Příspěvky uživatele - 48.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Červenání listů broskvoně, 29.8.2014
Yara Mila Complex zde pro broskve několikrát doporučoval pan Vinšálek. Já ho doporučuji jako bežne dostupné, kvalitni a relativne dobre rozpustne hnojivo s polyfosfáty.  J.R.
Červenání listů broskvoně, 29.8.2014
Az zas tak moc dominantni dusik v tom neni, na rozdil od bezne dostupnych a levnych dusikatych hnojiv. Ale delejte jak myslite, s Cereritem bych pokusy nedelal, ten je u mne jen do spotrebovani zasob. J.R
Červenání listů broskvoně, 29.8.2014
A od jakeho vyrobce a v jakem slozeni mate granulovane slepicince? Hosticke granulované maji slozeni NPK (7-13-2), tekute obdobne. Bezne dostupne standardni hnojivo je u mne nejen Cererit (ktery ma vice modifikaci a neobsahuje... celý příspěvek >
Červenání listů broskvoně, 29.8.2014
No nevim, pokud pisete, je rozhodující dusík, tak podle mne je koktejlu granulovaných slepičinců a Cereritu dusiku relativne malo. Obe komodity vykazuji spis relativne vysoky obsah fosforu. J.R.
Dýně - jak ovlivnit velikost plodů, 29.8.2014
No vidim, ze pestovani a kandovani dyni ponecham odbornikum a zustanu u kvetaku. Domaci kvetak je jinaci pochoutka a cenne ziviny z kompostu vyuzije ucelneji nez obluda rostouci do vsech stran. J.R.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika