Příspěvky uživatele - 109.116

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Thuje - holokošťata a zoufalost, 9.4.2014
Co se týká té tújové estetiky, vřelý souhlas s Lídou. Pouze bych byl obezřetnější s výběrem jmenovaných keřů, zvláště pak při výsadbě těsně k plotu. Například šeříku a zlatého deště bych se zde raději vyvaroval.
Už jsem v životě viděl hodně tújí, a různých stromků a keřů, ale  nevzpomínám si na případ, že by kolem nich někdo musel běhat s hnojivy, aby vůbec začaly růst...
Nejprecizněji se to zjišťuje provedením laboratorního půdního rozboru. Pro prvotní zjištění příčin a "ohledání místa činu", však postačí vyrýpnout zeminu z hloubky 0 ÷ 40 cm a prohlédnout ji vizuálně. Vhodné je například její vizuální porovnání se... celý příspěvek >
Střih 3-leté Lepotice 2-letých slivoní, 9.4.2014
Vzhledem k blízkosti plotu, jehož vzdálenost podle fotek odhaduji na méně než 1m, bych doporučil zábývat se myšlenou povysadit korunu ještě o něco výš, než je založena nyní, neboť hrozí riziko, že za pár let budou spodní větve ležet na plotě. Pokud... celý příspěvek >
No, já tedy tújím nerozumím, ani jim neholduji, ale protože túje je dřevina, tak snad v tom není takový rozdíl, jako kdyby namísto nich byly vysazovány jiné okrasné dřeviny, například jehličany. A jehličnany žádné zvýšené nároky hnojení po výsadbě... celý příspěvek >
Štěpování révy - stratifikace, 8.4.2014
Přátelé experimentátoři. To je sice hezké, jak se tady "předháníme" v použití nejrůznější hi-fi techniky. To máme nejrůznější digitální teploměry, termostaty, topná tělíska, tepelně izolační materiály, plastové roubovací pásky, růstové stimulátory a... celý příspěvek >
Na mladé třešni naběhly pupeny ale ted usychají, 7.4.2014
Popište prosím podrobněji co v daném případě znamená "zalévání probíhalo pravidelně".
Meruňka Bhart, řez po výsadbě, 4.4.2014
Až odstraníte spodní patro, zbudou Vám na stromku tři silné zastřižené výhony, z nichž jsou dva nahoře (rozsoška) a třetí zcela dole. A pak ještě několik tenkých. Když stromek začne rašit, největší síla půjde právě do těchto silných výhonů, zejména... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2014), 4.4.2014
Mně už všechno raší - rekord! O měsíc dřív, než loni.
Štěpování révy - stratifikace, 4.4.2014
Toaleťák dělá zázraky!
Vosy, 4.4.2014
Vyrobit a navléci ochranné návleky, síťky a sítě. Nic chytřejšího a účinného se tady bohužel neobjevilo.
Problém se základy pro skleník, 3.4.2014
... a sesunutá zemina zavalí a rozboří dům, který stojí pod terasou. Trosky domu se zřítí na silnici těsně před projíždějící autobus plný dětí. Hrůza domyslet...!
Problém se základy pro skleník, 3.4.2014
Je zde ještě jedna možnost o které se asi ještě nediskutovalo - srovnat terén, vytvořit malou terasu a na rovné plošině pak postavit skleník standardním způsobem.
Zásah proti mrazu či monilioze, 1.4.2014
Pane Paľo prosím, kolik konví s roztokem boraxu jste pod korunu vaší Leskory nalil?
Založení trávníku - typ půdy, 31.3.2014
Když jsem několika lety zakládal trávník na dvorku, nechal jsem navézt na první pohled pěknou "černozem", údajně to byla skrývka z pole. Tři plné tatry.  Jen mi bylo divné, že bagr občas nemohl tu hlínu z hromady pořádně urýpnout a trochu se při... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika