Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata - černé listy, 7.6.2013
Mně zfialověly všechny rostliny v květináčích a zbytek přísady v kelímcích. Myslím si, že se je to následek chladu a vymytí živin ze substrátu.
Jak jste dopadli s úrodou?, 6.6.2013
Říká se, a je to pravda, že králičí maso je jedno z nejdražších na světě. Ten nepoměr mezi spotřebovaným krmením a množstvím masa je šílený. Ty děti máte asi hodně malé, že nepoznají králíka od kuřete . Jo a pokud chcete, aby králík nebyl tuhý a... celý příspěvek >
Já nikomu nenařizuji, co má psát, ale jestli to tak berete, je to váš problém.
Nestěžujte si, mnozí přišli o vše.
Podestýlání jahod proti plísni, 5.6.2013
Mají letos dost vody, konví ani hadicí se to tak nezaleje. U nás ještě kvetou, násada pěkná, ale na zralé si ještě počkáme
Trávník žloutne, 5.6.2013
Nerovnoměrně pohnojený...
Pěstování rajčat 2013, 5.6.2013
Rostou.
Podestýlání jahod proti plísni, 5.6.2013
Dělávalo se to dřevitkou nebo slámou. Obojí je dnes poněkud nesehnatelný artikl.
Využití odhlávkovaného česneku, 4.6.2013
Až na to, že močovina je úplně jiná sloučenina než dusičnany.
Pěstování rajčat 2013, 3.6.2013
No to v Kromcu těžko, Bylu mají jen v Břeclavi
Rajčata ven?, 3.6.2013
Rajčata máte pěkná, nakvétají. Neztrácejte naději - už jsem to v diskusi psala, před třemi lety vládlo na střední Moravě velmi podobné počasí, rajčata jsem horkotěžko zasadila do bahna (u nás je cihlářská hlína) šestého června. Pak se udělalo teplo a... celý příspěvek >
Na nové zahradě mám keř s modrými plody. Zná ho někdo?, 2.6.2013
Asi jste hledal špatně - zimolez kamčatský, kamčatská borůvka.
Získání semen rajčat, 1.6.2013
Tak si je nezapomeňte včas objednat, jejich lhůty jsou poněkud šílené.
Rajčata ven?, 1.6.2013
Ale to znamená, že za šest týdnů bude den stejně dlouhý jako dnes. Už toho nechte, ještě bude horko, že se nám to nebude líbit.
Co je to za plevel, 1.6.2013
Ano, na kompost z trávy ošetřené Lontrelem jsme mnozí doplatili. Škoda jen, že se o dlouhodobém odbourávání nepíše v příbalovém letáku.
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika