Příspěvky uživatele - 48.185

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak sušit bylinky? V troubě?, 30.8.2014
Pokud zde nekdo vehementne radi, co se ma a zejmena co se nema delat, tak by mel unest i kritiku, pokud sam neco dela spatne. J.R.
Jak sušit bylinky? V troubě?, 30.8.2014
V pestovani jahod v kvetinaci ulet vidim, to jasne svedci o neznalosti dane problematiky. Boruvky nejsou jahody a v kontejnerech se pestuji i komercne (nehlede na rozdilnou velikost kontejneru pro boruvky a kvetinacu pana Ing. Ferdy). J.R.
Jak sušit bylinky? V troubě?, 30.8.2014
P.S. - Pan Ing. Ferda Mravenec pestuje jahody v kvetinacich, coz je samozrejme taky velky ulet. Takhle se jahody nepestuji ani na Marsu a v USA uz vubec ne. USA je absolutne i relativne (na pocet obyvatel) nejvetsim svetovym producentem... celý příspěvek >
Jak sušit bylinky? V troubě?, 30.8.2014
Tak si to tak neberte, jsou zde i mnohem drsnejsi prispevky. El. trouba na suseni asi vhodna nebude, ledaze by to mela uvedeno v navodu, za tuto funkci ma. Napr. houby je podle mne lepsi susit na slunicku, pokud nesviti, tak kachlova kamna (vim,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika