Příspěvky uživatele - 235.147

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vytápění skleníku, 9.3.2013
Vytápení skleníku  je o  energii,   akumulace může při nejlepším  zvýšit noční  teploty,  jenže když  je přes den   chladno je to    ničemu.   Od listopadu  do poloviny ... celý příspěvek >
Skleník ze dřeva, 28.7.2012
Podívejte se na  tak můžete  si to  doma naimpregnovat  sám   -  stačí koupit  lignofix   vodou nevymývatelný  nebo bochemit  forte a  pod.   Uděláte... celý příspěvek >
Doporučili byste mi tenhle skleník?, 4.7.2012
Je to chyba čidel prostě to čidlo se přehřeje a pak měří špatně, ve skleníky by ani ráno neměla být teplota stejná jako venku, mělo by tam být o něco tepleji.
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 18.6.2012
Jen bych chtěl podotknout, že polykarbonát i sklo mají svůj význam, výhody a nevýhody. Já vycházím u toho, jaké mám omezení ve skleníku co se týče pěstování rostlin, jednoznačně je tu problém s jarními ranními teplotami ve skleníků. Naopak odpovední... celý příspěvek >
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 3.6.2012
Skleníkový Efekt Pokud pronikne  slunce sklem   a popadne  na povrch  pak předá  většinu své  energie   povrchu  -  země.   Část se  odrazí zpět  ven ze... celý příspěvek >
Pěstování rajčat, 1.6.2012
praskání způsobuje zalévání, zajejvejte rajčata 1x za 4 dni   vždy po sklizni rajče potřebuje čerstvý vzduch a teplotu  okolo 25°C takže více větrat změnte odrůdu - může to být tím.
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 1.6.2012
Chtěl bych připojit reakci, Efektivita skleníku se zvyšuje s jeho izolací - tj vzduchotěsností a tepelnou propustností povrchu. Sleněný skleník propustí asi o 10% více záření dovnitř než skleník polykarbonátový / záleží na tl. polykarbonátu /, na... celý příspěvek >
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 1.6.2012
No možná  byste se divil, ale právě plyn mezi skly nemá na celkovou izolaci až takvý vliv naopak pokovení, které zabraňuje zpětnému sálání způsobilo snížesí ztrát oken na 1/3
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika