Příspěvky uživatele - 138.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2015, 4.12.2014
Tak milí přátelé, na rajčata je ještě brzy, ale papriky už začínají být aktuální... já začínám okolo 10.ledna, takže se mi to blíží. Semínka jsou nachystaná, kelímky od jogurtů pečlivě sbírám a těším se, až to vypukne. Letos to budou- Ramiro,... celý příspěvek >
Tykev Kveta, 15.11.2014
není tím přívařkem myšleno to zelí?To využití je stejné jako cuket, nemusíte mít obavy, i poměrně velké plody jsou ještě měkké-musí mít bledozelenou barvu/ bílé už jsou starší/.Já dělám zkoušku, píchnu nechtem, pokud zajede jak do másla, tak použiju... celý příspěvek >
Tykev Kveta, 15.11.2014
je keříčková, trochu mohutnější jak cuketa.Ta keříkovitost není striktní-mírně větví, ale jen nepatrně více jako cukety, patizony.Nejsou náročné na prostor.
Tykev Kveta, 14.11.2014
také jsem spokojená, využívám je v kuchyni jako cukety, jsou plodné, tolik netrpí padlím, větší plody využívám ke krmení drůbeže.Je to pro mne výhodnější než cuketa, právě větší plody mi vyhovují, no a když chci úplně malé, mám taky... celý příspěvek >
Bio postrik na plisen okurek a rajcat, 12.11.2014
tabákový výluh používám na papriky proti mšicím, funguje to, je to zdarma/ muž je silný kuřák, takže vajglů je dost/.Nic jiné nepoužívám.
Bio postrik na plisen okurek a rajcat, 11.11.2014
s olejovitými přípravky na hubení škůdců mám ty nejhorší zkušenosti-zalepené a promaštěné rostliny, zničená listová plocha
Hořke okurky, 8.11.2014
salátovky jsme sem tam nějakou hořkou měli vždy, ale výborné1OO% sladké jsou nakladačky F1 Jitka
Rajčata pro sezónu 2015, 5.11.2014
no jo, vyzkoušet bych chtěla ledascos, jen kam s tím... už sem přesáhla i tak počet odrůd, a to jsem po vypsání seznamu ještě zjistila, že jsem zapomněla ještě na Zlatavu, kterou sem chtěla zkusit, a Tiger Tom, co sem měla te´d 2 roky a spokojenost.
Vice druhu rajcat vedle sebe - nechtene krizeni?, 4.11.2014
rajčata jsou samosprašná, ale riziko zkřížení tu je, asi 2O% z vysetých semen z neizolovaných rostlin může být křížených.Pokud má být jistota čistoty odrůdy, je dobré izolovat vybrané květy netkanou textilií, případně zakrýt celou rostlinu.Je zde... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 3.11.2014
Tak u mne to bude poněkud skromnější než u pana Vladimíra-nicméně zcela jistě více než dostačující, nebo´t zahrádku nemohu nafouknout, bohužel... Drobnoplodé odrůdy bude zastupovat Black cherry, Bibi,Datlo, Nas´ta Slastěna, Taiko,Goldkrone,... celý příspěvek >
Rajčata - kdy budete končit rajčatovou sezónu a jak?, 3.11.2014
velmi potěšující je vidět ještě zelené rostlinky s plody.Vypadají ve skvělé kondici.A jistě ještě vydrží, má být krásný listopad, teplo... Určitě je necháte žít až do konce.Mě se bohužel tato odrůda jaksi nedařila.Možná špatný způsob... celý příspěvek >
Moje nové tekvice 2014, 20.10.2014 Obsahuje fotku
fotky dýně Pečárka
Rajčata - kdy budete končit rajčatovou sezónu a jak?, 19.10.2014
jedná se o žlutá cherry rajčátka,  tvarově něco jako třebas červená Cherolla F1 nebo Idyll.Ildi má jiný tvar, víc podlouhlý.
Rajčata - kdy budete končit rajčatovou sezónu a jak?, 19.10.2014
Tak já mám bohatou sbírku 5O odrůd získanou z nákupů z předchozích dvou let, výměnou,či darováním jinými pěstiteli, něco je už z mé produkce.Z tohoto všeho zřejmě udělám výběr 16 odrůd, možná přikoupím nějakou F1.
Velikost semen okrasných tykví, 18.10.2014
tak odpově´d sice nepřišla žádná, ale nyní po skončené sezoně si mohu už odpovědět sama.Turecké turbany jsou sice též okrasné, ale i jedlé váha od 2 do 3,5 kg podle toho kde se pěstují.Od chuti sem toho mnoho nečekala, ale dnes po ochutnání mohu... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika