|
Příspěvky uživatele - 243.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 2.3.2014 Na stránkách družstva jsou uvedeny rozměry základů pro jednotlivé skleníky. My máme zahradu v kopci, takže jsme základy udělat museli - použili jsme tzv. ztracené bednění (betonové duté tvárnice), vylili betonem, 60 cm pod zemí, 15 cm nad... celý příspěvek > |  | Pes - postrach truhlíků, kytek a stromků, 23.2.2014 Naše feny nemají elektrický obojek, ale natáhli jsme ohradník. Na jaře ho zapneme na čtrnáct dní, dostanou jednu, dvě rány a na zbytek sezóny je klid, ohradník zapneme až zase na jaře. |  |
|  | Jak vysít kopr?, 15.2.2014 Pohodit na povrch bez zapracování do hlíny. |  | Rajčata pro sezónu 2014, 7.2.2014 Mno, vzhlem k tomu, že obrázek je udělán ve fotokrámu (naklonované obrázky několika rajčat), tak bych tomu moc nevěřila |  | Mochyně peruánská, 7.2.2014 Už mohly být naseté, rostou hrozně pomalu. |  | Sibiřský cedr (Sibiřská borovice), 1.2.2014 Naučte se číst - to nejsou plody cedru ale cedrátu |  | Množení sazenic rajčat řízkováním 2014, 27.1.2014 No, nevím, ale molice mi nicandru zlikvidovaly, jako insekticid fakt nefunguje. |  | Množení sazenic rajčat řízkováním 2014, 27.1.2014  Jo, jsou to molice, žádný postřik na ně moc nefunguje. V létě se osvědčily parazitické vosičky, likvidovaly molice i na venkovních rostlinách. Jenže to je vám teď houby platné.
|  | Mandloň, 22.1.2014 Děkuji |  | Mandloň, 22.1.2014 Můžete mi napsat, kde ta alej přesně je? |  |
|  | Česnek v ''zimě'' vyklíčil, 5.1.2014 Tak nějak to dělám i já, kromě předloňské zimy, kdy byl holomráz -20°C, česnek vždy přežil. Loni na podzim bylo pořád času, nádherné počasí a tak jsem to nějak prokoučovala, proschlý záhon několikrát zmokl a byl problém česnek zasadit, asi je... celý příspěvek > |  | Zničený skleník, 2.1.2014 Je to "skleník" Rion ECO Grow
|  | Česnek v ''zimě'' vyklíčil, 2.1.2014 Neuděláte s tím nic . Pokud nepřijdou extrémní mrazy, nic se neděje. Pokud začne mrznout bez sněhu (holomráz), můžete záhon zakrýt chvojím. |  | Rajče tyčkové Palava F1, 31.12.2013 Také jsem pěstovala LSL odrůdy Tastier a Spencer a byly výborné, mnohem lepší než zde vychvalované Bejbino. |  | Živý plot - dotaz, 27.12.2013 Pořiďte si fenku |  |
 |
|
|
|