Příspěvky uživatele - 109.116

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Choroba vína, prosím pomozte s určením, 19.5.2014
Přikláním se ke Standově diagnóze - roztoči. Poškození mrazem takhle nevypadá.
Hnojení broskvoní, 15.5.2014
Nevím, nemám s tím na broskvoních zkušenosti, ale z toho co jsem viděl na obrázcích na netu, spíše bych řekl že ne. Šarka totiž vytváří na listech bledé mozaikové útvary, kdežto vy máte na listech ty světlé plochy ucelené. Netroufám si ale tipovat,... celý příspěvek >
Proto je u kyselých půd vhodné hnojení mletým dolomitickým vápencem, který obsahuje zvýšený podíl hořčíku. (Mám doma úplně stejný případ).
Mně to tedy jako kadeřavost nepřipadá.
Sousedé neustále prudí, 15.5.2014
Z toho, co tady od vás čtu, bych vám poradil jediné: postavte anebo vysaďte mezi vaším a sousedním pozemkem takový plot, přes který nebude vidět ani od vás k sousedům, ani od nich k vám. A pokud možno co nejvyšší, aby odrušil i zvukové vjemy.... celý příspěvek >
Sice Mirku nevím, jestli jste letos broskvoně hnojil a případně čím, ale z toho, co jste napsal v předešlém příspěvku a dle fotky bych si tipnul spíš na ten dusík. Indicie jsou tyto: jedná se o letošní projev pouze na starších stromech, čili v... celý příspěvek >
Zahradní traktor Castel Garden XT190, XT220, 14.5.2014
"Já ho mám u sekačky Stiga a výsledek se podobá práci s ucpaným tunelem". Výsledek ani jiný být nemůže, neboť účelem mulčovacího klímu je ucpat výhozový otvor. Pokud jej dokážete ucpat jiným způsobem, než klínem, který dodává výrobce traktoru,... celý příspěvek >
Plodnost jednoletého dřeva na víceletém, 14.5.2014
Například? :
To, že tažeň rostlý na předloňském dřevě je (údajně) plodnější, než tažeň vyrostlý ze stařiny je všeobecně známo (viz. literatura). Mně by však zajímaly praktické zkušenosti a konkrétně zjištěné rozdíly. Já jsem totiž Tomáš nevěřící, a čemu neuvěřím,... celý příspěvek >
Já si myslím, že pán 229.91 to pochopil velmi správně. Abych se přiznal, tak jsem nikdy nezkoumal rozdíly v plodnosti tažně vyrostlého z loňského dřeva a tažně vyrostlého přímo ze starého dřeva. Myslím tím, jaký je v daném případě rozdíl v násadě... celý příspěvek >
Vrublovanie a ockovanie, 14.5.2014
No, nezkoušel jsem to, ale myslím si, že se metodou "dřevitý roub do dřevité podnože" se vám to už nepodaří a že vám vyrašené výhonky na roubu zaschnou. Lepší bude, když v této fázi použijete metodu roubování "zelené do zeleného". Tedy vroubovat... celý příspěvek >
Choroba viniča - pomoc, 13.5.2014
Je to specifická odrůda, vzniklá křížením americké révy s révou evropskou. Proto má trochu jiný vzhled listů (mladé listy jsou jakoby chlupaté) a pravděpodobně i později raší, než běžné odrůdy. Po chuťové stránce budete asi překvapeni, nevím, zda... celý příspěvek >
No, že Bred_ik má v sortimentu má i omezené množství "lehce labruskových odrůd", novější produkce vím. Mně zajímalo, kdožepak prodává starodávnou klasickou Isabellu.
A co na té rostlině spatřujete špatného? Mně připadá úplně v pohodě. PS: divím se že se tato odrůda prodává. Můžete prosím prozradit kde?
Umí slimák plavat?, 12.5.2014
Před časem se tady diskutovalo o jednoduché plechové ohrádce s přepadovým "límcem". To mi připadá mnohem jednodušší a reálnější, než budovat vodní příkop.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika