|
Příspěvky uživatele - 243.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata - černé listy, 7.6.2013 Mně zfialověly všechny rostliny v květináčích a zbytek přísady v kelímcích. Myslím si, že se je to následek chladu a vymytí živin ze substrátu. |  | Jak jste dopadli s úrodou?, 6.6.2013 Říká se, a je to pravda, že králičí maso je jedno z nejdražších na světě. Ten nepoměr mezi spotřebovaným krmením a množstvím masa je šílený. Ty děti máte asi hodně malé, že nepoznají králíka od kuřete . Jo a pokud chcete, aby králík nebyl tuhý a... celý příspěvek > |  |
|  | Jak jste dopadli s úrodou?, 6.6.2013 Já nikomu nenařizuji, co má psát, ale jestli to tak berete, je to váš problém. |  | Jak jste dopadli s úrodou?, 6.6.2013 Nestěžujte si, mnozí přišli o vše. |  | Podestýlání jahod proti plísni, 5.6.2013 Mají letos dost vody, konví ani hadicí se to tak nezaleje. U nás ještě kvetou, násada pěkná, ale na zralé si ještě počkáme |  | Trávník žloutne, 5.6.2013 Nerovnoměrně pohnojený... |  | Pěstování rajčat 2013, 5.6.2013 Rostou. |  | Podestýlání jahod proti plísni, 5.6.2013 Dělávalo se to dřevitkou nebo slámou. Obojí je dnes poněkud nesehnatelný artikl. |  | Využití odhlávkovaného česneku, 4.6.2013 Až na to, že močovina je úplně jiná sloučenina než dusičnany.
|  | Pěstování rajčat 2013, 3.6.2013 No to v Kromcu těžko, Bylu mají jen v Břeclavi
|  |
|  | Rajčata ven?, 3.6.2013 Rajčata máte pěkná, nakvétají. Neztrácejte naději - už jsem to v diskusi psala, před třemi lety vládlo na střední Moravě velmi podobné počasí, rajčata jsem horkotěžko zasadila do bahna (u nás je cihlářská hlína) šestého června. Pak se udělalo teplo a... celý příspěvek > |  | Na nové zahradě mám keř s modrými plody. Zná ho někdo?, 2.6.2013 Asi jste hledal špatně - zimolez kamčatský, kamčatská borůvka. |  | Získání semen rajčat, 1.6.2013 Tak si je nezapomeňte včas objednat, jejich lhůty jsou poněkud šílené. |  | Rajčata ven?, 1.6.2013 Ale to znamená, že za šest týdnů bude den stejně dlouhý jako dnes. Už toho nechte, ještě bude horko, že se nám to nebude líbit. |  | Co je to za plevel, 1.6.2013 Ano, na kompost z trávy ošetřené Lontrelem jsme mnozí doplatili. Škoda jen, že se o dlouhodobém odbourávání nepíše v příbalovém letáku. |  |
 |
|
|
|