Příspěvky uživatele - 109.116

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc nebo vlastnost?, 8.8.2014
Účinné látka je uvedena buď v přípalovém letáku daného přípraku (ale ten je dostuopný až po otevření krabičky - takže při nákupu problém) nebo například na Agromanuálu jsou u všech dostupných ochranných přípravků veškeré informace a příbalové letáky... celý příspěvek >
Asi mi něco kouše do bobulí, 7.8.2014
Od krup to nebude, já se kloním k názoru Mirka, že se jedná o přeléčené plísňové poškození bobulí, ale myslím si, že nikoli po napadení plísní révovou (peronosporou), ale spíše si myslím, že po napadení padlím. Hypotéze o naklovávajícím kosákovi... celý příspěvek >
Dotázek: a naklovávali Vám pane PP kosi bobule zralé, či dozrávající (= sladké) anebo nezralé (= kyselé), o kterých je tady řeč?
Pardon, vaši informaci o naklovnutí nezralých bobulí kosy nijak nezpochybňuji, nenapsal jsem o tom ani slovo, i když mně osobně se zdá nevěrohodná. Ale to je pouze můj subjektivní pocit a protože nemám s daným poškozením bobulí žádnou praktickou... celý příspěvek >
"z několika zdrojů,... např i bývalý pracovník VŠÚO Holovousy, jestli myslíte poškození kosáky." Promiňte, ale tato odpověď mne příliš neuspokojila. Apropó, odkdy se ve VŠÚO Holovousy zabývají pěstováním révy vinné?
Lisování rmutu, 7.8.2014
Na otázku odpovědět nedokážu, jen shodou okolností mi právě z Toptransu přišla SMS, že mi domů vezou objednaný 50l hydraulický odšťavňoavcí lis (+ ještě drtič na ovoce). Výkonnost i komfort práce se ždímačkou a lisem by chtělo porovnat v přímém... celý příspěvek >
Vysvětlil jste to pěkně a důkladně, děkuji. Mně by však ještě zajímal zdroj této vaší informace.
Nesmíte být pane migu zcela důvěřivý hned k prvé informaci, která se tady objeví. Je třeba být obezřetný a vše si pokud možno důkladně ověřit.
Pane Stando, prosím, kde a jak jste načerpal informaci - viz. "typické stopy klovnutí kosáka"? Jinak při tom "odhánění škůdců a zlodějů" jste si patrně spletl sulku a bordóskou jíchou. Nevím, co by se stalo, kdyby teď někdo začal sulkou stříkat listy... celý příspěvek >
Plodnost révy "Sultanina", 6.8.2014
Že ji máte ve skleníku je dobře, přes zimu a hlavně z jara by u nás měla asi velké problémy. Ta vaše se chová se předpisově, plodí třetím rokem, což je běžné a úroda se bude s růstem kořenového systému a nárůstem starého dřeva zvyšovat. Prý se tato... celý příspěvek >
Řez třešně - dvoupatrová koruna, 6.8.2014
Třešeň sama od sebe kotlovitou korunu netvoří (a netvoří ji ani jiné ovocné stromy). Kotlovitou korunu je možno zapěstovat přísným řezem, ale tento tvar je vhodný pouze jen pro méně vzrůstné stromy, protože je více náchylný k vylomení větví, než... celý příspěvek >
Nedrží nafukovací límec u bazénu, 6.8.2014
Pokud máte bazén posazený na rovině a nikoli na svahu a pokud jej nemáte někde dole shrnutý, či podhrnutý, bude to pravděpodobně výrobní vada. Vystředili a vyrovnali jste při začátku napouštění dno?
Orientacia radov jabloni, 6.8.2014 Obsahuje fotku
Já jsem to pochopil takhle: viz. obr. (Náčtrt je kreslen bez měřítka)
Slimáci, 6.8.2014
Nevím, jestli už tato metoda likvidace španělských plzáků tady nebyla probírána, ale protože diskuse na téma likvidace slimáků je hóóódně dlouhá a nemám čas ji celou pročítat a kontrolovat, tak nevím, jestli teď náhodou nepřináším dříví do lesa.... celý příspěvek >
Proč by se měly používat rukavice při práci s motorovou pilou?, 5.8.2014
Fotku devastované ruky vidět nechceme, tu si umíme představit. Chceme však přesný popis situace, jak k úrazu došlo. Tedy, jaké to byly rukavice, co udělal dotyčný za chybu, v jaké části lišty ho řetěz za rukavici zachytil a kam ho ta rukavice vtáhla.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika