|
Příspěvky uživatele - 138.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky 2015, 3.1.2015 měla sem Palermo loni, asi jde o hybrid-plody byly různých tvarů, ale rostliny krásné a plody velké a chutné. |  | Rajcata - z jednoho dve, 1.1.2015 cherry odrůdy pěstuji vždy na více výhonů, i když v plísńových letech je to nebezpečné, protože rostliny lehce "chytnou",přesto to vždy riskuji. |  |
|  | Papriky 2015, 28.12.2014 ano, já tak vysévám i rané odrůdy |  | Vhodná keříčková odrůda rajčat do nádob, 28.12.2014 Zkusím se po tom podívat.Bajaja je tuším v nabídce moravoseed.
|  | Papriky 2015, 28.12.2014 tak mě by třeba dost zajímalo, jaképak odrůdy /C.Annum/ vám váš přítel nabídl.Jinak-s paprikami a jejich dělením to mám podobně.Zeleninové pálivé a nepálivé a feferonky nebo chilli.Pro mé potřeby to úplně stačí.Také vysévám většinou okolo... celý příspěvek > |  | Papriky 2015, 26.12.2014 brzy to není, taky to budu tak dávat |  | Chilli paprička, 25.12.2014  nevěděl by někdo zkušený o jakou jde odrůdu?Sazenice byly koupené a jméno mi neřekli.Nemohlo by jít o Tabasco?Bohužel mám jen foto nezralých plodů. |  | Rajčata pro sezónu 2014, 12.12.2014 z těchto odrůd sem kromě KBX pěstovala Pink Bumble Bee a rajče Ania-u posledního jmenovaného je velmi zajímavá vlastnost, velmi dobře snášelo substrát zřejmě se zbytky herbicidů/ pěstování v kýblu/,narozdíl od jiných kolegů silně postižených, a... celý příspěvek > |  | Vhodná keříčková odrůda rajčat do nádob, 11.12.2014 pro p.Vladimíra-ty semínka, když mi nějaká vyberete, budu ráda a vyzkouším... |  | Vhodná keříčková odrůda rajčat do nádob, 10.12.2014 letos sem v těm velkých kýblech keříky měla, ale nestálo to za nic, tyčky normálně v kýblech mívám pěkné, jen letos to bylo slabší.Proto hledám nějakou konkretní vyzkoušenou keříkovou odrůdu.Mám semena Pavlíny, ale ty sem měla jen ve volné... celý příspěvek > |  |
|  | Vhodná keříčková odrůda rajčat do nádob, 10.12.2014 Hledám odrůdy vhodné pro takovéto pěstování.Část kyblíků je 10 l, druhá část pouze 3,5 l.
Letos sem pěstovala v 10 l nádobách italské odrůdy, ale asi se jim to nelíbilo, což může být ovšem způsobeno i špatným rokem.Letos totiž v kýblech stály za... celý příspěvek > |  | Papriky 2015, 5.12.2014 hned se mrknu
tak vypadá to velmi jedle,určitě to zkusím,až vypěstuju
|  | Papriky 2015, 5.12.2014 No lilky jsou super, když člověk ví, co s nimi.Letos sem měla 4 kusy rostlin a pro potřeby dvoučlenné domácnosti to postačovalo.Mohu je kvůli místu pěstovat jen v nádobách, takže počet 5-6 ks letos nepřekročím.Odrůda Violetta Lunga, pokud semena... celý příspěvek > |  | Papriky 2015, 4.12.2014 asi jde o fytoftorovou hnilobu, ale proč zrovna tyto odrůdy? |  | Papriky 2015, 4.12.2014 tyto bílé odrůdyAmy, Boneta/ jsou u mne totiž napadány nějakou chorobou, odprostředka odehnije kus rostliny, někdy to zdechne celé, někdy vyrazí nový výhon a rostlina žije.Výjimečně se stane toto i u jiných odrůd ale vzácně.Ale u těchto jako odolných... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|