Příspěvky uživatele - 138.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2015, 25.1.2015
tak semena oranžové papriky z Lídlu-Oranos už klíčí, ze všech odrůd je to rekord, 4 den.
Papriky 2015, 23.1.2015
tu cenu a odkaz sem tady dala jen jako perličku... samozřejmě bych nikdy tolik peněz za 4 semena nedala.Mám zapla´tbůh semen dost jiných odrůd, s kterými sem spokojená.
Papriky 2015, 21.1.2015
tak já letos asi budu pěstovat jen jeden kus, abych věděla jak vypadají.Mám už spoustu jiných sazeniček a už sem z ničím nepočítala a některé odrůdy jsem ještě dosela, co se mi zdálo, že je jich málo.Nakonec se to klube skoro vše a tak bude i... celý příspěvek >
Papriky 2015, 20.1.2015
 tak sem nezvládla svou záchtivost, a dnes sem jela do Lídlu pro ty oranžové papričky-měli tam i ty malé v krabičce/ pěkně drahé/,a také červenéPalermo, ale ty už mám z lonska a už sem z nich měla i úrodu.
Papriky 2015, 18.1.2015
Tak do Lídlu sem se nedostala, ale koupila sem na Tescu dvě červené kapie, podlouhlé špičaté původ Maroko.Tyto sem pěstovala /stejná země původu/ už loni a spokojenost.Tak mám další várku čerstvých semen, ale až na další rok.Letos sem vysela ještě ty... celý příspěvek >
Papriky 2015, 18.1.2015
moje kolegyně měla chilli papričku doma v květináči několik let-nevěděla ani, že obyčejně se papriky pěstují-u nás -jen jeden rok.Prostě ji měla jako kytku.
Papriky 2015, 17.1.2015
mají ty oranžové papriky pořád v tom Lídlu?Že bych se tam zastavila?
Rajčata pro sezónu 2015, 13.1.2015
Co se týče Costoluto Genovese, tak sem ho loni také pěstovala.Je to poměrně raná odrůda a chutná i za syrova.Jedno z nejchutnějších rajčat.Bohužel bylo u mne postiženo silně plísní.Více a dříve než jiná rajčata.Proto přemýšlím, jestli ho budu ještě... celý příspěvek >
Papriky 2015, 10.1.2015
tak dnes sem vysela všechny připravené odrůdy -za pár dní se uvidí...
Rajčata pro sezónu 2015, 10.1.2015
Zapotec -nádherné, miluju tyto tvary, taky sem viděla něco podobné ve žluté barvě, ale už nevím název, bohužel.
Papriky 2015, 9.1.2015
Jasně že ano, taky to tak pěstuju, ikdyž mívám i originál odrůdy.Tyto papriky u mne tradičně plodí nejlépe.Pokud ste z teplejší oblasti, jde to i venku, jinak je lepší skleník.
Papriky 2015, 6.1.2015
tak já nedělám s výsevem paprik žádné cavyky.Předpěstovávám cca 6O sadbovačů po 2 rostlinách, tj 12O ks sazenic.Semínka vyseju do kelímků / letos asi 16 odrůd/.Ty po vysetí zaleju teplou vodou a přiklopím igelitem.Po pár dnech už klíčí první... celý příspěvek >
Papriky 2015, 5.1.2015 Obsahuje fotku
 pro p.Vladimíra -ano tak to máte ode mne ty Moravské ovocné.Daří se jim v malých kyblících a klidně je můžete mít na lodžii.Já je pěstovala na balkoně/ tedy spíš plechové rovné stříšce verandy/.Jsou rané. Jinak dnes sem se vydala do... celý příspěvek >
Papriky 2015, 4.1.2015
 pro p.Vladimíra -co je to ten Ginal?
Papriky 2015, 4.1.2015
 viz nabídka zásilkové firmy AEV-VS paprika zeleninová hybridní Palermo F1
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika