|
Co je to za rostlinku?, 2.7.2011 Je to begónie korálová.Mám ji také a kvete červenorůžově.Olina |
 |
Jak se jmenuje tato kráska?, 23.6.2011 Je to klerodendrum(clerodendrum).Olina |
 |
|
 |
Co je to za rostlinu?, 2.6.2011 Fíkus elastica s barevným listem.Olina |
 |
Tchýnin list, 21.5.2011 Je vypěstovaný z rozděleného trsu nebo z listu? Jestli z listu, tak to bude tím.Aby měl žlutý okraj, tak by měl mít původní kořeny.Olina |
 |
Název rostliny, 26.11.2010 A ještě mě napadla jakubská lilie?Koukněte na net.Olina |
 |
Název rostliny, 23.11.2010 Nejsem si jistá, ale mohla by to být chladnomilná orchidej CYMBIDIUM.Zkuste to zadat do vyhledávače jestli je to ona.Olina |
 |
Campanula, 15.11.2010 Mám také nevěstu i ženicha, ale jemu se moc nedaří.Jinak paní Rozinko máte pěknou barvu tořivky.Olina |
 |
Alokazie, 11.11.2010 Dostala jsem předloni Alokázii amazonskou, ale nevydržela dlouho.Asi ji bylo u nás zima.Olina |
 |
Měsíčková mast - sádlo?, 14.10.2010 Také jsem dělávala měsíčkovou mast ze sádla a květů.Olina |
 |
Jakou květinu na plné slunce, 3.10.2010 Adenium bych doporučila taky, i když je prudce jedovaté..Mám ho na jižním okně kde také pere slunce a zalévám ho v parnu každý den.Občas přihnojím krystalonem.Když je chladno zalévám méně.Letos kvete už dlouhou dobu a nádherně růžovobíle. Má větší... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zná někdo přesný název těchto rostlin?, 8.9.2010 Prostřední bych typla na HELENIUM -ZÁPLEVÁK.Olina |
 |
Meruňková marmeláda z dýně, 8.9.2010 Děkuji Vám za názory. Na nápad uvařit z dýně marmeládu mě přivedla sousedka, která ji před lety vařila s kamarádkou, ale recept nemůže najít.Letos se nám urodila pěkná dýně a strašidlo s ní vydlabat nechci.Olina |
 |
Meruňková marmeláda z dýně, 4.9.2010 Máte někdo vyzkoušený recept na marmeládu z dýně, která chutná jako meruňková?Děkuji Olina |
 |
Neznámá květina, 27.8.2010 Je to líčidlo jedlé nebo americké.Olina |
 |
Čím stříhat miscanthusy, 27.8.2010 A co nůžky na stromky a keře? Zkuste je.Olina |
 |