|
Příspěvky uživatele - 216.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Divoké kachny v jezírku, 24.5.2013 To chcete říct, že když tam dojdete a uděláte kšáá, tak to s nimi ani nehne? |  | Zaštipovat cherry rajčata?, 24.5.2013 No, nevím, před pár lety jsem viděla nevyštipovaná tyčková rajčata u jedněch lidí na návštěvě. Nebyli to žádní experimentátoři, jenom netušili, že se to má dělat. Byla to nepřehledná uválená změť výhonů, listů a malých zelených plodů.... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata ven?, 18.5.2013 Tak třeba já osobně zde. Bere od nich počasí i internetová Mladá fronta (idnes.cz). Vychvalovaní Norové u nás moc nevycházejí, nevím, čím to.
|  | Moc prosím o pomoc s rychlou obnovou trávníku, 17.5.2013 Snad si z toho odnesete vy i ostatní aspoň ponaučení, abyste si nelili po zahradě bez rozmyslu kdejakou chemii. |  | Obnova aleje, 5.5.2013 Taky naprosto souhlasím. Silnice nejsou závodní dráhy a když vás zběsilý řidič nenatlačí na strom, nažene vás někde jinde na něco jiného - barák, rybník, svodidla, příkop... A lesem cesty taky zrušíme nebo snad vykácíme les? Chyba není ve... celý příspěvek > |  | Postřik na plevel, 4.5.2013 Nevím, jaké druhy plevelů tam máte a jestli jsou vytvalé nebo jednoleté. Ale většina jich zmizí pravidelným sekáním. Nechcete raděj s tou chemií počkat|? |  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 4.5.2013 Včera při procházce se psem jsem si říkala, že snad nikde není tak krásně, jako u nás, když rozkvetou v mezích trnky a ptáčnice. Je, u vás na Vysočině. |  | Kdy bych měl zlikvidovat plesnivou starou jabloň?, 3.5.2013 To nemůžete ten strom nechat dožít? Taky budete jednou starej a plesnivej. |  | Slepice a cizí kuře, 2.5.2013 Na 99% vám je nepřijme, naopak je uklove. Jestli to chcete opravdu zkusit, dejte je pod slepici v noci, potmě. Dříve se na vesnici taky kvočna opíjela kořalkou, s výsledkem opět nejistým. |  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 2.5.2013 Nespravna a casto zbytecna aplikace - ano, tady musím souhlasit, žiju už nějaký čas na venkově a přesně toto kolem sebe vidím. I když bych neřekla, že jde o zahrádkáře, ale prostě o lidi, co mají u domu větší či menší pozemek a nějakým způsobem... celý příspěvek > |  |
|  | Mám u zjara vysazených jablůněk vyštípat květy?, 1.5.2013 Všechny. |  | Kdy sundat netkanou textilii, 24.4.2013 Já tedy taky ne, ale Jaroslav Rod píše v knize Atlas chorob a škůdců.. toto:
Vrtalka pórová - jarní generace napadá v dubnu a začátkem června cibuli kuchyňskou pěstovanou ze sazečky, česnek z podzimních výsadeb a pór ponechaný přes zimu venku.... celý příspěvek > |  | Kdy sundat netkanou textilii, 24.4.2013 Kvůli náletům vrtalky pórové bych ji naopak specielně na česneku a cibuli nechala. |  |
 |
|
|
|