|
Vytápění skleníku, 9.3.2013 Vytápení skleníku je o energii, akumulace může při nejlepším zvýšit noční teploty, jenže když je přes den chladno je to ničemu. Od listopadu do poloviny ... celý příspěvek > |
 |
Skleník ze dřeva, 28.7.2012 Podívejte se na tak můžete si to doma naimpregnovat sám - stačí koupit lignofix vodou nevymývatelný nebo bochemit forte a pod. Uděláte... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Doporučili byste mi tenhle skleník?, 4.7.2012 Je to chyba čidel prostě to čidlo se přehřeje a pak měří špatně, ve skleníky by ani ráno neměla být teplota stejná jako venku, mělo by tam být o něco tepleji.
|
 |
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 18.6.2012 Jen bych chtěl podotknout, že polykarbonát i sklo mají svůj význam, výhody a nevýhody. Já vycházím u toho, jaké mám omezení ve skleníku co se týče pěstování rostlin, jednoznačně je tu problém s jarními ranními teplotami ve skleníků. Naopak odpovední... celý příspěvek > |
 |
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 3.6.2012 Skleníkový Efekt
Pokud pronikne slunce sklem a popadne na povrch pak předá většinu své energie povrchu - země. Část se odrazí zpět ven ze... celý příspěvek > |
 |
Pěstování rajčat, 1.6.2012 praskání způsobuje zalévání, zajejvejte rajčata 1x za 4 dni vždy po sklizni
rajče potřebuje čerstvý vzduch a teplotu okolo 25°C takže více větrat
změnte odrůdu - může to být tím.
|
 |
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 1.6.2012 Chtěl bych připojit reakci, Efektivita skleníku se zvyšuje s jeho izolací - tj vzduchotěsností a tepelnou propustností povrchu. Sleněný skleník propustí asi o 10% více záření dovnitř než skleník polykarbonátový / záleží na tl. polykarbonátu /, na... celý příspěvek > |
 |
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 1.6.2012 No možná byste se divil, ale právě plyn mezi skly nemá na celkovou izolaci až takvý vliv naopak pokovení, které zabraňuje zpětnému sálání způsobilo snížesí ztrát oken na 1/3
|
 |