 |
|
|
|