Příspěvky uživatele - 192.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za rostlinku?, 2.7.2011
Je to begónie korálová.Mám ji také a kvete červenorůžově.Olina
Jak se jmenuje tato kráska?, 23.6.2011
Je to klerodendrum(clerodendrum).Olina
Co je to za rostlinu?, 2.6.2011
Fíkus elastica s barevným listem.Olina
Tchýnin list, 21.5.2011
Je vypěstovaný z rozděleného trsu nebo z listu? Jestli z listu, tak to bude tím.Aby měl žlutý okraj, tak by měl mít původní kořeny.Olina
Název rostliny, 26.11.2010
A ještě mě napadla jakubská lilie?Koukněte na net.Olina
Název rostliny, 23.11.2010
Nejsem si jistá, ale mohla by to být chladnomilná orchidej CYMBIDIUM.Zkuste to zadat do vyhledávače jestli je to ona.Olina
Campanula, 15.11.2010
Mám také nevěstu i ženicha, ale jemu se moc nedaří.Jinak paní Rozinko máte pěknou barvu tořivky.Olina
Alokazie, 11.11.2010
Dostala jsem předloni Alokázii amazonskou, ale nevydržela dlouho.Asi ji bylo u nás zima.Olina
Měsíčková mast - sádlo?, 14.10.2010
Také jsem dělávala měsíčkovou mast ze sádla a květů.Olina
Jakou květinu na plné slunce, 3.10.2010
Adenium bych doporučila taky, i když je prudce jedovaté..Mám ho na jižním okně kde také pere slunce a zalévám ho v parnu každý den.Občas přihnojím krystalonem.Když je chladno zalévám méně.Letos kvete už dlouhou dobu a nádherně růžovobíle. Má větší... celý příspěvek >
Zná někdo přesný název těchto rostlin?, 8.9.2010
Prostřední bych typla na HELENIUM -ZÁPLEVÁK.Olina
Meruňková marmeláda z dýně, 8.9.2010
Děkuji Vám za názory. Na nápad uvařit z dýně marmeládu mě přivedla sousedka, která ji před lety vařila s kamarádkou, ale recept nemůže najít.Letos se nám urodila pěkná dýně a strašidlo s ní vydlabat nechci.Olina
Meruňková marmeláda z dýně, 4.9.2010
Máte někdo vyzkoušený recept na marmeládu z dýně, která chutná jako meruňková?Děkuji Olina
Neznámá květina, 27.8.2010
Je to líčidlo jedlé nebo americké.Olina
Čím stříhat miscanthusy, 27.8.2010
A co nůžky na stromky a keře? Zkuste je.Olina
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika