|
Příspěvky uživatele - 140.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Husqvarna 590XP® X-Torq, 26.1.2016 Podívejte se na video
|  | Je Husqvarna opravdová kvalita nebo se jen platí za značku, 25.1.2016 An interview with the champion
|  |
|  | Nová D 6100, rady do začátku, 25.1.2016 Solo má v návodu zajíždění 1:25, Dolmar s úplně tím samým motorem 1:50 takže tvrzení o návodu vám malinko hapruje. Jak je možné, že jeden jak vy říkáte konstruktér doporučí A a druhý B když se jedná o totožné motory???
Já zajížděl 4 hitachi, 6... celý příspěvek > |  | Nová D 6100, rady do začátku, 24.1.2016 Proto píši na začátku postu "podle mého", jak se zachováš ty už je na tobě |  | Je Husqvarna opravdová kvalita nebo se jen platí za značku, 24.1.2016 Úroveň servisních služeb vzrůstá a padá podle lidí kteří servisují, když máte servisáka (Dr. Cvacha), pak je jsné, že úroveň je žalostná, naštěstí je v ČR 154 servisních míst a není problém zajet do sousední vesnice. Koupit konkurenční výrobek ale... celý příspěvek > |  | Nová D 6100, rady do začátku, 24.1.2016 Podle mého bych ti doporučil určitě zauvažovat nad nákupem ochrannné přilby a co se týče zajíždění 1:25 to je asi přehnané, ale i já jsem zastánce první nádržku dát více oleje 1:35 pak už můžeš méně 1:45. Kvalitní olej nekarbonuje a sichr je... celý příspěvek > |  | Je Husqvarna opravdová kvalita nebo se jen platí za značku, 22.1.2016 Další věc: Kvalita a spolehlivost jsou dvě rozdílné věci, je závodní auto kvalitní??? Je spolehlivé??? Pokud chcete pilu spolehlivou, nesmíte si kupovat pilu na závodění a naopak s hobby pilou závodit. Jde o to co po výrobku požadujete a na co ho... celý příspěvek > |  | Je Husqvarna opravdová kvalita nebo se jen platí za značku, 21.1.2016 Husqvarna má 40% podíl na trhu, má nejvíce patentů ze všech výrobců, nejvymakanější filtraci, špičkové motory, nejmenší vibrace, bezkonkurenční ergonomii, je absolutní lídr co se týče technologie a inovací, první čtyři místa už po několité obsadila... celý příspěvek > |  | Hecht 7100, 14.1.2016 Hecht je made in china se všemi klady (cena) i zápory (ošizený materiál). Když se podíváte na cenu, zjistíte, že je skoro poloviční, takže záleží co od stroje čekáte a na co ho chcete používat. 7100 je hlavně kultivátor s možností připojení vozíku... celý příspěvek > |  | Výběr pily pro začátečníka - 7000+ Kč, 12.1.2016 Časem = až klekne a nebo se prodá H55, protože jedna má 2,5Kw a 53,2ccm obsah a druhá sice profi stroj, ale pouze o 0,3KW více tzn. 2,8KW a obsah 50ccm a velmi podobnou váhu.
Výběr pil je čistě subjektivní záležitost a každému bude vyhovovat něco... celý příspěvek > |  |
|  | Výběr pily pro začátečníka - 7000+ Kč, 11.1.2016 Já už mu přece psal, že bych jako student (mladej kluk) volil lehkou pilku do řekněme 5Kg max. a s přihlédnutím kdo tuto pilu bude obsluhovat nic nad 3KW. Velmi vhodnou hobby pilku nechce (zde to vidím prašť jak zmlať, podle preferencí značky,... celý příspěvek > |  | Výběr pily pro začátečníka - 7000+ Kč, 10.1.2016  Tak já nevím, to chcete, abych vám všechny vyfotil ???
3 elektrické pily mezi nima jak vidíte Dolmar-Makita
1 akučka, 1 jednoručka, 1 vyvětvovací a 11 benzínovek. No a jelikož mám všehochuť značek, chodím do různých servisů od Mountfieldu... celý příspěvek > |  | Výběr pily pro začátečníka - 7000+ Kč, 8.1.2016 Každý ať si koupí pilu jakou chce a nepíše o pilách se kterými nemá vlastní zkušenost.
Děkuji F A
Souhlasím.
První věc, přečtěte si můj post znovu, kde píšu o nějaké pile??? Píšu pouze o servise a okopíroval jsem recenzi... celý příspěvek > |  | Výběr pily pro začátečníka - 7000+ Kč, 3.1.2016  Plasťáka Husqvarnu jsem 2 roky vlastnil a poté prodal sousedovi (nevyhovovala výkonem a provedením, do lesa chci jen profi pily), takže cca 7 let a za celou dobu se na ní nic neopravovalo a nevyměňovalo, ty pilky se prodávají už cca 10 let a za tu... celý příspěvek > |  | Výběr pily pro začátečníka - 7000+ Kč, 2.1.2016 SC znamená: Das ist Super Crap to znamená, že nejdřív vydají beta verze pilek, kde mají uvolněné ložiska a pily se zadíraj PS5000 poté vydají 5100 a nakonec s velkou slávou už jakž takž vychytaný model 5105. U Dolmaru 420 to byl napřed... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|