|
Příspěvky uživatele - 96.86
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slivoň - postřik proti červivosti, 25.5.2012 Proti první generaci se nestříká, škody jsou zanedbatelné. Druhá generace je ve druhé třetině července /přibližně/. |  | Odplevelení pod stromky, 14.5.2012 Lze použít nějaký glyfosát, ne u broskvoní /a taky růží/, ty poškozuje. |  |
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 7.5.2012 Vyvěsil jsem lapák na obaleče... |  | Česnek, 2.4.2012 HK, těch pár přeživích, ale ničemných rostlin zareju... |  | Myslíte, že nedávný mráz mohl poškodit květní pupeny meruněk?, 30.3.2012 A dát tam žárovku. |  | Kdy začít s postřikem Baycor proti monolioze?, 26.3.2012 Stačí. |  | Kdy začít s postřikem Baycor proti monolioze?, 26.3.2012 Ještě je chvíli čas, stříká se před květem, tedy na poupata a pak při opadu plátků. |  | Oleandr po zimě, 16.3.2012 Ještě měsíc bych je nechal doma. |  | Česnek a mrazy, 5.3.2012 Mně ještě neleze ani trošku /HK/, mám dvě sorty Therador a Mirku. KUKY |  | Co vám právě kvete a raší, 5.3.2012 V HK začínají už krokusy. |  |
|  | Narcisy, 5.3.2012 Mně taky, mají krásné listy, ale nekvetou. |  | Ako osetit podu pred siatim a sadenim proti burinam, 5.3.2012 Stomp mám v oblibě. Používá se do širokého spektra plodin. V lehké půdě bych volil nižší dávku, aby nedošlo k poškození roslin. Problémem bude sehnat malé balení. KUKY
|  | Jonathan, 6.2.2012 A není ta měď na jablkách vidět? |  | Podzimní asanační postřik ovocných stromů Kuprikolem, 21.11.2011 Hlavně, aby zaschl. |  | Trávník až ke kmínku, 6.11.2008 Spíš to vadí při sekání. Mám kolem kmene malé kolečko udržované Casoronem G. |  |
 |
|
|
|