Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Škůdce v rajčatech, 31.5.2013
Mně letos kvalitní značkový substrát pro výsevy z Hoštic zahubil papriky, od stejné firmy substrát B vzal rajčata, naštěstí jsem do něj nepřesadila všechny rostliny.
Získání semen rajčat, 31.5.2013
Pokusit se o semínka má smysl jen u nehybridních odrůd, z F1 dostanete nestejné potomky.
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 30.5.2013
No roste, ale tak tak .  Mám stejné, s prominutím, chcípáčky - vršky zelené, rostou nové listy, spodní listy hrají barvami od žluté po fialovou... A tak byly pěkné, před měsícem
Škůdce v rajčatech, 30.5.2013
Jj, virózy přenášejí škůdci, většinou mšice a většině z nás se to stalo po přesazení do substrátu (doma), mě tedy i dvakrát po přesazení ven. Když jsem to byla ukázat na rostlinolékařské správě, tak první reakce ing. Galla byla - čím jste to vzala?... celý příspěvek >
Škůdce v rajčatech, 30.5.2013
Vlastní hnůj z vlastní slámy, kterou možná ošetřil nějakým herbicidem... Loni mi jeden známý zahradník říkal, že musel přestat brát substrát od nějaké firmy, protože se v něm rostinám nedařilo. Letos mi říkal druhý, že už leta vše sází do... celý příspěvek >
Škůdce v rajčatech, 29.5.2013 Obsahuje fotku
Jak dlouho je máte v tom skleníku zasazené? Ono se to hned neprojeví, většinou do deseti až čtrnácti dnů, poškozené jsou nové listy, to co bylo dorostlé před sázením je bez poškození.
Škůdce v rajčatech, 29.5.2013
Ono se letecky i hnojí a aplikují regulátory růstu a přípravky proti poléhání. Ne každé stříkání jsou herbicidy...
Škůdce v rajčatech, 29.5.2013
Tak nevím, co chcete - když vám někdo napíše, co je příčinou kroucení listů u rajčat, tak to považujete za vtip.
Rajčata ven?, 28.5.2013
Tak to máte dobré, u nás byly jen dva stupně...
Jaro, 28.5.2013
Malí rehci jsou šedí...
Rajčata ven?, 28.5.2013
Je škoda, že nemáte účet, mohla bych vám to vypsat do sz. Cena toho typu, co máme, je nyní kolem 160 tisíc. Je to tepelné čerpadlo vzduch-voda, topí do venkovní teploty -25°C (většina čerpadel topí tak do -15ªc), vytápíme s ním dvě patra RD o... celý příspěvek >
Paprika v skleníku: choroba nebo škůdce?, 27.5.2013
Nestříkal jste trávu proti dvouděložným plevelům a poté ji zkompostoval?
Rajčata ven?, 27.5.2013
Nee, to fakt nehrozí, že bychom to nechali vyrůst na seno. S těmi psy se to nedá, strašně to ušlapou a zválejí, navíc jsou pak plní klíšťat... Holt máme nakrátko sestřižený pampeliškový trávníček
Rajčata ven?, 27.5.2013
To nevím, máme ho tři roky, japonské Mitsubishi, tak snad to něco vydrží.
Rajčata ven?, 27.5.2013
To chce pořídit tepelné čerpadlo, ale počáteční investice je velmi vysoká...
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika