Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání 2019, 10.3.2019
Milan od Trnavy písal, že také staré odrody ako Hargrand a Goldrich už v zahraničí nikoho nezaujmajú, ale já se na ně každý rok docela těším. 
Koupit Fairhaven?, 10.3.2019
S tím Fairhavenem by to mělo být přesně jak píšete, největší radost by z toho mohl mít kolega PP. 
Broskvoně - každoroční ztráty, 10.3.2019
Ano, na broskvoňových semenáčích B-VA a BSB. Na myrobalánu už žádnou broskvoň nechci. Ze slivoňových podnoží je nejméně vhodná, pravděpodobně nemá myrobalán s broskvoní dobrou afinitu. Když už, tak zkusit na vzrostlý myrobalán naočkovat broskvoň, ale... celý příspěvek >
Koupit Fairhaven?, 10.3.2019
...medzi broskyňami je taká najváčšia chuťová pecka Fairhaven a to som už vyskúšal okolo 25 odrôd. Taky se domnívám, že by ten můj Fairhaven mohl ukázat víc. Jak by jste popsal chuť, redhavenovská klasika? 
Bergeron je nejlepší, 10.3.2019
  ...bol chutnenší aj od Bergevalu První Bergevaly mně hodně připomínaly Orangered.
Rozkvétání 2019, 10.3.2019
Předpokládám, že v Bulharsku. U nás se neotvírá nic, což je dobře.
Broskvoně - každoroční ztráty, 10.3.2019
Meruňky mám většinou na MY a ZR, něco na St, Julien, na klasickém meuňkovém semenáči mám pouze Lealu. Z broskvoní tedy nevyraší Krasava, Modřinka, Primissima Delbard, Michelini, Symphonie, Suncrest. Z toho se možná podaří nahradit na lepší podnoži... celý příspěvek >
Očkování / roubování broskvoní, 5.2.2019
Pokud se nebojíte přenosu PPV, tak bych mohl v létě poslat nějaké výhony na očkování. Prozatím jsou projevy jen na listech. Z odrůd zajících před FM3 si stále nejvíce cením starého dobrého Harbingeru. Dužnina je možná měkčí, ale chuť klasická, jak... celý příspěvek >
Avalon Pride, 27.12.2018 Obsahuje fotku
Ano a právě proto, že AVALON PRIDE doporučuje pan Chovanec, což je prodejce populární Lipnické švestky, stává se tato odrůda broskvoně zajímavou. Na dvouletých stromcích plody nezklamaly ani trochu. Nic jalovo-prázdného v nich nebylo. 
Červnová, 24.6.2018
A dají se tyhle rychlokvašky jíst? Není to jen "suchá mouka"? Má to s hruškovou chutí vůbec něco společného? 
Jaké thuje na živý plot, 24.6.2018
To přece není žádný převratný objev. Thuja occidentalis smaragd se dlouhodobě považuje za nejpřítažlivější pro svoji barvu a hustotu. 
Suncrest nebo Envoy, 24.6.2018
I když mně budou mnozí "spílat", tak já dávám prozatím přednost "Envoji". Platí to zřejmě hlavně pro teplé oblasti, nikoliv střední polohy. 
Redwin, Amsdenova, Primissima Delbard, 24.6.2018 Obsahuje fotku
V konkurenci "Springtajmu" už dnes Redwin asi nikoho neuchvátí. 
Broskvoň Regina, 24.6.2018
Dobrý den. V letošním roce bude opět nějaká úroda broskví od Reginy. Je to jen díky tomu, že při odkvětu nemrzlo a to není právě dobrá vizitka. Tak uvidíme, jestli nás Regina alespoň v něčem příjemně překvapí.
Prebierka plodov u slivky, 24.6.2018
Moc zajímavá informace, Vojto. Já se snad konečně dočkám nějakých plodů Čačanské rodné a Chrudimské, aby jsi mi stále nemusel připomínat, že při chválení na tyto odrůdy zapomínám.  Tolik jich zase nebude, aby jich 3/4 nebylo... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika