|
Příspěvky uživatele - 109.116
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Thuje - holokošťata a zoufalost, 9.4.2014 Co se týká té tújové estetiky, vřelý souhlas s Lídou. Pouze bych byl obezřetnější s výběrem jmenovaných keřů, zvláště pak při výsadbě těsně k plotu. Například šeříku a zlatého deště bych se zde raději vyvaroval.
|  | Thuje - holokošťata a zoufalost, 9.4.2014 Už jsem v životě viděl hodně tújí, a různých stromků a keřů, ale nevzpomínám si na případ, že by kolem nich někdo musel běhat s hnojivy, aby vůbec začaly růst...
|  |
|  | Thuje - holokošťata a zoufalost, 9.4.2014 Nejprecizněji se to zjišťuje provedením laboratorního půdního rozboru. Pro prvotní zjištění příčin a "ohledání místa činu", však postačí vyrýpnout zeminu z hloubky 0 ÷ 40 cm a prohlédnout ji vizuálně. Vhodné je například její vizuální porovnání se... celý příspěvek > |  | Střih 3-leté Lepotice 2-letých slivoní, 9.4.2014 Vzhledem k blízkosti plotu, jehož vzdálenost podle fotek odhaduji na méně než 1m, bych doporučil zábývat se myšlenou povysadit korunu ještě o něco výš, než je založena nyní, neboť hrozí riziko, že za pár let budou spodní větve ležet na plotě. Pokud... celý příspěvek > |  | Thuje - holokošťata a zoufalost, 9.4.2014 No, já tedy tújím nerozumím, ani jim neholduji, ale protože túje je dřevina, tak snad v tom není takový rozdíl, jako kdyby namísto nich byly vysazovány jiné okrasné dřeviny, například jehličany. A jehličnany žádné zvýšené nároky hnojení po výsadbě... celý příspěvek > |  | Štěpování révy - stratifikace, 8.4.2014 Přátelé experimentátoři. To je sice hezké, jak se tady "předháníme" v použití nejrůznější hi-fi techniky. To máme nejrůznější digitální teploměry, termostaty, topná tělíska, tepelně izolační materiály, plastové roubovací pásky, růstové stimulátory a... celý příspěvek > |  | Na mladé třešni naběhly pupeny ale ted usychají, 7.4.2014 Popište prosím podrobněji co v daném případě znamená "zalévání probíhalo pravidelně".
|  | Meruňka Bhart, řez po výsadbě, 4.4.2014 Až odstraníte spodní patro, zbudou Vám na stromku tři silné zastřižené výhony, z nichž jsou dva nahoře (rozsoška) a třetí zcela dole. A pak ještě několik tenkých. Když stromek začne rašit, největší síla půjde právě do těchto silných výhonů, zejména... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2014), 4.4.2014 Mně už všechno raší - rekord! O měsíc dřív, než loni. |  | Štěpování révy - stratifikace, 4.4.2014 Toaleťák dělá zázraky! |  |
|  | Vosy, 4.4.2014 Vyrobit a navléci ochranné návleky, síťky a sítě. Nic chytřejšího a účinného se tady bohužel neobjevilo.
|  | Problém se základy pro skleník, 3.4.2014 ... a sesunutá zemina zavalí a rozboří dům, který stojí pod terasou. Trosky domu se zřítí na silnici těsně před projíždějící autobus plný dětí. Hrůza domyslet...! |  | Problém se základy pro skleník, 3.4.2014 Je zde ještě jedna možnost o které se asi ještě nediskutovalo - srovnat terén, vytvořit malou terasu a na rovné plošině pak postavit skleník standardním způsobem.
|  | Zásah proti mrazu či monilioze, 1.4.2014 Pane Paľo prosím, kolik konví s roztokem boraxu jste pod korunu vaší Leskory nalil? |  | Založení trávníku - typ půdy, 31.3.2014 Když jsem několika lety zakládal trávník na dvorku, nechal jsem navézt na první pohled pěknou "černozem", údajně to byla skrývka z pole. Tři plné tatry. Jen mi bylo divné, že bagr občas nemohl tu hlínu z hromady pořádně urýpnout a trochu se při... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|