Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 2.3.2014
Na stránkách družstva jsou uvedeny rozměry základů pro jednotlivé skleníky. My máme zahradu v kopci, takže jsme základy udělat museli - použili jsme tzv. ztracené bednění (betonové duté tvárnice), vylili betonem,  60 cm pod zemí, 15 cm nad... celý příspěvek >
Pes - postrach truhlíků, kytek a stromků, 23.2.2014
Naše feny nemají elektrický obojek, ale natáhli jsme ohradník. Na jaře ho zapneme na čtrnáct dní, dostanou jednu, dvě rány a na zbytek sezóny je klid, ohradník zapneme až zase na jaře.
Jak vysít kopr?, 15.2.2014
Pohodit na povrch bez zapracování do hlíny.
Rajčata pro sezónu 2014, 7.2.2014
Mno, vzhlem k tomu, že obrázek je udělán ve fotokrámu (naklonované obrázky několika rajčat), tak bych tomu moc nevěřila
Mochyně peruánská, 7.2.2014
Už mohly být naseté, rostou hrozně pomalu.
Sibiřský cedr (Sibiřská borovice), 1.2.2014
Naučte se číst - to nejsou plody cedru ale cedrátu 
Množení sazenic rajčat řízkováním 2014, 27.1.2014
No, nevím, ale molice mi nicandru zlikvidovaly, jako insekticid fakt nefunguje.
Množení sazenic rajčat řízkováním 2014, 27.1.2014 Obsahuje fotku
Jo, jsou to molice, žádný postřik na ně moc nefunguje. V létě se osvědčily parazitické vosičky, likvidovaly molice i na venkovních rostlinách. Jenže to je vám teď houby platné.
Mandloň, 22.1.2014
Děkuji
Mandloň, 22.1.2014
Můžete mi napsat, kde ta alej přesně je?
Česnek v ''zimě'' vyklíčil, 5.1.2014
Tak nějak to dělám i já, kromě předloňské zimy, kdy byl holomráz -20°C, česnek vždy přežil. Loni na podzim bylo pořád času, nádherné počasí a tak jsem to nějak prokoučovala, proschlý záhon několikrát zmokl a byl problém česnek zasadit, asi je... celý příspěvek >
Zničený skleník, 2.1.2014
Je to "skleník" Rion ECO Grow
Česnek v ''zimě'' vyklíčil, 2.1.2014
Neuděláte s tím nic  . Pokud nepřijdou extrémní mrazy, nic se neděje. Pokud začne mrznout bez sněhu (holomráz), můžete záhon zakrýt chvojím.
Rajče tyčkové Palava F1, 31.12.2013
Také jsem pěstovala LSL odrůdy Tastier a Spencer a byly výborné, mnohem lepší než zde vychvalované Bejbino.
Živý plot - dotaz, 27.12.2013
Pořiďte si fenku
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika