Příspěvky uživatele - 255.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Škůdce česneku, 4.6.2014 Obsahuje fotku
Ještě přikládám fofo česneku, v posledních 2týdnech celkem hodně zežloutl, v popředí je odrůda Karel IV, vzadu neznámá. A té vrtalky jsem si opravdu dřív nevšiml.
Škůdce česneku, 3.6.2014
Díky za diagnozu, jak vypadá houbomilka (moucha) jsem našel, ale chyběly mi fotky tohoto vývojového stadia. A jak jsem se teď začal starat o zahrádku, tak zjišťuji, že těch škůdců je na ní opravdu hodně  . A příští rok dostane česnek aspoň... celý příspěvek >
Škůdce česneku, 2.6.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, při vylamování květenství česneku jsem si všiml, že v některých jsou chodbičky a dokonce i nějaká cca 2mm dlouhá larva. Česnek jsem měl do cca 15.5. zakrytý textilií (nechtěl jsem použít postřik), a jen asi 4 ks se mi kroutily, což jsem... celý příspěvek >
Roubování angreštu, 1.6.2014
Díky za připomínky, upravím to.
Jaký máte hrášek?, 1.6.2014 Obsahuje fotku
Já to letos trochu přehnal a vytvořil dokonalý prales.
Zbláznila se ryngle, 1.6.2014 Obsahuje fotku
Mam na zahrádce ryngli třetím rokem, ještě nikdy nekvetla, a když jsem včera po týdnu přišel na zahrádku nevěřil jsem vlastním očím. Kvetla! I kkdyž jen tímto jediným květem a v tuto dobu. Tak snad za rok už pokvete víc a ve správný čas.
Roubování angreštu, 1.6.2014 Obsahuje fotku
Tak jsem včera zkusil naroubovat angrešt, doufám že se chytí.
Nemoc maliníku, 31.5.2014
Díky všem za názory, vyzkouším vertimec a uvidí se.
Nemoc maliníku, 26.5.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím o radu. Už třetím rokem nám celkem pěkně rostou maliny, ale jen do doby kvetení. V době kvetení začnou listy žloutnout a vrcholky zasychat a úroda je minimální. Zkoušel jsem postřik kristalonem plod a květ - myslel jsem, že to může... celý příspěvek >
Roubování angreštu, 15.5.2014
Dobrý den, chci zkusit roubovat angrešt do rozštěpu na loňsky odkopek meruzalky. Výška už je dostačující, ale zdá se mi vrchol tenký (slabý). Má smysl (a pomůže k zesílení) zaštipnutí vrcholu? Díky.
Nemoc jabloně, 14.5.2014
Toto se mi objevilo vloni na jedné jabloni, hledal jsem co by to mohlo být a taky jsem našel jen spálu růžovokvětých. Ale na rostlinolékařské správě zjístili při zkoumání pod mikroskopem v místě ohybu vpich a nakladená vajíčka, což způsobila bodruška... celý příspěvek >
Postřik Calypsem 480 SC, 13.5.2014
Dobrý den, taky chci provést postřik proti obaleči. Díval jsem se dnes na ams-set Otice líhnutí 90, maxim. 130, let 267. Přiznám se, že z toho nejsem moc chytrý. Při jakých hodnotách provádět postřik? Díky za radu.
Nemoc jabloně, 12.5.2014
Tak v tomto případě to postřikem být nemůže vzhledem k tomu, že je ten problém jen u jednoho stromu. Dnes jsem se na stromek opět díval a zdálo se mi, že na spodních větvičkách jsou větší lísty než na horních. Bohužel, si neuvědomuji jestli jsou... celý příspěvek >
Broskvoňový semenáč, 12.5.2014
Ano v látce (kořenáči, květináči), omlouvám se pokud jsem omylem použil místní výraz, člověk ani nad tím neuvažuje. Jinak děkuji za vysvětlení, už se těším na očkování.
Broskvoňový semenáč, 12.5.2014
Dobrý den pane Vysloužil,  takže abych si to ujasnil. Pokud mam letos vyklíčený semenáček, mam ho ve větší látce, kde ho zalívám a přihnojuji, tak ho mužu v klidu nechat do léta růst, a v létě ho pak můžu zkusit očkovat. Ale kdyby to byl starší... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika