|
Příspěvky uživatele - 243.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Škůdce v rajčatech, 31.5.2013 Mně letos kvalitní značkový substrát pro výsevy z Hoštic zahubil papriky, od stejné firmy substrát B vzal rajčata, naštěstí jsem do něj nepřesadila všechny rostliny. |  | Získání semen rajčat, 31.5.2013 Pokusit se o semínka má smysl jen u nehybridních odrůd, z F1 dostanete nestejné potomky. |  |
|  | Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 30.5.2013 No roste, ale tak tak . Mám stejné, s prominutím, chcípáčky - vršky zelené, rostou nové listy, spodní listy hrají barvami od žluté po fialovou... A tak byly pěkné, před měsícem |  | Škůdce v rajčatech, 30.5.2013 Jj, virózy přenášejí škůdci, většinou mšice a většině z nás se to stalo po přesazení do substrátu (doma), mě tedy i dvakrát po přesazení ven. Když jsem to byla ukázat na rostlinolékařské správě, tak první reakce ing. Galla byla - čím jste to vzala?... celý příspěvek > |  | Škůdce v rajčatech, 30.5.2013 Vlastní hnůj z vlastní slámy, kterou možná ošetřil nějakým herbicidem...
Loni mi jeden známý zahradník říkal, že musel přestat brát substrát od nějaké firmy, protože se v něm rostinám nedařilo. Letos mi říkal druhý, že už leta vše sází do... celý příspěvek > |  | Škůdce v rajčatech, 29.5.2013  Jak dlouho je máte v tom skleníku zasazené? Ono se to hned neprojeví, většinou do deseti až čtrnácti dnů, poškozené jsou nové listy, to co bylo dorostlé před sázením je bez poškození.
|  | Škůdce v rajčatech, 29.5.2013 Ono se letecky i hnojí a aplikují regulátory růstu a přípravky proti poléhání. Ne každé stříkání jsou herbicidy... |  | Škůdce v rajčatech, 29.5.2013 Tak nevím, co chcete - když vám někdo napíše, co je příčinou kroucení listů u rajčat, tak to považujete za vtip. |  | Rajčata ven?, 28.5.2013 Tak to máte dobré, u nás byly jen dva stupně... |  | Jaro, 28.5.2013 Malí rehci jsou šedí... |  |
|  | Rajčata ven?, 28.5.2013 Je škoda, že nemáte účet, mohla bych vám to vypsat do sz. Cena toho typu, co máme, je nyní kolem 160 tisíc. Je to tepelné čerpadlo vzduch-voda, topí do venkovní teploty -25°C (většina čerpadel topí tak do -15ªc), vytápíme s ním dvě patra RD o... celý příspěvek > |  | Paprika v skleníku: choroba nebo škůdce?, 27.5.2013 Nestříkal jste trávu proti dvouděložným plevelům a poté ji zkompostoval? |  | Rajčata ven?, 27.5.2013 Nee, to fakt nehrozí, že bychom to nechali vyrůst na seno. S těmi psy se to nedá, strašně to ušlapou a zválejí, navíc jsou pak plní klíšťat... Holt máme nakrátko sestřižený pampeliškový trávníček |  | Rajčata ven?, 27.5.2013 To nevím, máme ho tři roky, japonské Mitsubishi, tak snad to něco vydrží. |  | Rajčata ven?, 27.5.2013 To chce pořídit tepelné čerpadlo, ale počáteční investice je velmi vysoká... |  |
 |
|
|
|